198

Анонимен

преди 7 месеца

Трябва да си или много примитивен, или много жесток човек, за да убиеш собственото си дете по мъчителен начин.

197

Анонимен

преди 7 месеца

Tия пък... абортът било грях, ама Бог, ама "жесток начин", ама детеубийство, ама трябвало да търсят покаяние, ама т.н. Ммм, не! Защо не го кажете на жените жертви на насилие? Те трябва ли да отглеждат децата на извepги? Трябва ли да родят болна кръв? А ако абортът е по медицински причини? Ако медицината казва, че детето би се родило с увреждания? Вие много ли ще сте смели да го родите и да го гледате зеленчук цял живот? Вместо да се чудите грях ли е или не, просто спрете да се трещите с всеки.

196

Анонимен

преди 7 месеца

При аборта, голям грях вършат не само родителите и други близки, които съветват или подтикват към него, но също така и лекарите убийци, които извършват самата процедура. Те също ще отговарят пред Бога, ако не се спрат и не се покаят.

195

Анонимен

преди 7 месеца

Абортът е смъртен грях. Той е детеубийство и то по изключително жесток начин. Който го върши, си навлича проклятие. Изходът е покаяние и изповед, а след това живот на вяра в Бога. Господ Иисус Христос ни заповядва да възлюбим Бога от цялото си сърце, душа, ум и сила и ближния така както себе си. Ако правим това, няма да навредим на никого и няма да се вършат аборти. Никой, който обича ближния така както себе си, не би извършил убийство и то на дете в утробата на майка му.

194

Анонимен

преди 7 месеца

Tъпа нация сме, явно ще изчезваме от лицето на земята...

193

Поп

преди 7 месеца

Православни ценности, сър...

192

Анонимен

преди 7 месеца

Докато българските жени продължават на 7-8 бройки да казват "Малко са", така ще е.

191

1945-1989

преди 7 месеца

2 милиона аборти, дело на Народная Республика Болгарии, дето родните *** ни разправят басни какъв рай било.Днес пък техните внучета станаха първите "демократи" от западен тип и барабар с абортите си ни налагат и всичките си съветско-западни ЛГБТ сатанински ритуали...

190

Анонимен

преди 7 месеца

О-краинци,не ви искаме в България!Махайте се,ама вече никой не ви иска!!!Зелев само ви иска,иска да погуби дори децата и жените ви,праща ги на фронта за пушечно месо.Защитете Родината си,ако изпбщо знаете коя е!!!

189

234

преди 7 месеца

Дано всички българки да спрат да раждат само три години амин.

188

Do 205

преди 7 месеца

Идея си нямаш какво е да се кърми или какво представляват адаптираните млека....

187

ЛоШо

преди 7 месеца

Голяма част от абортите са по медицинско изискване или препоръка. Междовпрочем гинеколозите са може би едни от най-слабите лекари и не случайно най-лошите студенти по медицина специализират именно за акушер гинеколози. Само ако знаете тези лекари колко млади момичета са осакатили !!!! Много малко са истинските специалисти и те са главно в София.

186

Анонимен

преди 7 месеца

Аз като мъж как да искам да имам дете от жени дето са ги чекнали повече хора от които познавам. Гледам да съм поредния и да духна.

185

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 7 месеца

За съжаление младите български често избират кариерата пред майчинството (или пъл "живота" и търсенето на "по-подходящия" баща за детето). А има една социална прослойка, която започва да се размножава на 16 години и аборт никога не прави. И ако погледнем на ситуацията, без осъждане и обидни квалификации, според мен аборта е по-лошият вариант в случая - май-малкото защото при аборта осъзнатостта за избора е по-висока.

184

Антрополог

преди 7 месеца

На 20 абортират на 40 ходят на инвитро, раждайде давайте го на бабите и пак ходете да се "запознавате с нови хора" и да учите или там "кариера в Кол център" да правите, но не абортирайте!

183

КОНСТАНТИНОВ

преди 7 месеца

ДО ТЕЗИ БЪЛГАРКИ КОИТО СА РОДИЛИ ДЕЧИЦА И ГИ КЪРМЯТ.СЛЕД 6 МЕСЕЦ БЕБЕНЦАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАХРАНВАТ .ЕТО КАКВО ПИШЕ НА ЕТИКЕТА НА ХРАНА ЗА БЕБЕНЦА.:ОБЕЗМАСЛЕНО МЛЯКО,ДИМИНЕРАЗЛИЗИРАНА СУРОВАТКА,МАЛТОДЕКСТРИНРАСТИТЕЛНИ МАСЛА(ПАЛМОВО МАСЛО,КАНЕЛОВО МАСЛО,МАСЛО ОТ ПАЛМОВИ ЯДКИ,СЪНЧОГЛЕДОВО МАСЛО,МАСЛО ОТ ЕДНОКЛЕТЪЧНИ),ЛАКТОЗА/ГАЛАКТО-ОЛИГОЗАХАРИДИ,КАЛЦИЕВ ФОСВАТ,КАЛИЕВ ЦИТРАД,ХОЛИН БИТАРТРАТ,КАЛИЕВ КАРБОНАТ,МАГНЕЗИЕВ ХЛОРИДНАТРИЕВ Л АСКОРБАТ,НАТРИЕВЦИТРАД И ОЩЕ 25 ХИМИКАЛА.НЕ ХРАНЕТЕ БЕБЕНЦАТА С ТОВА

182

АНОНИМЕН 007

преди 7 месеца

ДА УБИЕШ НЕРОДЕНО ДЕТЕ Е ГРЯХ! ИНАЧЕ КЛЕЦ-КЛЕЦ! ПЪК ПОСЛЕ СЕ МОЛИМ БОГУ! АЙ-СЕХТИР, ЛИЦЕМЕРИ!!

181

Мусайбе

преди 7 месеца

А?

180

Анонимен

преди 7 месеца

Да обичаш не е грях.

179

Ас

преди 7 месеца

До Black River Вие сте 4 млн сега, но ви лъжат, че сте 7+.