75

Чистокръвен

преди 7 месеца

Наваксан нито един път не тестван!здрав кат бик редовно спортуващ !

74

Ако има

преди 7 месеца

7 човека ,аз шъ стана Хасан и ще си резна мукара!-:)))))))

73

Читател

преди 7 месеца

МЗ ,моля ви измислете инжекция която може да занули тежката простотия на бай Сандовия син.Гледам предаването на Иван и Андрей,"Фермата".По незнайни сигурно и за други зрители причини,там е попаднал един дребен дърдорко,който хапе като кученце ръката на Петър,с която той го прегърна и го върна в играта,иначе участниците в предаването,бяха го натирили.

72

Кунчо Бустера

преди 7 месеца

Браво, още само 100,045 ампули - работа за има-няма пет месеца.

71

Врабчето

преди 7 месеца

Направо по две инжекций си правете! По три маски на лицето и скрити под кревата. Айнщаин е казал, че вселената и човешката простотия край нямали, но за вселенате не бил сигурен....

70

Анонимен

преди 7 месеца

За последните 7 дни в България има 6 починали антиваксъри. С този темп всички антиваксъри ще умрат за около 4000 години. Картинката е страшна, няма спор.

69

Анонимен

преди 7 месеца

Интересно как след като този вирус е много страшен и смъртоносен, все още има живи антиваксъри, които да пишат тук. А, сетих се. Това са ваксинирани антиваксъри. затова са живи.

68

Тихомир

преди 7 месеца

С тоя темп ни остават само още 9271 дена, докато набучат всички. Хи хи хи

67

Анонимен

преди 7 месеца

Както е тръгнало, май и факсината ще я вкарат в конституцията

66

Анонимен

преди 7 месеца

До и още 10.000 "чакат на опашка." ------------- чакат, да.. на опашката пред болниците и онкологиите.. а доста недочакаха и директно ги пратиха към гробиищата хахаха

65

и още 10.000

преди 7 месеца

чакат на опашка.

64

колелото на късмета

преди 7 месеца

До Анонимен "Ваксинирахме се цялото семейство, деца. Навихме и доста от приятелите. Вие си пишете тъпотиите. После, като окапвате по болниците да не ревете, пещерняци" ------- ммда, така правят теле-уфсете, дето вЕрват на всичко, което им дудне телевизорО. А "тъпотиите" са проверени и препроверени изследвания доказващи "ефективността" на отровите.. пардон - ескперименталната генна терапия. И къде ги тез ревящи от настинката, че в момента реват по мооргите близките на тия дето не се събуждат?

63

Анонимен

преди 7 месеца

В Република Татарстан, град Нижний е направена аутопсия на хората умрели от ковид 19 и резултата, не е открит вирус на ковид в тъканта и кръвта,а открита бактерия обработена с радиация която причинява сгъстяване на кръвта и смърт. Китай си го знаели, но мълчаха. И сега въпрос за какво и против какво е ваксината, след като ковида не е вирус,а бактерия..Това официална позиция на докторите които, направиха аутопсията..

62

Анонимен

преди 7 месеца

Ваксинирахме се цялото семейство, деца. Навихме и доста от приятелите. Вие си пишете тъпотиите. После, като окапвате по болниците да не ревете, пещерняци

61

колелото на късмета

преди 7 месеца

До Анонимен "Видяхте ли видеото в Ютуб?" ----------- ухаааа, "замърсяване" на експерименталките с днк.. явно имаме нова награда в играта на уфсеете. Айде на сиропите, парят, парят, не се пипат! Айде има за всички. Не бягай около късмета си, бягай за доза експерименталка!

60

Анонимен

преди 7 месеца

До До по-долния 63. Видяхте ли видеото в Ютуб? Какво е невежото, професорът ли е невеж или аз съм сбъркал с превода? Преведете го Вие тогава да видим какви са разликите.

59

колелото на късмета

преди 7 месеца

До Анонимен "Айде дай сега и за гущерите, за пръскачките ........" ------------------ нещо си се объркал.. аз съм по официалните пийр-ривюд проучвания. Пръскачките и гущерите ги търси на друго място.

58

колелото на късмета

преди 7 месеца

До Анонимен "Мхм. И шведския геном е променен сигурно. И вече не са щведи, а шимпанзета" -------------- не е лесно да си пр03.... Може ли експерименталната генна терапия, която ви излъгаха, че е фак-сина да ти промени днк-то? Може! И това е факт както показва проучването! Какъв ще е ефекта от това? Тепърва ще видим.. някой ще гледаме с пуканки в ръка, други с абокати. Чувстваш ли се късметлия?

57

Анонимен

преди 7 месеца

Айде дай сега и за гущерите, за пръскачките ........

56

Анонимен

преди 7 месеца

Мхм. И шведския геном е променен сигурно. И вече не са щведи, а шимпанзета... Боже, колко простотия има на този свят, Боже!