9

БАНко

преди 7 месеца

ОЩЕ ЛИ СА ТЕЗИ , РОТАЦИОННИТЕ ???

8

Бай Ставри :

преди 7 месеца

Докарайте ми ги,аз ще ги разпитам под душовете...

7

Анонимен

преди 7 месеца

Господин Денков прости веднъж на терористите от протестите, както Путин прости на Пригожин, но втора прошка няма да има. С терористи не се преговаря.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Генерал Луков - добре, но трябва да издирим и други герои на Промяната към фашизъм. Забравените герои на периода 1923-1944 година - най-добрият период в 1342 годишната история на България. Една композиция на мястото на ПСА от тези герои на България.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Слава на Украйна и генерал Луков бил се срещу руските поробители! По нареждане на Европейския Парламент, ген. Луков ще бъде награден посмъртно с орден Стара Планина Първа Степен, а 25.02 ще е новият национален празник, като Луковия марш ще бъде задължителен за всички българи, подобно на стоенето мирно в деня на Ботев!

4

Анонимен

преди 7 месеца

всичко ще си кажат!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Обръчите ни от фирми чакат милиард и нещо. Побързайте. Затворете и набийте миньорчетата. Те са терористи. Ние фашисти ли сме, или лукови глави?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Продажниците трябва да бъдат спрени. Запада ни дава милиард и нещо за унищожаване на енергетиката. Какво се прави? Не вземаш подкупа от Брюксел и защитаваш националните интереси. Милиарди за шепа обръчи от фирми, дошли точно за тези пари за разрушаване на един регион и превръщането му в пустиня и "Най-бедния регион в Европейския съюз". Политиката на Продажниците е да превръщат успешните райони в неуспешни.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Сега в парламента, а после в съда!