6

Анонимен

преди 8 месеца

Върл комунист , както са ударени майка с дете , така можеше да бъде и друг човек , който си върви по тротоара и се прибира от работа или от спорт. Тогава какво щеше да кажеш ? Логика нещо ? Има ли такава при теб ? Или можеш само да издаваш звуци ?

5

Върл Комунист

преди 8 месеца

По мое време, децата гледаха сънчо по единствената телевизия в 19:45 Какво прави това дете толкова късно по улиците, питам аз. Сега, вместо да се търси вината във виновната му майка, фокуса ще бъде насочен към трудещите се в този ужасен капитализъм шофьори. Искам си бай Тошо!

4

застрахователя

преди 8 месеца

ще плати . да глобят тая, майка ли му е леля ли . все се врат .

3

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 1 - Страхотно! Заявяваш го от висотата на моралния си пиедестал - отвратен от ниския интелект и култура на народа ни, после хвърляш фаса си на улицата и потъваш в ровене на съмнителни сайтове свързани с руското величие! Аман от "моралисти" дето обобщават като теб - народа е нискоинтелигентен, управлавящите - не стават, лекарите - некадърници, младите - разхайтени. И само ти отгоре - като бял лебед! Дано детенцето и майка му се оправят! А обощенията - задръж за себе си моля!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Това предимство, дясно стоящ, мигач......няма! Аз съм и туй то! Аре бегай, че карам!

1

HeinrichHimmler

преди 8 месеца

Нещо да кажат за примата управлявал с превишена скорост все едно е на рали?