82

Анонимен

преди 7 месеца

Абе Валисел луд ли е или толкова алчен , че няма повече на къде ??!!?!? тцтцтцтцт

81

480 лв

преди 7 месеца

Бедна вечеря в ресторант е над 100 лв. Даже е малко заради щетите които причиняват на природата...

80

Анонимен

преди 7 месеца

виждал съм човек българин предпенсия събирач на шипки. василчо го прави за да има повече пари за харчене той

79

Билкова аптека

преди 7 месеца

Билките на общинска земя ли се берат василев или от гъзортефелата ти излизат

78

Ачик

преди 7 месеца

Василев, ти си Смет Не щастлив!

77

Лош

преди 7 месеца

От Хасанчо става идеално прасе за Коледа...

76

Анонимен

преди 7 месеца

хахах, не мгоат да се српавят с едни ресторантьори и Лукойл ще попъват хазната от гъбари и билкари колко са смешни, не решават проблеми а тормозят дребния човечец....

75

Анонимен

преди 7 месеца

"Множество лица, най-вече пенсионери, социално слаби и безработни, извършват редовно такава дейност и предават срещу заплащане събраните продукти - и с този данък ще ударите чудесен шамар на тези хора, които развиват тази дейност точно защото страдат от безпаричие. Браво Василев. Най-сетне разбра как да напълниш хазната

74

Асан+МетоОтФакултето

преди 7 месеца

Асенчо, ела у маалата да направиш общо събрание и да обЯсниш на народонаселението там как ще му взимаш патентен данък. Посещението ще остане незабравимо за теб, чЕкаме те с нетърпение!

73

Анонимен

преди 7 месеца

Сурова манатарка 15-20 лв/кг, суха до към 100лв кг... платени данъци 0. Сега ако ударят и майсторите...

72

ДО 73

преди 7 месеца

Обиконовения беден пенсионер който бере билки е 1% от всичките билкари и гъбари!!! Какво сте ревнали всички! Много добра идея е! Ако е обвързана и с който го застигне този данък да не получава и помощи ще е още по-добре!99% от билкарите и гъбарите са едни тъмни субекти които унищожават все що минат и после със скъпите коли ходят да си теглят помощите от банкоматите!А пенсионерите са бедни,щото никой не си плаща данъците!

71

Анонимен

преди 7 месеца

Предлагам секира за Асен

70

Анонимен

преди 7 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

69

гошо

преди 7 месеца

Тоя съвсем изперка. Как ще докажеш че не са за собствено ползване? Гъбарите ще му наберат гъби които се консумират веднъж в живота. Но за това са вкусни....

68

хе хе хе

преди 7 месеца

Сглобката няма спирачки. Зърнарите, кръчмарите, миньорите и енергетиците, поповете, гъбарите и билкарите... Накрая ще дойде големият лобут. Не че ще помогне, Сглобката за 4 месеца за *** твърде много. но поне хората ще си направят кефа и ще им олекне:)

67

Ха ха ха ха

преди 7 месеца

Когато вземат от бхаратец пари за патентен данък, да дойдат да се похвалят!

66

Анонимен

преди 7 месеца

Направо потрес! Висша форма на наглост. Да бъркаш в джоба на най- бедните докато богатите богатеят. Да обложат и баничките с цветя по улиците.

65

Анонимен

преди 7 месеца

Множество лица, най-вече пенсионери, социално слаби и безработни, извършват редовно такава дейност и предават срещу заплащане събраните продукти.----Е, точно такива лица ли решихте да облагате с нов данък, бе, хиени?!?

64

Анонимен

преди 7 месеца

Седесарски камшик по сивата икономика и милионерите гъбари, движещи се с Бентлита заради укрити данъци от търговията с печурки и манатарки!

63

Анонимен

преди 7 месеца

По принцип всеки трябва да плаща нещичко за да имаме държава.Тази сума от 480 лв. обаче е висока за берачите.Ако е за изкупвачите е друг въпрос.Всеки дребен бизнес трябва да е на патент и да няма касови апарати,счетоводство да плаща за счетоводител.По-лесно е с патент и да е на свободна професия.Обаче тук са комунисти на власт и никога не са слизали,затова е такова свирепо законодателството.Изискванията за веригите като Кауфланд и Лидл са еднакви и за дребните кафе-закуски в гараж.