124

Необразован

преди 7 месеца

Не искам да уча, не искам да се преквалифицирам, най искам да ми платят 150 000 лв или повече и да работя...както и досега...ама густо,а...

123

Някои хора учат с

преди 7 месеца

Болка, а други с много болка! Избирайте правилно слушайте какво ви казват, какво правят и какво обещават и какво свършват! Решението е едно! Партия номер три да стане едно и то с абсолютно мнозинство иначе миже да става пове лошо

122

Анонимен

преди 7 месеца

Това че са ги били вярно ли е?

121

Гъдьо

преди 7 месеца

Това антибългарски ПРОДАЖНО И НЕКАДЪРНО правителство ЧАС ПО-СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ...С камъни и дърве...

120

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимна--111 гЕРМАНИЯ взема въглища , газ и петрол , от РУСИЯ , все още си пълни СКЛАДОВЕТЕ от Русия !

119

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимна...Германия не само НЕ затвори своите ТЕЦ-ве , но си И търгува горива , от РУСИЯ ...

118

Анонимна

преди 7 месеца

Защо Германия не затвори свойте ТЕЦове ? За едни може, за други не. Това не е ли двоен стандарт.

117

Анонимен

преди 7 месеца

До РадевПри нормална държава , хората се развиват и създават деца и бъдеще , другото е просто оцеляване -капиш?

116

Анонимен

преди 7 месеца

Нългария ще загуби милиард лева от ЕС, ако не затвори ТЕЦ. ОКЕЙ! Те на година са стигали ПЕЧАЛБА от по 1.5 млрд. лева, като вядят тока на по 8 стотинки. Е да, електрорззпределителните точат по веригата и затова ние плащаме по 23-4 стотинки. Ама колко ще загубим, кгоато тока стане по 50 стотинки на киловат-час?

115

Анонимен

преди 7 месеца

"Аз работя и от мен се иска резултати. Миньорите работят и от тях се иска да губи държавата по малко. Ненормална държава. Докаго ще издържаме миньорите и синдикатите..докога?" - Първо - не са на загуба, ако не ги възпират поради чужди интереси и политик. 2022-а доказа това. Второ - В ТЕЦ-овете не работят миньори. Миньори работят в рудниците, от които ТЕЦ-овете куват въглища.

114

Анонимна

преди 7 месеца

Вярно ли е ,че Германия ще взима въглища от Колумбия за нейните Тецове ?

113

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 15 - Може и да пратят армяита през зимата, когато секнат тока и ви покажат бъдещето без ТЕЦ.

112

Анонимен

преди 7 месеца

"неизбежно е да се затворят губещите производства." - Ок. Но защо затваряме ТЕЦ-овете? То всеки е губеш, ако му източиш средстват. ТЕЦ-овете направиха достатъчно печалба за една зима, че да може да си позволят, да карат на загуба за следващите 6-7 години. И зимата беше от топлите.

111

Радев

преди 7 месеца

Е и какво като ходят по чужбина хората да седят тук ,и да чакат 100 години да се оправи България което няма да стане ,такива глупости ги разправяйте по селските хоремаци ,всеки гледа си спаси положението гурбичелк е имало от памтивека и винаги ще има

110

Анонимен

преди 7 месеца

"милиони хора и коне са останали без работа. Сигурно и те са протестирали... Казва се прогрес. " - Конете не са хора. Милиони не са останали без работа. Рзлиакта е, че никой не еизмислил нищо ново. Соларни панели е имало 80 години, преди да направят ТЕЦ в България. Батерии отпреди това.

109

Анонимен

преди 7 месеца

"Тецовете се притежават от Компания от Ню Юорк САЩ. Та Възраждане не беше ли срещу САЩ и колонизацията? Сега защо е за САЩ? Каква е логиката?"Слаба. Логиката ТИ е много слаба.

108

Анонимен

преди 7 месеца

"защо еврпа затваря най чистата енергия за да я замества с значително по замърсяващата и неефективна вятърна и слънчева" - Защото за да има достъп до уран, трябва да го визма от Африка, но там нещо ... абе взеаха да дават откат. После имаш два избора - САЩ и Русия. Проблемът е, че САЩ взиам половината от урана си от ... Русия. И така реално остава само Русия. Без уран, атомната енергетика е доста съмнителна. Не, че няма алтернативи, но определнео не знаем как, да ги ползваме правилно.

107

Анонимен

преди 7 месеца

Така е от 30 години , затвориха заводите и принудиха хората да ходят в чужбина .Това е истината .

106

Анонимен

преди 7 месеца

"Статистиката показва, че през тази година дяла на електроенергията от ТЕЦ пада на половина." - Коя статистика, ве пале? 60% от тока зимата идва баш от тея ТЕЦ-ове. Или видя оня статистика, дето беше за ОПРЕДЕЛЕНА минута, взета в почивен ден, взета по време на обедна почивка, когато енергийните нуждиа на България са възможно най-ниски, защото нищо не работи и не се топли тогва и показаха "ето, в най-слънчевото време, панелите правят ток" - Жалко, че не е постоянно така, нали?

105

Анонимен

преди 7 месеца

Бият протестиращи , жандармери пътува натам , кмета застана зад протеста