216

Дончо

преди 7 месеца

Първо ракетите, после и комплексите.

215

Ха ха ха

преди 7 месеца

Как колко ракети - всичките. То е ясно.

214

Някой

преди 7 месеца

До 219, Питаш какъв е полът им - мъжеложци от Содом и Гомар, или казано по нашенски "пичове откъм геврека отзад" демек пенделгейзери, пидоры охуенные в жопу ебанные, все такива са!

213

О.з. поручик от БА

преди 7 месеца

Ракетите са отдавна доставени от СССР за да пазят АЕЦ Козлодуй. Нашите хитреци на времето не закупили цялата ЗРК бригада, а само отделни модули, което ги прави неефективни. А че ресурсът им отдавна е изтекъл е ясно, минали са около 40 години. Остава да им предадат и единствения ни ракетен дивизион "Точка" дето е в Кабиле до Ямбол, защото руснаците им ги изчукаха всичките, та да довършат и нашия, който вече става само за музея.

212

Бай Оня

преди 7 месеца

Ха-ха, дефектни ракети, които стават само за скраб! Халал да им са, руснаците ще ги довършат още щом укроидиотите ги разтоварят! Слава на Русия, смрт на Украйна, смрт на Тагарев, смрт на българските еврогейсконатовски хуйосмукачи и гъдолизачи, смрт вашата ..., ще дойде време за народен съд, тогава ви чака "только один приговор - смерть"!

211

О,Шипка!

преди 7 месеца

https://youtube/watch?v=hvxqGZD9ZqM. Мъдераторите,гледайте това с децата си и те ще ви презират заради продажните ви гъ...зове някой ден.

210

1878 НИ ОСВОБОДИХТЕ

преди 7 месеца

Братя мои,РУСНАЦИ, нас ни управляват американски краварски по д л о ги.НАТО ИЗЛЪГА И ВАС,И НАС.

209

ГАДОСТ

преди 7 месеца

Какъв е полът на Кире Петрушенко?Тагаренко от каква националност е?Май ги влече краварлъкът и тримата заедно с Росица Плевеллиев.Може и Сломен Спасиенко да се включи в еднополовата ЗглоПка

208

Анонимен

преди 7 месеца

Че кой си купува дефектен телевизор или развален салам? Ако на някой все пак му се случи, това си е чиста измама от страна на търговеца! Демек или нас ни лъжат, че са дефектни или мамят украинците! Второто не ми се вярва понеже до сега са доказали, че уважават чуждите повече отколкото собствените(?) си съграждани! Не виждам от какво ги е страх- на българина чадър да бутнеш отзад и да тръгнеш отворен да го вадиш не му пука. Ще изскимти няколко пъти и ще мине на ракия...

207

kk

преди 7 месеца

свалете и по две гуми от камион, да имат там

206

Ами...

преди 7 месеца

Ясно е, какво ще дадем. Всички ракети, които не са монтирани на установките и не са на дежурство. Такова нещо, като "дефектни" би предизвикало смях, ако не струваха един милиард и не го плащаме ние. А, относно комплексите Пейтриът, те ще са толкова скъпи, че, ако не се открадне евровото обезпечение на лева след влизането в евро-зоната, изобщо няма да можем да си позволим да ги платим. За доставка, няма смисъл да говорим.

205

Анонимен

преди 7 месеца

До мнение... като са дефектни ще ги стегнат и подменят горивото Украйна има ресурс за това най малкото могат да ги ползват за резерни 4асти но посозирам 4е няколко псу 30 ще заминат към кобзон

204

генерал смърт

преди 7 месеца

ТАКА ОБЩО СА 8 УСТАНОВКИ С ПО 4 БР РАКЕТИ С ДВА БОЕКОМПЛЕКТА ( ДА ТОЛКОВА ИМ БЕ ПО ЩАТ В ПВО ТО НА БНА И КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ.... И НЯМА НИЩО СЕКРЕТНО И КОКОШКИТЕ ГО ЗНАЯТ ) ОБЩО ОКОЛО 60-70 БРОЯ РАКЕТИ С У4ЕБНИТЕ ДЕМЕК ПРАЩАМЕ 5-10 БРОЙКИ

203

Хм

преди 7 месеца

Защо да избираме Възраждане?Единствените заедно с БСП ,които веят чужди знамена.

202

Защо не избирате. .

преди 7 месеца

напр. Възраждане? Единствените, които не са се провалили досега!

201

Лъки

преди 7 месеца

Да се чуди и мае човек!Имаме най- добре въоръжената армия в Европа, можем да си позволим продажби на всякакви въоръжение и командващи достойни за прицел по суша , въздух и вода! Жалка пародия на държава!Парламент,армия и Правителство!

200

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Да си пазиме екижите на ракетите, че руснаците сваляли сторм шадоу направо с британския екипаж.

199

волк

преди 7 месеца

Кавали със кого искате да воювате ?за какво са ви ракети ? Предатели????

198

Анонимен

преди 7 месеца

Значи ПП -тата минаха всички върхове на националното предателство.

197

мнение

преди 7 месеца

Който следи темата за Украйна не може да не е гледал клипове за действията на украинската ПВО и колко често дефекти ракети, изстреляни по въздушните цели се отклоняват (ако не се взривят още при изстрелването) от траекторията си и попадат върху граждански обекти и цивилни.... ако наистина предоставяните от България ракети са дефектни, то излиза, че даваме оръжие за избиване на гражданското население на Украйна. Някой направи ли си труда да помисли за това?