35

Анонимен

преди 7 месеца

Не Путин, а американците. Не разбрахте ли, че Путин прави това, което искат американците - питайте русофилите, ако не вярвате.

34

възраждане + БКП

преди 7 месеца

в България има много доброволци... моля могилизилайте ги .

33

Ха-ха

преди 7 месеца

А мазния тъ-пак Пирожин вместо да стане цар на русия, избра да стане на шашлик.

32

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Доброволци за какво? Нали украинската контраофанзива вече пети път тотално е разбита, за какво са доброволци там да ходят?

31

Дон Кикот

преди 7 месеца

Другаря Ким защо не му прати изнемощяли от глад севернокорейци? Все пак куцо кьораво сакато бройката е злато.

30

агент Мъдлър ЦРУ

преди 7 месеца

Много зле ще свърши Раша.. Слагам 1000 лв на масата.

29

Анонимен

преди 7 месеца

КОПЕЙКИН/ Късо.пишков /се Е оплакъл на ПУТИН ,че нито един русофил ,не иска да отиде ДОБРОВОЛЕЦ !!! Обещал е той, РАДЕВ, Цончо и Трифонов ,да заминат ...

28

Анонимен

преди 7 месеца

Форумните *** жънат победа след победа

27

Анонимен

преди 7 месеца

За да осигури оръжие от Иран ,Путин е приел ИСЛЯМА !!!! Мисля ,че е правилно- 40 % от населението на Русия ,са МЮСЮЛМАНИ ! Така Кадиров ,му се явява ,като шеф ...

26

Анонимен

преди 7 месеца

Вижте какво пишат сериозни британски издания-според проучване милиони западняци искат Путин да спечели. Проверете западната преса. Само преди година беше невъзможно да публикуват подобна инфо. Ще се изненадате бавнозагряващи българи, слуги на Сорос.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън не греши, казвайки "Между другото, това се случи преди година на 13.03.22г. в база в Западна Украйна. Точно тогава бе първото бойно кръщение на "Кинжал". Тогава руснаците удариха и разрушиха подземен бункер край Виница.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Как тей Путин обявява наследник на частна армия, ммммммм? ;) уинк уинк

23

П.утььо

преди 7 месеца

Ха-ха-ха, и що така? Онези 300 000 мобилизирани свършиха ли?

22

Анонимен

преди 7 месеца

Русофобите пък какво чакат. Дават безаналогови БТР-и и дефектни ракети и се пишат на по - големи евроатлантици от Столтенберг. Хахахахахахаха!

21

Анонимен

преди 7 месеца

До Сът Тебе къде ще крием? За нас не мисли!

20

Анонимен

преди 7 месеца

Стратегическият комплекс "Сармат" беше поставен на боево дежурство. Това съобщи генералният директор на Роскосмос Юрий Борисов. Сармат е най-мощната ракета с най-голям обсег на действие в света. Способен е да поразява цели на големи разстояния, използвайки различни траектории по време на полета. Теглото на един снаряд от комплекса надхвърля 200 тона. Обсег на стрелба - 18 хиляди километра.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Може би има предвид разрушения бункер на НАТО в Киев - това се случи точно на 13.03, но през 23г.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Западът се смееше на руските планове за създаване на хиперзвукови оръжия - сега никой не се смее. Преди пет години, когато Русия обяви създаването на хиперзвукови ракети, Западът открито се изсмя на това. Всички бяха сигурни, че Русия е твърде изостанала. Сега вече не е смешно за никого, казва бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън в YouTube канала на Judging Freedom. "Между другото, това се случи преди година на 13.03.22г. в база в Западна Украйна, когато руснаците я удариха с една от своите хиперзвукови ракети. И знам абсолютно, че момчетата от МО и ГЩ бяха шокирани", каза Джонсън. Може би и

17

Сът

преди 7 месеца

Е как доброволци?! Къде е редовната армия? Нали на фронта всичко е точно? Укрите мрът на талази,неможейки да пробият още първата защитна линия? Нали тук pocop0бите иронизират контрата? Платените коне с капаци,къде ще ви крием след време.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Аре бе копейки - ваш Пyтя търси доброволци, какво чакате??? Или сте русофили само на думи, ама като трябва да се направи в действителност нещо за Расиата ви, никакви ви няма?!? Нищо не става от вас!