119

Хм....

преди 11 месеца

Ами след като власта на сегашния господар на света - САЩ отслабва ... съвсем естествено е следващата най-силна нация Китай да ги замести... И още по естествено е отслабващия САЩ да не е съгласен и да мрънка най-много за това че китайците искат да заемат тяхното място.... Но не виждам какво трябва да касае васална България.След като над 45г. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ се подмазвахме на "братушките" СССР ... а след 10 ное. ВСИЧКИ станахме антикомунисти и русофоби сега цяла България да станем и китайски слуги.

118

Анонимен

преди 11 месеца

А да не забравя, средната заплата в Русия е 2 пъти по малка от България, МРЗ е 2 по малка от България! Моля Ви, да напишете, ако не бяха руснаците още щяхме да ходим с фесове и потури! Никой не е ходил с фесове, а с потури селяни ка ходили и дълго след т.нар. Освобождение! Русия нападна братята си за за пореден път!

117

Анонимен

преди 11 месеца

А да не забравя, държави като Русия и Китай като копират компютър, как ще копират 300 години изостаналост от Европа и САЩ?

116

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 11 месеца

до 121:само дето всички микрочипове са Китайски.... според тебе в Тайван Араби ли живеят или Китайци? хахаха

115

Анонимен

преди 11 месеца

Ами Китай и един микрочип не може да направи. Ша станат на върба в петък.

114

Анонимен

преди 11 месеца

До 117 "Не признават презерватива и се плодят като плъхове." - баща ти да не е бил китаец и той?

113

Анонимен

преди 11 месеца

Жив зян сте бев ресурсите на Русия и технологиите на Китай с все ЕС копайте си гроба не се мотайте айдуклъка свърши

112

Така е ..

преди 11 месеца

До Христо Христов 116 Христо , знаем си те. Престани. До вчера хвалеше руснаците , сега китайците.

111

Пенсионер

преди 11 месеца

Китай дори нямат азбука. Използват чертички , точки и запетайки да рисуват думите. Не признават презерватива и се плодят като плъхове.Ще позволим ли тази нация да обикрачи човечеството ? Едва ли.

110

Христо Христов

преди 11 месеца

Около 2000та година, германия "продаде" на гърция 4 подводници производство на "великите" Тисен в Кил. От тези подводници едната е крива и не може да виза в море с вълнение над 2-3 бала, а друга също не отговаряше изцяло на характеристиките и мина веднага ремонт. След кризата в Гърция, осъдиха подписалия сделката министър за вземане на подкуп от няколко стотин милиона евро от Тисен. Немецът (и австриецът) НЕ МОЖЕ да прави бизнес без подкуп. Факт.

109

Христо Христов

преди 11 месеца

От 2000та година германия няма произведена НИТО ЕДНА немска военна техника въобще годна за употреба. Миналата година от 12 дадени за тестване машини Пума НИТО ЕДНА не завърши тестовете. Толкова за немското качество. ПП. Но е нормално неграмотните и некадърни про'с'таци на Балканите да продължават да говорят за него.

108

123

преди 11 месеца

ХАМЕРИКАНЦИТЕ ОТДАВНА СА ОМРЪЗНАЛИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ С ПРРОСТАШКИЯ СИ МАНТАЛИТЕТ 'ПСЕВДОКУЛТУРАТА, ЕКСПЛОАТАЦИЯТА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ

107

Анонимен

преди 11 месеца

Колко бази има Китай по света и колко САЩ ? Кой иска да е господстваща сила и на колониите да продава Ф16 ки на тройна цена ? Кво праят базите на САЩ в България срещу Русия ? Защо един американски сенатор спря южен поток ?

106

Бесни българи

преди 11 месеца

Споко американци ще сте водеща сила само с война и сега като се настаняват в Соц страните за да крадете и робите да БАЧКАТ нал тъй сте свикнали а воените ви оферти и производства се кинат от оръжие за запада АКО ДНЕС САЩ НАТО СА В ОКОТО НА ВОЙНАТА ТОВА Е ЧЕ ПРАВЯТ И ПРОДАВАТ САМО ОРЪЖИЕ ДОЛАРА СЕ ДЪРЖИ САМО НА ТОВА АМА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВОЙНИТЕ ИМАТ КРАЙ!!! А ТЪРГОВИЯТА Е ВЕЧНА

105

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ искат ,,мир и стабилност?! Да го докажат

104

Боби

преди 11 месеца

До Писков Вече и умните хора от РФ няма на запад да бягат - а) ще им вземем колата б) ще ги унижим и то на държавно ниво в) ще им конфискуваме авоарите защото са руснаци г) за да стигнат къде да е по света и със самолет трябва да минат през еквивалента на "Горно Нанадолнище" - ще си седят в РФ и ще работят за държавата и за славата на Путин - ето това е ефекта от Русофобията

103

Анонимен

преди 11 месеца

Вече видяхме, какво правят САЩ, когато господстват. Нека да е Китай сега, със сигурност няма да е по-зле. Поне няма да ни фрашкат с тъпотии от рода смяна на пола при деца.

102

Помня резила от

преди 11 месеца

по-рано тази година, когато Блинкен отиде в Китай и му пуснаха някакъв треторазряден дипломат да му обясни, че така както те си представят дипломацията не се прави. И тъкмо се върна от там замислен и Байдън се изцепи, че президента Си бил диктатор. Следващия път усещам ще слязат сами на летището и ще си викнат такси до президентството.

101

Анонимен

преди 11 месеца

Какво немско качество бе хора . Нали си взех немска кола от магазина ! Никога повече . Сега карам скромна марка Тойота и си свиркам , пълна скука

100

Анонимен

преди 11 месеца

Китай ще превземе целия свят стратегически , като пусне компактни групи от по 5 -10 мил души