104

д-р Михаил Николов

преди 7 месеца

НИЕ АМЕРИКАНСКИШАТ ЛИ СМЕТА ТОВА ПАРВЕНЮ КОНСУЛТИРА КОНСТИТУЦИЯТА С ЪМЕРИКА-СТИГА ВЕЧЕ!ТЕЗИ НЕБЪЛГАРИ НИ ПРОДАВАТ С ПАРЦАЛИТЕ!!!

103

Та питам

преди 7 месеца

Не сме ли колония? Някакъв сооппол коментира Конституцията с кукловодите.

102

1212

преди 8 месеца

"Във фокуса на разговорите бяха конституционните промени и тяхното значение за нашата правната система".Само да кажа че едното няма нищо общо с другото. Тва че всички по восоките етажи на правосъдната система са корумпирани какво общо има с конституцията. И още нещо що не обсъдихте промените в конституцията на САЩ а Атанас Славов - *** - по_дал.

101

бай Бай

преди 8 месеца

ахахахахаххаха, каква радост, какво нещо !!

100

Избирател

преди 8 месеца

Съгласуване на закона на колонията с империята. После пак си вярвайте че политиците работят за вас.

99

Алекс

преди 8 месеца

Излишни разходи за самолетен билет и хотел.И в посолството може да си получи указанията.

98

Анонимен

преди 8 месеца

Какво ги засяга САЩ Българската конституция?

97

въпрос

преди 8 месеца

някой да видя нещо полезно свършено за България от как тия см ра до ве са на власт ? 90% от делата им са свързани с украина , а другите с/у България. Ако преди се говореше ,че им се дават заповеди от посолството . Ся вече си ходят направо у Щатите . Не се чудете ,когато започнат и да ви казват кога да дишате . Жълтопаветни *** оти

96

Анонимен

преди 8 месеца

Пжосле Копейкин говорел глупости и не било вярно за посолството, ама хе на, то даже било и по-нагоре!

95

Ехааа...

преди 8 месеца

Това направо е арогантна наглост и дебелоочие...То бива ,бива...амаЧАКпък толкоз да си продажен слугинаж не бива !!!

94

мдааа...

преди 8 месеца

До сега евроатлантиците се консултураха с ПОСОЛСТВОТО в София ...а сега направо се консултират в Белия дом с бай Дрън ...ХАХАХА...жалки предатели...ТОЗИ Е "ШПИОНИН" познайте на кого ??? То е ясно на Путин...ха-ха-ха...това е руска пропаганда и хибридна война !!!!

93

ха-ха-хи

преди 8 месеца

Славов да не е станал съдебен министър в САѝЩ????

92

Ибрикчиев

преди 8 месеца

Този кондом незабавно трябва да бъде изхвърлен в *** и да бъде пусната водата

91

Анонимен

преди 8 месеца

Нахалос харчи българските пари тоя кухоглавец! На Козяк ще му предадат инструкциите за сведение и изпълнение

90

Анонимен

преди 8 месеца

Ето го фашизмът. Фашизмът не е мит, подготвяният пълен фашизъм и репресии в България се подготвя сега и реално. САЩ обичат да имат тоталитарни правителства в зависими държави, които мачкат и убиват собствения си народ. Наричат ги "Наши ку.ччи синове". Намираме се на прага на тоталитаризма и връщане на фашистки терор срещу несъгласните, опозицията, медиите, журналисти, общественото мнение. Мирише, вони на фашизъм.Трябват антифашистки протести и изгонване на профашисткото сборище, докато още можем

89

Анонимен

преди 8 месеца

Кой е този човек и кого представлява в САЩ и чия конституция обсъжда ?!?

88

Анонимен

преди 8 месеца

Мисля че управляващите с тия десет процента които имат буквално се подиграват на интелигентната част от обществото , която явно е в ролята на прецакано малцинство , макар да е мнозинство но доста пасивно за съхаление.

87

Христо Христов

преди 8 месеца

До баба мара/96 "... още веднъж пиша не пипаите конституцията" - ако европеидните про'с'таци сте им дали нужното мнозинсто, защо не? 85% искат да слугуват на Брюксел и Вашингтон.

86

Христо Христов

преди 8 месеца

До Virtuozzo/97 "Нов народен съд моля !" - и защо? Няма 6 месеца от последните избори, на които 85% гласувахте да слугувате на Брщксел и Вашингтон. ПП. Тиквата каза ли ви лани, че европеидните про'с'таци само за мачкане ставате? Каза ви. Какво ревеш?!

85

Христо Христов

преди 8 месеца

До Анонимен/93 "САЩ ще ни пише Конституцията , а Зеленски ще ни определя как да живеем в Бг .../според Премиера Денков /" - е че нали гласувахте да сте като немците? Какво ревете?! ПП. Те даже Конституция нямат.