46

Васил

преди 7 месеца

Атанасов все го тресе параноята. Какво е свършил в политиката за толкова години - едно голямо нищо!

45

Хаха ха

преди 7 месеца

Комуниста приватизатор - олицетворение на бьлгарският атлантик

44

Генерал Атанасов

преди 7 месеца

Чувам гласове на НАТО в главата си.

43

Анонимен

преди 7 месеца

До40. И така не е . Руско е посолството до времето на Царизма им. В двора е бил параклис. Този параклис няма нищо общо с сегашния вид на църквата , която е построена във времето на СССР . Тогава е Царство България и тази ц ърква е без документ. Затваря се заради сбирщина на конспиратори. От руски царисти , станали съветски социалисти. В Царство България . В нея е прокопан тунел до ул. Московска където е старото Руско посолство . А после става сграда на БАН и по-късно на Лукойл.

42

Ярослав Хунка:

преди 7 месеца

Зиг Хайл Зельоньй ФюрЪр! Здравсв***** генераль Гномчик! Ах тьй,хароший бандеровский комсомол,маладец Гномчик! Слава Кокаине и вкусна пица с кристалчики!

41

Анонимен

преди 7 месеца

Този да няма шизофрения?

40

Българин

преди 7 месеца

Каква е тази руска брънтия,че да казва коя сграда в България да бъде затворена или отворена ?

39

До 38

преди 7 месеца

Абеглупчо, не че ми харесва Атанасов, но никой не е станал генерал изведнъж, а има и редници, които са станали генерали, но не по начина, по който ти казваш !3

38

До 40

преди 7 месеца

Глупости, имотите менят собствениците си, това е факт ! А този нотариален акт, за който се спомена тия дни, се оказа просто една хартийка без никаква юридическа стойност ! Аз съм за това - чужди граждани или институции да нямат право да притежават земя на територията на България ! Иначе такива като теб биха я разпродали или подарили с удоволствие !

37

Анонимен

преди 7 месеца

Този имот от 1898г.е притежание на Русия. Първото Руско посолство е било 50м.по-нагоре,на Московска и Раковска. Това е част от двора на посолството, където руснаците решават да построят църква и да я отворят за всички православни миряни, независимо от етноса им. И това ако не е имот на Руската държава, здраве му кажи. Ако искат ще я затворят, ако искат ще я бутнат и ще построят друго на нейно място, каквото и да решат те са си в правото на собственици

36

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 18, тайната на тази чудна метаморфоза от редник в генерал е извънредно много натягане и целувки под кръста в посолството. Не е достатъчно да си национален предател и чужд лакей, трябва да си такъв на куб, за да ти подарят тая длъжност от въздуха.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Руската църква е строена от същите построили Александър Невски ами почвайте да сменяте имената им щом господарите не ги харесват въпреки че от 100 години са се наричали така

34

Анонимен

преди 7 месеца

И как нямаше проблеми 35 г и 100 г преди това (и при царизма, и при фашизма и при социализма) с руската църква преди тези оттрепки да влязат във властта?? Тоя с дарената длъжност генерал, няма ли друго с какво да се занимава, че взе да се бърка вече и в църковните дела?

33

Стою

преди 7 месеца

Викаш да я оставим Митрофанова. *** как ще я оставим, виж я каква е красавица?

32

Анонимен

преди 7 месеца

Тя Митрофанова управлява България с по-твърда ръка от вас. Щото сте български п*т*и, не сте политици

31

До Анонимен 30

преди 7 месеца

Когато и Лена Бориславова, в качеството си на шеф на кабинета на Киро, взела документ с гриф "Секретно", свързан с "Турски поток", надраскала насоки по него и го предала на журналиста от "Бърд" Атанас Чобанов. Т.е. на кукуво лято.

30

Справедлив

преди 7 месеца

Тези които ни управляват са шпионите, които ни продадоха на Америка. По- добре да не бяхме се борили за независимост от Русия, като пак сме зависими. Сега вече никога няма да има единна България.

29

ха-ха-хи...верваме

преди 7 месеца

Гнома...Аз разпоредих да се изгонят руските свещеницеи...а Митрофанова е разпоредила да се затвори Руската църква...ПИТИ-ПЛАТЕНО.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Оставете ги тия руски "шпиони" . Каквп стана със съветничкста на Кирчо Весела Чернева дето е давала информация на македонците. Кога ще влезе в затвора тая

27

А трябваше

преди 7 месеца

Да те попита скъпи генерале !