12

Русия

преди 7 месеца

И пусна 5х

11

Ханко Брат

преди 7 месеца

6 те КППТА-работят ефикасно!)

10

НЯКОЙ

преди 7 месеца

Що па некой журналист не отиде да провери на Баце и на Валерката стената на границата, що па не питат мигрантите от къде минават. Да ама не.53005

9

ВЪПРОС

преди 7 месеца

Това не е Спиране на емигранти , това е узаконяване . Тоест - те ще се настанят на топло , с три хранения дневно и свободно движение в България - тоест , всички ще плащаме от данъците ни . Ако бяха върнати обратно в Турция тогава можеше МВР да отчита Успех .

8

Анонимен

преди 7 месеца

до оня ден мигратните стигаха до София преди да ги засечете, сега чак на самата граница уж сте ги хващали.. нещо не ми се вярва.

7

Да допълня...

преди 7 месеца

До дела и документи 5 Точно така е. Меркел съсипа Европа , а Путин съсипа Русия.Пус-ти-няци.

6

Я па я..!

преди 7 месеца

В кои хотели ги настаняват ?

5

дела и документи

преди 7 месеца

Баба Меркел е виновна за тези мигранти с нейната политика.Тя е пионера в тази добре замислената игра.Целта е да се възроди карйният национализъм,граничещ с нацизма.Целта вече дава резултати.Има вече доста млади хора от малки групички снимани по купони и мачове в Германия с дясна ръка вдигната нагоре.

4

Анонимен

преди 7 месеца

И поне още два пъти толквоа са наритали и са пратили обратно... А колко са изтървалии ... Да му мили Германията и Холандията.

3

Наджибула

преди 7 месеца

Защо ги спирате,те ни използват само за транзитно преминаване.Говорил съм с такива афганци.Ние не искаме да оставаме в България,тука лошо.Искат Белгия,Германия,Франция и други бели държави.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Нали знаете защо вече няма корумпета с палки по храсталаците? Защото бръмчат на дебелo , един инджинерин -пет хиляди еврака. Няма кой да се занимава с петдесетуни и шофьори.

1

Cpt. William Lynch

преди 7 месеца

Значи поне 300 000 са влезли!!! ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ В СГОБКАТА!!!