15

Анонимен

преди 8 месеца

Скоро ще приличаме на Северна Корея с промените в конституцията. Пасито иска да пишем ЕС и НАТО в конституцията. Ставаме фашистка държава. Фашистка, защото тоталитаризмът при капитализма се нарича фашизъм.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Бати смешниците :))

13

стар виц

преди 8 месеца

Оня ден скромно проблесна новина че всички копат тунели по ядрените си полигони - ама коерйското зайче е без шапка! :):):)

12

до 9

преди 8 месеца

Кво да ти кажа. Това е човешкото ДНК. Винаги е било така и винаги ще бъде така. Ако няма войни и разруха няма да има и хора. Даже със всеки изминал век войните стават в геометрична прогресия много по смъртоностни и разрушителни от предходните и така е от хиляди години

11

НОСТРАДАМУС

преди 8 месеца

В близко време шопарът ще получи инфаркт,и двете кореи ще се обединят.

10

АНГЕЛ

преди 8 месеца

Докато чета статията едно изречение ми прави силно впечатление- "Тази година Северна Корея извърши поредица изпитания на забранени оръжия" .СК да не е слуга на някой че да и се забранява. Ето това е големия проблем на САЩ ,проблем който ще и изяде главата. Искаш слуги,искаш господство,но накрая ще получиш разруха ! Може Европа да е по богата от СК но СК има свобода, има независимост. Това определено е много по ценно и в дългосрочен план ще и донесе и много повече богатства от най-богатите слуги!

9

...

преди 8 месеца

Много е лошо гадно и въобще наказание да се родиш в северна корея! Даже май май това е наказание за това което си направил в предишните си животи! Глад мизерия, дори тия които са с някакъв статут и те си мизерстват! само прасока и тия около него, но не всички, имат излишни килограми по телесата си! И после продажната путинофилия тука ми разправя колко добре било в северна корея! единствения въпрос към тия дето разправят подобни ЛЪЖИ е щооо не ходите да живеете там тогава????

8

Х

преди 8 месеца

Браво

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ако, спомняме си как бай Дончо на два пъти изпраща ядрена армада срещу Рокет мен и на два пъти прави завой на 180 градуса. Не посмя бай Дончо. Никой не смее.

6

Ако

преди 8 месеца

СК не разполагаше с ОМП, досега сто пъти да се им внесли ..демокрация'' Дааа, трудно е да гледаш как световното господство ти се изплъзва. Но пък който се съмнява, че СК разполага с атомно оръжие да ги нападне. И ще разбере!

5

Анонимен

преди 8 месеца

КНДР не е психиатрия, а новата ядрена бухалка на Президента Путин. Сега, ако Пиндостан не внимава с думите и действията си срещу Русия, Ще си има работа с ядрената бухалка на Ким. А Ким не си поплюва, нали знаете? Ще надъни бялата къща и пентагона без да му мигне окото.

4

Ельоменат

преди 8 месеца

А записа ли как народа им хрупа трева?

3

АнонимеН

преди 8 месеца

ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО , ЧЕ СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ! АКО ИМАХА ДА СА ГО НАПРАВИЛИ ОТДАВНА! СЕГА ГИ Е СТРАХ, ЧЕ СЛЕД ПАДАНЕТО НА ПУТИНУВИЯ РЕЖИМ ИДВА ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА НА КИМОВЕТЕ!

2

Анонимен

преди 8 месеца

А някои крадли на кремове по летищата и други ревливи бивши трабантаджии искат да запишат в нашата Конституцията ни,че ще бъдем вечни роби на задокеанските господари-облечени в думи като евроатлантически ценности и европейски съюз. Ким поне слага в Конституцията като приоритет сигурността на собствената си държава и защитата и от американски набези

1

Анонимен

преди 8 месеца

Това е историческо събитие, даващо мощно политическо средство за забележително укрепване на способностите на националната отбрана на КНДР и то стана възможно след държавното посещение на Ким Чен в Русия и разговора му с Государя.