350

Анонимен

преди 11 месеца

Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила. Джордж Оруел 2023

349

Анонимен

преди 11 месеца

Оръжия за мир, ваксини за свобода, мислене без мозък. Това е.

348

Отговор на 393

преди 11 месеца

За гатанката : отговора е всеки ПП-рас, в конкретния случай, го има и на снимка

347

Денков

преди 11 месеца

Като мъж изглежда, мъж не е. Шубе е, а за война зове. Макар да е последен, види народа. Що е то?

346

Значи,те могат да

преди 11 месеца

бъдат използвани?Но ще защитават чужди,а не наши обекти.Не са дефектни,а имат отстраними проблеми.Тогава защо ги даваме?Защото нашето ПВО е презапасено с тях?Разбира се че не е.Дребните отстраними технически проблеми са поводът да бъдат харизани ракетите,за да могат нашите политиквеници да се изкарат по-големи защитници на "демокрацията" от щатските и британските ястреби,да покажат на големите си братя че са верни техни слуги и не трябва да бъдат сменяни с други,да си останат на хранилката.

345

САТАНА

преди 11 месеца

Зубрив пинчер

344

ФАКТ

преди 11 месеца

КОПЕЙКИТЕ НЕ ДАВАТ БРАТСКИ,СЛАВЯНСКИ,ПРАВОСЛАВЕН НАРОД ДА СЕ ЗАЩИТИ ОТ АЗИАТСКЯ БАШИБОЗУК НА АНТИХРИСТА ПУТИН

343

Николов

преди 11 месеца

Сламеният човек, пак се изказва неподготвен.

342

ТОЗИ

преди 11 месеца

ПАК ГОВОРИ ГЛУПОСТИ !

341

РАКЕТИ ЗА УКРАЙНА

преди 11 месеца

До пълният разгром на пълчищата путинови....

340

ЕВАЛА ДЕНКОВ

преди 11 месеца

Не цепиш басма на путинистите

339

Зъл ветеринар

преди 11 месеца

Ами ако заради такива действия някой реши да остави на мястото на България само един котлован? Защото България им е в списъка на враждебните държави (изгонените дипломати, църквата, военната помощ за украйна и т.н.).Управляващите и денков дори няма да успеют на избягат от другата страна на атлантическия океан

338

Сега мълчем

преди 11 месеца

Но като почнат призовките от военното окръжие Ще се усетите къде ви е бутнал тоя мръ сен пл.ъх и прикрит кой знае от какво с компромати ! Тоя е за въ.жето! Моментално!

337

Анонимен

преди 11 месеца

Чума да те тръшне, фашистка гад

336

САТАНА

преди 11 месеца

То ѝ атомната бомба е създадена за мирни цели, зубър.

335

Дзивко

преди 11 месеца

От години армията прави учения с боеприпаси с изтекъл ресурс и нищо им няма, смятате колко е закъсала Украйна щом за тия няколко ракети е зора, дето са за един залп, демек една нощ атаки и тия ракети ги няма, а после, още ли ще бракуваме?

334

Дзивко

преди 11 месеца

Ей за тва посолството сложи тва правителство, има разлика между дефектна ракета и такава с изтекъл ресурс по документи, нашите са такива, но ги водят дефектни, те така до година могат всичките да подарят и да кажат че трябва да си купим нови Пейтриат за има няма 2 млд долара

333

Хаха ха

преди 11 месеца

Много ми прилича на - коня от някогашното сдс

332

Анонимен

преди 11 месеца

Досега, вече 4 десетилетия няма данни за взрив при запуск на ракети С-300 и в бъдеще да се получи такова нещо. Системите за изстрелване са групирани в звена минимум ракетен дивизион, цената им е адски скъпа, така че никой офицер от РВ за ПВО не НЕ БИ СИ ПОМИСЛИЛ да използва дефектни ремонтирани ракети - такова понятие в РВ просто няма! Такива неистини са родени в главите на депутатите от управляващите партии ПП и ГЕРБ. Не ги разправяйте на укрите и руснаците - те ще ви се смеят!

331

!

преди 11 месеца

Българи, внимавайте за какво гласувате следващия месец! Защото тези предатели ни водят към гибел! МИСЛЕТЕ и не предавайте народа, не продавайте душите си!