53

:(

преди 7 месеца

Моментална смъртна присъда без бавене.... искам да присъствам на екзекуцията на тоя из.од....

52

Анонимен

преди 7 месеца

Как може 21 фиша и тоя още да има книжка?...

51

Анонимен

преди 7 месеца

Тежки камиони, търговски бусове и джипове предизвикват напрежение на магистрала Тракия. Това се знае откакто е пусната.

50

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен А на такива фирми, които наемат такива индивиди да им се взема лиценза. ............ че то няма да останат работещи фирми бе :)

49

Анонимен

преди 7 месеца

Много ми е интересно ако се тестват за наркотици коментиращите тук, колко от тях ще светнат с положителни проби за метамфетамин. Понеже е известно, че теста отчита положителни резултати на над 200 лекарствени продукта, от такива за сърце до обикновенни капки за нос. Затова се прави кръвен тест след полевия. Резултата на този човек още не са известен, но вече е наркоман. Не е светец, разбира се, 22 фиша и ПТП със загинал. Но медиите обичат да додраматизират трагедията докрай, както винаги.

48

Анонимен

преди 7 месеца

До Алекс А кой е Милен Петков?

47

също както Семерджие

преди 7 месеца

в - напива се , надрусва се, и на магистралата с *** газ . не каза къде пътува пян и дрогиран . към гробищата ли .семерджиев затри две от рикошета , а този само една бургазлиика . семерджиев 20 туна , а за този убиец 10 ина години . после да шофира по бавно и внимателно . Да бяга от аварии .

46

Алекс

преди 7 месеца

Този терорист заслужава по-тежка присъда от убиеца на Милен Петков.За разлика от него управлява камион и освен дрогиран е и пиян.

45

Анонимен

преди 7 месеца

А на такива фирми, които наемат такива индивиди да им се взема лиценза.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Смъртна присъда за наркотафик и проблема ще се реши.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Точно телефона е много опасен. На такива не им пука нито за себе си, нито за околните. Шофирането трябва да е привилегия с много по-строги правила и наказания от днешните. Трябва да има и много пропаганда за безопасно шофиране. Само тогава нещата ще вземат да се оправят.

42

Анонимен

преди 7 месеца

Прав е Драганов. А на такива като тоя наркоман да им се отнема книжката завинаги.

41

Шофер

преди 7 месеца

Като цяло тираджиите карат много опасно!! Не може да ги изпревариш! Светла памет на загиналата! Общо взето по пътищата е анархия!

40

Анонимен

преди 7 месеца

21 фиша не зависимо за какво то и да са си е рецидив. Очевидно този човек щом не спазва елементарни правила не е изключено да направи и по-сериозно нарушение, което доказва и ситуацията. Абсолютно задължително трябва да се въведе закон за видеорегистратор за всяко превозно средство. Да се отнема и продава автомобила на търг в полза на държавата.

39

Анонимен

преди 7 месеца

до 39 Благодаря за информацията, колега. Ще трябва да се науча.

38

Анонимен

преди 7 месеца

до 26 Има приложения с GPS, няма да им пиша имената, като някой мине покрай тях и отбелязва патрулката в приложението, то после я показва и пита дали е още там. Даже показават и колите пред теб, ако ползват същото приложение.

37

Катаджията

преди 7 месеца

Сега като му вземат книжкта за три години и го пратят за година две зад решетките ще ми дойде акъла

36

Дзивко

преди 7 месеца

21 фиша не са критерии, зависи за какво са, едно време един приятел имаше към 30 фиша предимно за телефон и колан, виж тва с положителните тестове е сериозно

35

Анонимен

преди 7 месеца

до 36 Преди няколко месеца си карам по Тракия в лявата лента с 130 някъде. Гледам в огледалото идва автобус и ме настига. Не можах да повярвам. Изместих се в дясната лента и автобуса ме задмина. Автобус пълен с хора. Регистрацията му беше сръбска. Караше поне със 140. Нямам думи.

34

Майор К. Костов

преди 7 месеца

Колко нарушения са нужни за да се отнеме професионалната шофьорска книжка.Не е ли време да се помисли за подобен тип санкция.