139

Въпрос

преди 7 месеца

А за настоящото нацистко поведение на Канада да кажете нещо ?

138

блицкриг

преди 7 месеца

До До блицкриг----не се ядосвам, 27 милиона руснаци звучи добре.

137

БМ

преди 7 месеца

Интересно Паси евреина нищо не казва за Хунка и за скандала в Канада. Както писаха в Израел: за Украйна може всичко, защото тя има за президент евреин, който пляска на убиец на евреи.

136

Анонимен

преди 7 месеца

Мисълта ми е че нацистите първо са избрали арийските си символи, а след това открили такива по време на Тибетските си експедиции.

135

Анонимен

преди 7 месеца

следователно произлизали от арийци. Химлер пък имал изключителен интерес от намиране на доказателства за "Теорията за вечния лед" на космолозите и псевдоучения на Ханс Хьорбигер, според които ледът е основната субстанция на всички космически процеси.

134

Анонимен

преди 7 месеца

Вчера гледах филм за тибетската експедиция на нацистите в търсене на Чукът на Тор. В Тибет те намират арийски символи до погребани скелети, според експедицията някои от тибетците притежават арийски черти. И изпращат антрополог Бруно Бегер, който прави измервания на черепите и чертите на 376 тибетци бутанци шерпи и непалци и снимал над 2000 от тях, и заключил че висшите класи на тибетското общество имат скандинавски черепи, носове и скули, имали "усещането за себе си като доминиращи" следователно

133

До блицкриг

преди 7 месеца

Не се ядосвай. Червената Армия създаде над половин милион деца в Берлин. Вече няма истински германци, всичките сте потомци на Червената Чума така, че недей да плюеш срещу себе си... имай някакво семейно уважение :))))

132

Анонимен

преди 7 месеца

До блицкриг: Ти нормален ли си??? Явно нищо не знаеш за нацитата. *** в Берлин да видиш за какво иде реч и тогава пак пиши,откачалко.

131

блицкриг

преди 7 месеца

Хитлер и нацистите бяха единствените в света които посмяха да се опълчат на червената чума. Хитлер не ни даде на Сталин, който ни поиска през 1940г. Хитлер и нацистите се биха до смърт и защитаваха Европа от болшевизма. Те са нашите герои. Но Запада ни предаде. Рузвелт предаде България и източна Европа на Сталин.

130

Време разделно

преди 7 месеца

От сега правя Официално Запитване за Калифорния. Давам първа оферта в размер на 341 лева и 71 стотинки за бившата територия на бившата държава САЩ. Възнамерявам да финансирам плащането от левия си джоб, демек КЕШ. Ако някой има по добра оферта пишете ми на електронна поща натоумре***ссср.ру и ще се разберем по параметрите :))))))

129

Alex

преди 7 месеца

Трудна за четене, лошо преведена статия.

128

Наблюдател

преди 7 месеца

Този с черната униформа на снимка много ми прилича на един дето все го дават по медиите,ама няма как да е той.По-може да е дедо му или бубайко му.Хич няма и да се учудя.Тя крушата все си гние на дървото.

127

Bormann

преди 7 месеца

Западните медийки почнаха много сериозно да бият отбой от резила в украйна. Нали помните, че Президен Путин трябваше да е умрял отдавна от неизлечима проказа? Нали уж Русия губеше по 1000 войника на ден? Нали нато уж газеше и ко? Сега почват да се хващат за гушите защото са нааакани. Западните оръжия се оказаха детски играчки в ръцете на съвременна военна технология като Руската. Очакваме разцепление на държавата без история...... САЩ вече няма да бъдат Съединени Американски Щати а некви си щати

126

Анонимен

преди 7 месеца

Въпроса е за нацисткото бъдеще на Европа...

125

Анонимен

преди 7 месеца

А нацисткото настояще на Русия? И децата в детската градина вече трябва да пляскат всеки дена на кръволака Путин, представям си какво ще изпълзи оттам след 20 години?

124

Избирател пп

преди 7 месеца

Ако сега бе жив идола на - кирчо, щеше да товари джилезу в *** в лагера заедно с другите братчеди а хунка и някой като зеленски да го охранява

123

АНГЕЛ

преди 7 месеца

Украйна в момента се денацифицира ,скоро ще бъде изчистена от Украйнци, пардом Нацисти !!!

122

Да допълня...

преди 7 месеца

До Освен 131 В село Катин случая е следния:Един такъв полицейски батальон минава през селото.Един немски войник се отклонява и влиза в един хангар. Там две жени го убиват с вила. Това са същите две жени , които избягват и се скриват извън селото Те стават свидетели на зверството.Останалото за църквата е точно така.Не само запалват църквата , но и стрелят и хвърлят гранати през прозорците.Отмъщението е жестоко.

121

Анонимен

преди 7 месеца

В болшевишката армия било геройство да служиш при сатрапа другаря Сталин, а в нацистката престъпление ???

120

Христо Христов

преди 7 месеца

Дано да е убивал и канадци!