268

Иван

преди 6 месеца

Ех пуста младост. Колко радост беше да си играеш със съветски ракетки. Не че стават за нещо . Но как да се откажеш от първата кукла или първото мече

267

Бонго Бонго

преди 7 месеца

Говорител на Борсука Радев. Грух грух квиииииХа ха ха

266

Срамота

преди 7 месеца

Арменските Джендерасти направиха така, че като се надупиха на САЩ 1 млн Арменци останаха без дом. Ние тук правим същото!!! Арменските ЕвроАтлантици закопаха Армения, нашите Дупедавци ЛГБТ-ДжендерАтлантици ще закопаят България! Стуга вече наведена политика, стига вече Магаренко в България...такава сервилнот пред Посолството е ЖАЛКА!

265

Анонимен

преди 7 месеца

Дано македонските служби се задействат и осветлят дейноста на този русофил.На нашето ДАНС, ясно е, че не може да се разчита.

264

Тази ракета

преди 7 месеца

Тези ракети които не трябва да излизат от България, трябва заедно с юмрука на Радев да го посетят меко ниско отзад. Естествено първо трябва да минат през секретаря и екипа на Радев. Така вкупом ще покажат жертвоготовност на фашиста Путин

263

Анонимен

преди 7 месеца

кой е мъжа и кой жената във връзката между рундю и секретаря

262

Анонимен

преди 7 месеца

Радев вместо да ни занимава със секретаря си, да фане да нашие едно вето и после да ги даде на Конституционен съд, поради това, че узорпират неговите функции на главнокомандващ на армията.

261

Дон Хуан

преди 7 месеца

Секретарче, кой ти плаща заплатата Путин или ние българските граждани? Същинските руснаци са украйниците, а армията на Вова е сбирщайн от азиатски етноси (буряти,киргизи,калмиции т.н.) + затворници и такива като тебе и Румен.

260

Накратко:

преди 7 месеца

Ако ще ги пращат,към тях безплатно да включат цялата гнYснa Интимната НЕ-коалиция директно да воюва с лошия Путин! И ако оцелеят,да не ни ги връщат никога!

259

Анонимен

преди 7 месеца

До Куку - Не мисля, че разбираш, каво е "Сектретар на президент", но да си жив и здрав.

258

Куку

преди 7 месеца

До леля Пена Не може нищо да прави и затова се е залепил за Радев,до живот ще му бъде секретар!

257

:)

преди 7 месеца

България е в НАТО и ЕС! Не може само да лапаме фондове от ЕС и да ползваме НАТО за защита, всяка организация дава права, но и задължения. В случая с тези ракети, това е най-малкото с което можем да пооправим имиджа си най-големите предатели в НАТО и държава с Резидент Руски Агент Радю и дългогодишен Премиерин Боко Мафиота от СИК!

256

Анонимен

преди 7 месеца

Как е възможно висш военен да се изразява по този начин и толкова просташки- "парче" от ракета. Има толкова други названия- детайл, част, компонент, елемент, възел. Но прозстакът си е прозстак, а президентството е пълно с такива като него.

255

Красимир Петрофф!!

преди 7 месеца

призовавам всички еврогеиски пеерунгели, всички подобни на плевнелиев същества, всички кирчовци, всички женски мъже ала асена василева, всички от ПП и ДБ, всичкисимпатизиращи на мравояда, ицо захарта и тем подобни неразвити недоразумения, които ги пердаши пеефски и баце заедно - идете в САЩ, живейте си там и оставете българския народ да определя сам съдбата си, а не Галя от Посолството всеки ден да пише имейл какво да прави т.нар. премиер - Денкофф/а/!!!

254

александр морозов

преди 7 месеца

Ей. Чугуна е ***. Хората им казаха и показаха, че комплексите С200, С300, С400 ПАНЦИР С, не са способни, НИТО да спрат дронове, НИТО да спрат крилати ракети. Могат да съборят някой пътнически самолет.

253

Тупарев

преди 7 месеца

По физиономията му личи че е путински петоколонник. Надявам се да получи правосъдие по кадировски един ден.

252

Под прикритие са...

преди 7 месеца

Другарят ни прави на глупави и неразбиращи какво се случва в президентството всеки ден.Та тази са най-големите и майсторски прикрити шпиони, работещи за Москва.Дано един ден си получат заслуженото наказание.

251

Анонимен

преди 7 месеца

Тоз и той много се закъхарил да не би някое парче да засегне изконните руски интереси.

250

гошо

преди 7 месеца

Г-н Стоянов, тия дилетанти хем не знаят, хем не се учат, ами се правят на всезнайковци и изпълняват поръчки. Маже ли Магарев да обясни като се изстреля ракета и тя порази цел как няма да загинат хора? Или за него само фашистите в Украйна са хора?

249

Стоянов

преди 7 месеца

Р. Радев се хвали на жена си Десито:- Прав беше моят дедо Спиридон, като ми викаше: "- Стани, Румба военен! Доде разберат, че си пълен *** вече ще си полковник, а доде се чудят как да се отърват от тебе, вече ще си станал генерал. А оттам до Президент или Мин-Председател е един ***(х..) разстояние..."Боже, опази сляпо да прогледне, Божкелей! PS Записал мъдрите слова - Стоянов - професор, сътрудник, секретар, доносник, агент, пълзящ елемент, експерт,..