157

Лена и npocmoKupo от

преди 7 месеца

Лена и npocmoKupo от Оная стая кат избереш, получаваш nuдupacm Kokopчо, дедо Ckлepo Дъню, uвpeu зеленю и останалите ykpo просяци

156

Ехаа

преди 7 месеца

До 123 Кой те е агресирал теб , бе шматарок? Като искаш давай на ВСУ от заплатата си.

155

КаскетЯ

преди 7 месеца

Др0гарката Импексова и БеСиеПе са професионалисти в "Навеждане и хващане за палците" ! Питайте др0гара Ре шет ни коФ - началника им! Сега др0гарите се загрижили да не би някой да им вземе мястото! Споко ве др0гари, това е национална черта!

154

123

преди 7 месеца

Като гледам на Нинова, както и на руските роби не им пука за това дали тия ракети са ни полезни, а са загрижени само за това, ВСУ да не вземе да се пази по добре от руските агресори. За нас тия ракети са скрап, за Украйна са възможност да спасява животи.

153

Анонимен

преди 7 месеца

Жалко за България. Всичко, което има в складовете е наше и е платено с труда на нашите родители. Когато престанем да го зачитаме, тогава завършва нашето общество.

152

Анонимен

преди 7 месеца

Оказа се че според Делян Пеевски са гласували и приели предаването на ЗЕНИТНО РАКЕТНИ КОМПЛЕКСИ а не на ракети. Това понятие включва 1 дивизион пускови установки 4 на брой, заедно със прилежащите към тях обслужващи и зареждащи машини плюс прилежащата към тях РЛС /радиолокационна станция/.Ако това е вярно значи сме капо. Няма за имаме сравнително модерно ПВО.

151

Анонимен

преди 7 месеца

Руските партии в българския парламент са бедствие.

150

гошо

преди 7 месеца

Пеевски който 10 парламента не се явяваше на нито едно заседание сега се прави на умен. Браво шишо, отива ти но до кога? Явно това е цената за Магнитски...

149

Анонимен

преди 7 месеца

Нямам нищо против да им пращаме най-дефектните ракети на планетата. Пък какво произвеждаме качествено. после се питайте

148

Анонимен

преди 7 месеца

Другарко Нинова , права сте , колкото и да не ми се вярва ! Но за това навеждане и хващане за палците имаме 500-годишен опит (той и за това е 500-годишен).А оmзаge cmoящия си е пак същият ...

147

Анонимен

преди 7 месеца

Искрено си надявам с дефектните ракети С-300 укронацистите да се изтрепят сами.

146

един

преди 7 месеца

ден фашистките ни политици ще съжаляват за делата си.

145

Амин

преди 7 месеца

Когато първия руски войник стъпи на българска земя ще бъде посрещнат с хляб и мед и с цветя, а продалите душите си за долари демократи ще висят по колесниците на боингите извозващи американските политици от България !

144

Как ни коментират

преди 7 месеца

Коментар, преведен от сайт на английски: "Разбира се, Украйна, ще ви дадем нашия ***, защото отказахме да поддържаме правилно нашите неща и отказахме да построим съоръжения, за да ги поправим, въпреки че имахме почти 40 години, за да го направим". Прави са, нали? Ако не стават за ремонтиране, защо даваме б'оклук, а ако стават за ремпонтиране защо не сме ги ремонтирали?

143

Анонимен

преди 7 месеца

Сега всичките ни ракети изведнъж ще се окажат дефектни! Слугинаж, слугинаж ... Досега само крадяха, но тия предадоха и държавата. Така разоръжиха армията, че футболната агитка на някоя съседна държава може да ни превземе!

142

Малко за политика

преди 7 месеца

Дефектни или годни? Може ли да се вярва на министър Тагарев? Полезно е да си припомним, че той е служил в украинската армия като нещатен сътрудник. Никой няма да бъде учуден, ако след време се окаже, че той е изпратил на Украйна здравите ракети, а е оставил за българската армия дефектните. Ако някой представлява заплаха за националната сигурност на България, това е именно Тагарев-Тагаренко, а не например трима свещеници от руската църква.

141

Паню Баирски

преди 7 месеца

Ще даваме колкото може повече оръжие на Украйна и ще се гордеем с това! А жалките комунисти нека да си лаят!

140

Анонимен

преди 7 месеца

БСПто много добре познават позите от Kaма Cyтpa! Все са незадоволени, въпреки че направихме добри парички от войната! Това не е ли в полза на България?

139

Анонимен

преди 7 месеца

Тия ракети не можем да ги ползваме при нужда, ама БСПто как се издава кви са им съображенията против! Вaтянки! Тук не могат да лъжат! Много oмpaза в душиците им!

138

*/*

преди 7 месеца

Много ми е интересно коя медия ще покаже огромния скандал случил се при посещението на Зеленски в Канадския парламент.Целия параламент ръколяска на нацист укрил се в Канада ,избивал поляци ,еврви и руснаци.