9

За

преди 7 месеца

починалите или хубаво или нищо, но беше всичко друго само не и скромен. Хайде да не влизам в подробности как по-хубавите студентки си взимаха изпитите при него. Също като при Сапарев.

8

до

преди 7 месеца

А днес как е, пращат своите творби, не ги издават разни жени и после виждаш как Господинов ги изплагиатствал и даже получил награда.Диктатурата продължава!

7

А така

преди 7 месеца

А на бас,че този е син или на партизанин,или на ятак.Храненик на Живковия режим.Как се ставаше преподавател през ония времена?Кого пускаха изобщо в редакциите?Тогава дори печатните машини бяха на отчет в ДС.

6

бивш студент

преди 7 месеца

Лека ти пръст професоре. Голям човек на първо място, учен и малко бохем и сибарит! Ще те помним само с добро!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Дават думата само на халтурата като Георги Господинов, известен плагиат, Стефан Цанев доносника, Михаил Неделчев, фашиста и Боян Биолчев, натегача на всички власти.

4

До анонимен

преди 7 месеца

Еми, нормално да не си го чувал. В нашата сбъркана държава, на учените, интелигенцията не се дава публичност. Те си работят в кабинетите, пишат си трудовете, в чужбина са по-известни! У нас трибуна се дава на поп фолка, разни политически върхушки и тук таме някой ритнитопковец . Това е!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Сбогом, Светльо. надявах се. че някой ден ще се срещнем пак и ще поговорим.... Трудно и мъчително ми е да повярвам, че това вече е невъзможно

2

Много скромен беше!

преди 7 месеца

Да почива в мир!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Светла му памет!