17

Анонимен

преди 7 месеца

Продажниците от Сглобката се оправдава с Путин, Русия, Възраждане, извънземните от Мексико. Не ми пука за Русия, Путин, Възраждане. Искам продажниците да се махнат заради престъпленията, които подготвят и планират в БГ.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Затварят нашите ТЕЦ-ове, за да увеличат ТЕЦ-овете в Германия и Западна Европа. Така правят баланса на въглеродните емисии. Някоя жалка държавица с престъпно, зависимо и подкупно правителство трябва да поеме удара. Парите от "справедливия преход" са отделените пари от Запада за корумпиране на българското правителство. Това е корупцията на Европейския съюз. Частните фирмички на властта получават Чувалчетата с милиардите, за да работят срещу народа и националната енергийна сигурност.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Украинското правителство мисли да строи АЕЦ, нашето правителство е африканско правителство.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Затвориха ни половината от АЕЦ мощностите, сега ни затварят ТЕЦ-овете. Това престъпно правителство е африканско правителство. То се продава за помощи от чужбина, не развива държавата, продава се за пари, частни фирми на властта вземат помощите и богятеят и трупат милиарди в сметки в чужбина, а африканците стоят без ток и индустрия. Веднага трябва да изгоним африканското правителство на Сглобката.

13

Чудя се

преди 7 месеца

Това е украинско правителство защо смятате , че някой от тях мисли за бьлгарските интереси

12

Анонимен

преди 7 месеца

Спирайте всичко, дето бълва отрови. А тия да се преквалифицират.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Да земат едни биткойн копачки . Да ги закачът за ТЕЦа . Тока го праят на биткойни и да видим тогава ЕС ту как ще им спре - данък вредни емисии . Нищо не може да им вземе ЕС ту .

10

един там

преди 7 месеца

Оставете ги да си работят, но без да се наливат грешни пари. Ще затворят много преди 2025.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Ще минат изборите и ще се успокоят.В момента обслужват нечии интереси срещу съответната мотивация!

8

Цирк

преди 7 месеца

Готови са отново да разиграят цирка с тракторите. Сега сигурно ще блокират София с тротинетки ! Еееех, загубеняци профсъюзи, как пък не взехте пример от една Гърция как се прави стачка или протест ! Ама де толкоз акъл у Пламен Димитров или другото профсъюз ! Всички са платени клакьори на управляващите!

7

Гошо

преди 7 месеца

Идеята е повече от добра и разкарайте тоя червеи празноглав Денков

6

Анонимен

преди 7 месеца

Аз лично ще ги подкрепя. И не само защото много хора ще останат без препитание, а цената на енергията ще скочи драстично... Ние имаме достатъчно само този енергиен ресурс и това сам да се отказваш от него, за да се харесаш някому е, да го кажа меко, пълна глупост. А в момента например в Германия се разширява въгледобива.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Постоянни опити на Кремъл да дестабилизира държавата.

4

Експерти има

преди 7 месеца

Реформа има . Затварят от ЕС замърсяването. Само на фотоволтаици и АЕЦ . Вдигат цените за печалба .коли, големи заплати, а в Турция не е така. Оправдават се с войните. Мислят не да намалят цената, а да вдигнат. Процеса е от няколко години. Политика има. Инфлацията ще намалее драстично.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Еййй,тия синдикалисти много се активираха.До преди 2 години никакви ги нямаше.Защо ли?Сетете се от първи път.

2

Бай Иван 2

преди 7 месеца

КНСБ са комунисти като лидера си. Папагочев /Пламен Димитров / стана комунист на 20г !

1

Анонимен

преди 7 месеца

Идват избори и Боко пак активира мат'ряла.Не сте ли забелязали,че винаги преди избори прави така?