22

Анонимен

преди 7 месеца

Ами анонимен, и твойте деца да са учили место да шмъркат райски газ. Иначе да, тия ИИ са кофти нещо конкретно заради управляващите ги хора, а не толкова заради самите себе си.

21

R

преди 7 месеца

Браво успех. Квантов AI от космоса ще дава инструкции на саморегулиращи се нации ,ако има противоречия дори на най ниски ниво AI го решава по най бързият начин

20

Анонимен

преди 7 месеца

Супееер ся ше прави кинти минтиио ше ви нареждааа ше кара бентлии ментлии ... Па ваште деца ша папа хуркатааа ахаххахах

19

Светлин

преди 7 месеца

болести, технологии и войни.

18

Светлин

преди 7 месеца

Няма лошо ако новината е истина, похвално е. И най-вече че е Българин. Пак казвам, ако е истина. То не може само да се яде и да се с*ре. Трябва наука, изкуство. Това са по-извисени неща над едното ядене и ср*не. Но действително твърде мн се преекспонира темата. Просто прилича на КОВИД истерията. Просто е неестествено. Такава врява, такова нещо. Само за това да се говори. Все едно някой се мъчи чрез информационна истерия да пренапише световния дневен ред преориентирайки го в:

17

Тото

преди 7 месеца

Кой ги ражда такива главочи?? Няма ли детство, тинейджърство, свободно морско приключение за такива тикви.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Българче създаде Скайнет, да го похвалим, докато сме живи още. 5, 4, 3, 2, 1 буммм!

15

Асен

преди 7 месеца

Ако искате ми вярвайте ,но ми надухте главата с този изкуствен интелект. От миналата година само за тая глупост слушам. Всичките новини из всички сайтове само за това пишат и на мен просто вече ми се повдига. До кога всички ще играем по свирката на глобалистите просто не знам.Незнам за вас ,но на мен ми втръсна от този цирк. Как не ви омръзна да скачате ,като ***, според тоягата направо ви се чудя. Ако искате ми вярвайте, чудя ви се!

14

Муахаха

преди 7 месеца

Айде Още Един в Училището за Бели Р0бе, а ЕдноКнижниците - във Властта и с Милиарди в Банковата Сметка!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Що винаги бг-тата си пускат бради за да приличат на дедовци .В други държави се гордеят да изглеждат млади тия на 16 искат да приличат на 40 годишни. Отврат.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Ееей, откраднахте ни умовете, а после си присвоявате всичките им заслуги.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Да започнат да ги учат как се копа, инак голем глад иде.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Бабалюги какво ви разбира главата те се цепите по въпроса.. INSAID е институт в София приема само докторанти и дава по-големи стипендии или заплати по 3500лв. Направен по подобие на Масачузетс и ЕТХ Цюрих.. Приема хора с идеи за докторантура от които могат се извадят пари и да се стартира статъп фирма.. В Русия - Сколково е направен по същия начин и е пълен провал - уреждат се само връзкари...

9

Много убаво

преди 7 месеца

Браво на момчето!Пък ние да си знаем след 5г. като останем без работа заради ИИ и след 15г. като почнат роботите да ни дърпат ушите, на кой да благодарим.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Веднага ще го вземат на Запад като другите.Наблюдаваме изтичане на мозъци.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Колко блестящи българи и колко неграмотни и некадърни политици! Как е възможно?

6

Анонимен

преди 7 месеца

Впечатляващо е колко много способни българи има , които се справят с работата си блестящо. На световно ниво . При население 6 милиона и половина , от които 2 милиона и нещо пенсионери. Т.е. към 4 милиона активно население - работещо и учещо. Много е радващо за мен като прочета подобна статия. На момчето му пожелавам още повече вдъхновение и радост от това , върху което работи.

5

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 3 : Всъщност от теб явно нищо не става. Злобата и завистта са типични за пролетарският бачкатор, който не признава никой, който е на по-високо ниво, и вместо да се опита да ги достигне му се иска те да паднат на неговото ниво.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Ще е стажант в Цюрих, не в Бг. Да е жив, здрав и успешен!

3

Анонимен

преди 7 месеца

от този нищо не става това е връзкарска работа .. да му направят досие да спечели точки от научна конференция да може да стане стипендиант на университет в САЩ .. Всички предатели дават мило и драго децата да учат в империята..