217

Анонимен

преди 8 месеца

В Украина няма нацизъм. - всеки кръгъл uдuoт.

216

Хаха ха

преди 8 месеца

Демократичните ценности излязоха на показ

215

Анонимен

преди 8 месеца

"Те са като Масоните-тайна световна организация" - Не са много тайна, когато има списъци с имента на членовете си онлайн.

214

Анонимен

преди 8 месеца

Изнасяха реч, Като го хвалиха, *** се бил срещу руснацуте през ВСВ. Има два варианта - или не им е пукало или не са знаели историята.

213

Анонимен

преди 8 месеца

Статия от която почти нищо не може да се разбере. Какво е станало всъщност. Зеленски е отишъл в Канада на официално посещение с 92годишен бивш члена на SS който е бил предводител на отряд украински убийци на фашистка Германия отговорен лично за стотици убийства на евреи и поляци. Когато Русия казваше, че Украйна се управлява от нацисти и фашисти, всички ги обвиняваха в лъжа, а сега мълчат, защото бяха прави. Фашизма не е изчезнал, той е в Украйна.Те са като Масоните-тайна световна организация

212

Анонимен

преди 8 месеца

Мога да си представя как му се е искало на Зеленски да изпъне пръстчетата на дясната си ръка при поздрава но е трябвало да ги държи свити в юмруче. Сега дали ще се извини за поздрава?

211

Анонимен

преди 8 месеца

Украйна е Фашистка държава!

210

Малко за политика

преди 8 месеца

Евреите никой не може да ги пренебрегва. Ако беше протестирала само Русия, тогава в парламента на Канада щяха да се направят, че не са чули нищо и нищо нередно не е станало. И при нас е същото. ДАНС ще се реши ли например да проверява документите за собственост на еврейската синагога в София например. Друг път. Но на руската църква може, а и трима руски свещеници се оказаха "заплаха за националната сигурност". Жалка работа сме.

209

Нищо ново

преди 8 месеца

Ами след като считат речта на Зеленски за "историческа" нормално е той да им сервира един бивш нацистки престъпник за да му ръкопляскат, станали на крака. Зеленски също ръкопляскал и вдигал юмрук, но изглежда не вижда причина да се извинява за това. Хубава динена *** им е подложил под келеврите, няма какво да се каже.

208

Анонимен

преди 8 месеца

Трюпо се извини вече и познайте кого обвини за този приказен фарс! Точно така! Руснаците са виновни! Даже Путин лично хванат дъртия нацист за ръчичката и го завел в залата!

207

Фори

преди 8 месеца

Рота,равнис! Рота,мирно ! Рота,остави! Това не са команди за българска рота,ние войска нямаме,че рота ли! Е,имаме държавни празноглавци на всякакво ниво!

206

мхм, от ютуб

преди 8 месеца

"Първата свастика е открита на костта на един мамут, умрял преди 10 хиляди години в Украйна". Ето кой е подшушнал на Хитлер за този чуден символ.

205

Кънчо Трънчев

преди 8 месеца

А защо не се споменава, че съветският съюз също е бил съюзник с фашизма? Да се сетим кой е вторият режим, който си поделя Полша с фашистите. Да не забравяме пражката пролет. Да не забравяме всички загиналите от ръцете на диктаторите от социалистическият блок.

204

Анонимен

преди 8 месеца

Защо нищо не се казва за руския фашизъм и геноцида срещу Украйна.

203

Киев

преди 8 месеца

Руснаците що не извозват украинците към ЕС, а ги стрелят са ракети. Гориво има камиони и самолети има но сигурно са по приватизацията. Сега в Украйна тече военна операция по приватизация за една ракета и малко газ

202

Истината

преди 8 месеца

Войниците и офицерите са пионките във войната капиталът е решаващ в жива и в материална част. Един войник се сражава за страната си грешно или не. Да се направи на евреин и да влезе в концлагер да крие евреи и да го разстрелят това ли е героизъм за страната си да подкрепиш, като бягаш с евреите които сами са отишли в Германия.

201

Анонимен

преди 8 месеца

Нацист = социалист = комунист

200

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 207 Само дето свастиката е на обратно, в обратната посока.

199

Анонимен

преди 8 месеца

Черна многоръка богиня, това да не е Кали богинята на разрушението

198

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен------предполагам е свързано със свастиката, която идва от индийските богини и означава благополучие