10

Анонимен

преди 7 месеца

Лошото време ги кара да лочат, къркат, люхкат, гавръткат, цуцуркат, гъкат, накисват, джибрясват.......

9

Стоян Стелий :

преди 7 месеца

А фразата "Мацка,да те черпя едно!" да се разглежда като дискриминация срещу половото многообразие...

8

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 2 Невестооо, *** в една кръчма и ще видиш, че жените вече къркат повече от мъжете. Явно си от едно поколение в пенсионна възраст и си живяла в други времена, на ако не си е много лошо за твоята реална оценка на настоящия живот.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Повечето пъбове затварят. Сега ги преустройват на жилищни площи да приютят "гостите им арабелли, бенгали, бхарати, албани, негрусти и т.н дошли им на крака за безплатно отглеждане и размножаване / опрашване на бели жени (скоро ще се бият за последната блондинка кой даья опраши)

6

Алекс

преди 7 месеца

МОАП добре са го замислили,но практиката сочи,че на планетата Земя не съществува сила,която да спре човек,който е решил да се напие.

5

Me

преди 7 месеца

Заглавието едно, а в статията пише друго. Някаква асоциация съветвала да не се подканват хората да се напиват. Ами, няма лошо. Никой нищо не е забранил.А в ЮК масово се натаралянкват като руски матроси

4

Тежки глупости.

преди 7 месеца

Това цели няколко фондации да вземат едни пари. И какво значи "да се напиеш като талига". Слабо умната от 2 да обясни, че не и се разбра бистрата мисъл. Знае ли какво е талига?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Либералите са побъркани.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Само някои мъже се напиват като талиги. Това е защото са комплексари и слабаци. Като се напиват, забравят проблемите си, които иначе не могат да решат. Жените са по-умерени и дори когато пият, пият слаб алкохол.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Не е ли по-лесно да забранят пиенето?