16

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо ! Много скоро същият българин ще обикаля около кофите за отпадъци и ще търси онези 90 кг. храна , които е изхвърлял досега !!!! Много скоро ще разбере тъжната истина този българин ! Същият българин не иска да види , че вече са приготвили калъчката новите комунисти и започват да му дерат кожата ! Е, ще разбере по болезнения начин ! Честита промяна и вождове като Про100 Киро !

15

Анонимен

преди 7 месеца

Всички мои познати изхвърлят поне 3 пъти повече храна от посоченото. Не че ядат малко, просто като влезнат в магазина и като побъркани пълнят количката догоре. Ако днес са пропуснали да напълнят количката, после цяла нощ се въртят и не могат да спят.

14

Анонимен

преди 7 месеца

"Платформата спасява храната" - Не само храната спасява, ами пълни най-вече джоба на търговеца. Вместо да изхвърли храната, която се разваля и да е на загуба, търговеца се отървава от нея и ви е продава на цената на която я е купил, че понякога и с печалба.

13

Наривам пари в кофит

преди 7 месеца

Вчера нахраних служебните кучета със салама дето го купих от една тлъста локална верига. Ядоха ама без желание . Имаше някакъв метален вкус и нещо подобно на сол. Пробвал съм и с други марки и реших. Ставам вегетарианец.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Хвърляме развалена храна , иначе понякога се случва нещо да не се изяжда и да преседява , в такива моменти , ако има къде да се даде не е лошо , да бъде изядено .

11

филия с мас

преди 7 месеца

С толкова храна ще се отгледат мнооого пpa сета.

10

Анонимен

преди 7 месеца

И повече хвърлям в тоалетната.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Като не си доядеш крайчето на баничката сутринта, като оставиш на обяд нарязаното къдраво зеле в чинията и половината филия хляб, и на вечеря не доядеш картофите и малко сос - ето ти ги 240те грама храна.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Абсолютна лъжа.

7

Щерю

преди 7 месеца

Хвърля 90 кг. храна - предимно обелки от картофи и лук...

6

Анонимен

преди 7 месеца

Мислете с главите! Така няма да е лесно да ви обработват и манипулират! "90 килограма годишно" са 240 грама дневно. Не звучи толкова драматично изведнъж. И при положение, че има нула информация какви храни влизат, как е изчислено, на база на какви данни - като цяло, написаното има нула стойност

5

Анонимен

преди 7 месеца

Поредна препечатка на тази гнясна манипулация! Която без съмнение има злонамерени цели! А в тези измислени, съчинени 90 килограма влизат ли: кори от плодове, обелки и люспи от зеленчуци, сърцевина на ябълки, круши, костилки от плодове, кости от месо, отработена мазнина, черупки от яйца, кочани от зеле и маруля и тн? Щото ако влизат- което е 100% вероятно, понеже така се лъже със статистиката - в тези, излизащи под два килограма "храна" седмично, ще излезе че сме невероятно икономични и пестеливи

4

пенсионер-ветеран

преди 7 месеца

Айде бе, 90 кила храна са храната ми за поне 180 дена - това ли искате да ми кажете, че имам ПП Пенциата и Парите да Хвърлям над 50% от Храната си?!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Ако се дават на бездомните няма да има гладни.Нещо трябва да се измисли по въпроса това си е храна и може да се дава на бедни хора.

2

аз

преди 7 месеца

егати тъпата статия, да бяхте написали кое е приложението, ама драскате тъпотии, сакън да не направите безплатна реклама

1

мда

преди 7 месеца

сигурен съм че килограмите са повече .