42

Скрийншотна проверка

преди 7 месеца

Какъв контрол? Някой спомня ли си какво стана с къщите за гости? Сега сглобката краде от Плана за възстановяване - дават милиони за софтуер, а контролните органи проверяват само скрийншотове.

41

?

преди 7 месеца

Този арестант не е ли най-долният престъпник, и извратен ум в историята на човечеството, след Разпутин, за това, че му построява замък-училище в ЕвропаБългарите гласували за най-долният престъпен ум в историята на Европа, който решава генетически и биологически да умножи биологемите на Разпутин (и други престъпления срещу европейците)

40

Мда

преди 7 месеца

Баце да не е отпочивал на барселона , много е зачернял ако не се бях загледал в снимката щях да помисля , че е - някой от дпс

39

Хаха ха

преди 7 месеца

Бате буци ще затяга контрола ми правилно - каквото вземат киретата трябва да отчетът и на бацеИначе няма да има за никойСтара герб схема

38

Абе

преди 7 месеца

Затягането на Контрола означава нещо много Простичко. Кинтите от ЕС влизат директно в Чекмеджето. Елементарно Е!

37

ПроСоТо

преди 7 месеца

..Тъмнокафевия ром,който краде и с гза си 12 години,СЕГА бил щял да "затяга контрола"..?!?!..Защо ли?..-Ами те и децата знаят:..-Защото мина на заден план,много по-трудно му е да краде и понеже е злобен и завистлив ,иска да попречи на другите..."Това е толкоз просто и логично..Какво тук значи тъмната му личност"..Но в типичния си ЛИСУНГЕРСКИ стил /като всеки ром!/ ,това Съществително иска да се изкара "борец против злоупотребите"..И нека!..Щом минава пред ТЕЛЕТАТАБг..

36

Анонимен

преди 7 месеца

Докато тоя е във властта,истински контрол няма да има.А докато не отиде при бай Ставри оправия не чакайте.

35

@ к..35

преди 7 месеца

'Предприсъединителните фондове'.Извинявам се за правописната грешка.

34

Източване

преди 7 месеца

Фирми приближени до властта вече източиха милиони от Плана за възстановяване, заради който въобще съществува тази сглобка.

33

Анонимен

преди 7 месеца

Трите партии са от вида 'Лява ръка - десен джоб', така че те ще опоскат парите за нула време. ПП заради пари дойде на власт и вече двамата Киро и Кокорчо раздадоха суми на свои близки и съмишленици, ГЕРБ прибираше пари покрай строежа на АМ Хемус с пълни шепи, които уж раздаде авансово, но не стигнаха до изпълнителите.ДПС си избра от първия си мандат МЗХГ!,където парите по предсъединителните фондове течаха като пълноводна река, сетне взеха и ДФ Земеделие. Крадоха и крадат и сега и делят с Боце...

32

Анонимен

преди 7 месеца

Всички български политици са едни същи паднели им се крадат . По-добре за нас гражданите е да не се разбират и да се контролират взаимно както е сега..

31

Емигрант

преди 7 месеца

Като го видя този гамен на снимка и веднага се сещам как преди броени дни сам доказа чрез изказ, че електоратът му е под негов контрол ! Той категорично заяви, че ако има балотаж за кмет на София /без участник от ГЕРБ/ той щял да нареди на неговите да гласуват за кандидата на ПП/ДБ ?! За каква демокрация и свобода може да се говори в ГЕРБ, като те няма да гласуват по съвест, а по нареждане ? Що за народ е възможно да гласува за партия която е под диктата на един човек ?

30

Анонимен

преди 7 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Баце знае как се контролират парите от ЕС.Не случайно стана милиардер от този контрол.

28

Ами да....

преди 7 месеца

"ЛАПАЧКАТА"----ше свърши рано или късно.....хахахааа...ЕС----знае всичко!!!!

27

Анонимен

преди 7 месеца

Щом Боко ще ги контролира,работата е ясна.

26

КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 7 месеца

ЗАТЯГАТ КОНТРОЛА. ПАДАМ И УМИРАМ

25

Оня

преди 7 месеца

Тези пари няма да се раздават на фирмите а точно обратното - толкова трябва да се инвестират ОТ фирмите но като чуете "пари" и "фирми" и типично по гербаджийски по навик мислите че някой се налапва хахаха

24

Анонимен

преди 7 месеца

One man show....само че, изобщо не е смешно

23

Интимната сглобка :

преди 7 месеца

Трябва да контролираме парите от ЕС!