8

rambaldievskievich

преди 8 месеца

Така беше, 10, от 1944 г. до 1985 г. Това време имаш пред вид, нали?

7

Анонимен

преди 8 месеца

ДО 7 .Китай преди 70 години буквално нямаха какво да ядат а сега вече си имат пенсионна система :) строят космическа станция, изследват Марс и се конкурират с америка. Последното което сте гледали за Индия май е филма "Майка Индия" :) Тя също се развиват много бързо имат и на Луната дори кацнала. Всички държави в БРИКС имат и природните и човешките ресурси да се развиват. Ти сам каза "България е нормална европейска държава" , без енергетика, без промишленост

6

Морфей:

преди 8 месеца

"Какво е Матрицата? КОНТРОЛ.Свят на мечти, компютърно генерирани, създаден, за да ни подчини, да ни превърне в това..." ... Послушна,тоталитарно контролирана аморфна маса,неспособна на критично мислене и реализъм,изпълняваща директиви и инструкции.След влизане в ЕСССР, българите сме просто захранващи батерии на икономиката на Запада,а брюкСелските чиновници глобаляги нагло ни използват,изтощават и после ни захвърлят и унищожават. Искате да сте в клуба на богатите? Може,но само като прислуга.

5

Анонимен

преди 8 месеца

7- ТИ НЕ БЪРЗАЙ ДА ПОГРЕБВАШ ЕВРОПА- НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИЧЕСКА ДЪРЖАВА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ПРОДАВА НАЙ ЕВТИНО РАБОТНАТА РЪКА- ТАМ ДО СКОРО НЯМАШЕ ПЕНСИОННА СИСТЕМА, ВИЖ ПОТРЕСАВАЩАТА МИЗЕРИЯ В ИНДИЯ И ВЛАКОВЕТЕ С НАЛЕПЕНИ ХОРА, МИЗЕРНИТЕ ОГРОМНИ ФАВЕЛИ В БРАЗИЛИЯ- НЕ ЕВРОПА НЯМА ПРИЛИКА С БРИКС- НИЕ СМЕ ХУБАВА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА И МОДЕЛЪТ НА ЧЕРЕПИТЕ И БАДЖАНАЦИТЕ НЯМА ДА НИ ИЗРИТАТ В БРИКС- ТЕ С МИЛИОНИ НИЕ ВЪВ ФАВЕЛИТЕ-- ВИЖ ГРАД КОМСОМОЛСК НА АМУР КЪДЕТО СТРОЯТ АВИОТЕХНИКА- В 19 ВЕК.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Брюксел да спре да се изхожда по всички въпроси. Заради техните умности Европа загива. Германия сега увеличава контрола на границите си, утре може и да ги затвори. Същото е и с Полша . И защо? Заради политиката на ЕС дето я спускат знаете кои

3

тез пък

преди 8 месеца

Нали народа ще плаща глобите. На кого му пука, важното в да се "раздадат" парите от плана за възстановяване и кой от къде.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Брюксел няма ли да изгони Кирчо обратно в Канада, че тук вреди много , като селскостопански вредител е !

1

Красимир Петрофф!!

преди 8 месеца

призовавам всички еврогеиски пеерунгели, всички подобни на плевнелиев същества, всички кирчовци, всички женски мъже ала асена василева, всички от ПП и ДБ, всички мравоядосимпатизиращи отломки, ицо захарта и тем подобни неразвити недоразумения, които ги пердаши пеефски и баце заедно - идете в САЩ, живейте си там и оставете българския народ да определя сам съдбата си, а не Галя от Посолството всеки ден да пише имейл какво да прави т.нар. премиер - Денкофф/а/!!!