17

Българин

преди 7 месеца

Свобода за Западните покрайнини, а после и за Буяновац, Прешево и Медведжа! Санджак и Войводина с Нови Сад остават за накрая! За десерт.

16

Ген. Анте Готовина

преди 7 месеца

Ще има май отново Операция "Буря", този път по Обединеното командване, и всички српски тероряги ще бъдат наритани яко!

15

Сърбия на световното

преди 7 месеца

мислеше че ще е новия световен шампион , постоянен . Гола вода . Хърватска 4 място . Сърбите не са умни - СВО и загуба на Територия . Е всичко приключи . 3 убити и 1 косовар също . Сините каски отидоха с косоварите да разделят сръбските селяни от къщите им .

14

баба мара

преди 7 месеца

а кои къса сев кипър и сега нагорни карабах косово е сръбска провинция

13

Бико

преди 7 месеца

А откъсването на Македония от майка България по кой руски модел беше.

12

Анонимен

преди 7 месеца

всъщност Косово къса от Сърбия по модела Крим.

11

Анонимен

преди 7 месеца

НАТО ще увеличи контингента си в Косово, според информация на Ройтерс! Сърбята ако продължават много да знаят, скоро ще изядат шамарите!

10

смях

преди 7 месеца

Косово отдавна е анклав на САЩ да държат Сърбия под контрол след като съседите се обявиха за най-големия поддръжник на Русия на Балканите.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Подкрепа за Косово и автономия за Покрайнините!

8

АнонимеН

преди 7 месеца

НАТО НЯМА НИКАКВА РАБОТА В КОСОВО! КОСОВО ОТДАВНА НЕ Е ПОД ЗАКРИЛАТА НА ООН И НАТО! А РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПРЕДАТЕЛ! ЗАЩО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ Е БЛОКИРАЛА РЕШЕНИЕТО НА ООН ДА ЗАЩИТИ КОСОВО? НАЛИ ТОЧНО РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИМА ПРАВО НА ВЕТО НА РЕШЕНИЯТА В ООН! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА КОЙТО НЕМОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА!

7

АнонимеН

преди 7 месеца

КОСОВО НЕ Е В НАТО ТЪЙ, ЧЕ СЪРБИЯ Е НАПЪЛНО В ПРАВОТО СИ ДА ЗАГРАБИ ПАРЧЕ ОТ НЕЯ ! АЗ ОБИЧАМ ВОЙНИТЕ ЗА ТЕРИТОРИЯ ТАКА Е БИЛО В МИНАЛОТО! НЕОБИЧАМ КОГАТО НЯМА ВОЙНА А НЯКОЙ С ИЗМИСЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ИСКА ДА ОТКЪСНЕ ПАРЧЕ ОТ ЧУЖДА ДЪРЖАВА!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Македония е България, а Косово е Сърбия рано или късно нещата ще си дойдат по местата.

5

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Какво печели? Ами печели земя! Както ми каза Зоран един журналист от Белград през 2001 година. Цитирам: "Косово ще си го върнем". Те сърбите смятат Косово за люлката на сръбската държава и никога няма да се откажат да си го върнат. В мига в който янките позаслабнат малко а то не е далеч момента и ще си го върнат.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Тия са се заразили от наглостта на господарите им. Косово как беше скъсано, даже без референдум.

3

в бг като

преди 7 месеца

искат да тормозят малцинствата ги газят , стрелят , а и чуждите българи патриоти . макединците и бесарабските булгарчета . Майка българия и бла бла бла ...

2

едно говори

преди 7 месеца

друго прави . различната вяра и миналото ги кара да се обвиняват вечно . вучич като харесва косово да ходи там да си живее .

1

Алекс

преди 7 месеца

Нищо не може откъсне.А е посегнал,НАТО са му счупили ръчичките.Вече ядоха тоягата.