21

Дупничанин

преди 7 месеца

Та.... аз лично не искам нищо немско като техника да ми влиза вкъщи. На дойчото, ако не са му нарисувани стъпки с различни цветове той не знае как от съблекалнята да стигне работното място. Ако няма навигация не може да се прибере. И..... ако си поиска от жена му и тя не му даде щото я боли глава и все пак повтори ще му викне полиция. Да не говорим, че лично Шолци каза че трябвали емигранти за демографската криза. Те това е голямата Германия. Та за жената.... освен полиция и пари ще спечели

20

Дупничанин

преди 7 месеца

Да има европейска страна в която доносничеството се възнаграждава. И това е Германия. Друга няма такава. Аз обаче не мога да си обясня как такава западнала и деградирала държава постоянно ни я бутат за пример. Митиве и легенди чета за техните аутобани. Преди 20 години може и да е било, ама сега.... нямат магистрала да не е разкопана. Явно още на мама Меркел търсят рожденото свидетелство. Митове и легенди за немската индустрия. Ако това което виждам като немско и тия дето го произвеждат...

19

Усещам как

преди 7 месеца

След време един друг ще се избиваме! Всъщност това е целта на Запада,дели и владей!

18

Ралица

преди 7 месеца

До 21: грозна като смъртта и космата като Чубака, точно както ги харесва Бойко. Все пак партията му е пръв защитник на ЛГБТ общността.

17

Жиката

преди 7 месеца

Има много нередовни политици.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Опишете прелестите си, за да удостоверите, че са ви уважили!

15

Ралица

преди 7 месеца

Аз като призная, че съм Мата Хари и кажа къде са на Боко кюлчетата ще ми дадете ли 10% от тях?

14

баба Пена Кьолмен

преди 7 месеца

По новините за изборите дават репортаж с някакви кутии. На едната пишеше партии и коалиции. На другата пишеше "номера".

13

Анонимен

преди 7 месеца

Доносниците са отвратителни. Но много от доносите ще бъдат фалшиви и ще се окажат в резултат на конкуренция или за отмъщение и разчистване на сметки. Фактът, че се внуците и децата на комунисти и на ДС предлагат мярката - е връщане в най- мрачните години на България. Оставка на доносническото правителство!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Твърде самодоволен на снимката.

11

Радослав

преди 7 месеца

В крайно десните страни и управления като нацизма и фашизма държавата разчита, че дава достатъчно на гражданите за да не си крият доходите, а в комунистическите страни като НРБ и Северна Корея се разчита на доносничество и любов към чуждите пари!

10

В.

преди 7 месеца

Ще има ли награда за сигнал за неправилно Изразходвани на данъци! Много нагли станахте.

9

Абсурдистан

преди 7 месеца

Хе,хе! Българите са си предатели по принцип , така че , за какво са тези нови закони ? Представяте ли си колко тонове доноси ще потекат в министерствата ?

8

Анонимен

преди 7 месеца

Да.. В Северна Корея, най вече..

7

Зозо

преди 7 месеца

Хахааааа, 10% ама след като съберат парите. Тука идва питанката???? Как ще ги съберат?????????????? Колкото събраха от Спецов :)))))))))))))))))))) Отиде фирмата у мaaлaтa :)))))))))))))))))))))))))))))

6

Анонимен

преди 7 месеца

Българите сме доказани доноси, винаги съм се чудел ако тука бяхме станали католици и имахме Инквизиция дали щеше да остане жив човек?

5

?

преди 7 месеца

Няма сигнали за златния-замък-училище за принц Уилям

4

Анонимен 8

преди 7 месеца

България няма системите на другите държави

3

Накратко :

преди 7 месеца

Всеки донос носи бонус!Ми заминавай за тези други държави с еднопосочен билет, Вреславе! Само внимавай да не докладваш някой друметров африканец,че бонус ще го поемеш дълбоко отзад,доносник0!!!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Винаги в тая пародия на държава се е гледал негативният опит от другите държави и никога позитивният! Примерно - имало във Франция еди какъв си данък, да го въведем и тук! Ама не забелязваме каква социална система има във Франция, какво подпомагане на нуждаещите се... Това не го виждаме, нали? Или колко плащали за пътища, ама техните пътища и нашите дали имат нещо общо?