Баш "българската" лютеница няма нищо общо с българската лютеница. Лютеницата трябва да се прави предимно от домати и с чушки. А сега фалшиментото, кой знае защо наречено "българска лютеница" го правят от каквото си поискат - от моркови, от тикви, от хранителни отпадъци и кой знае от какво още. И това било храна със защитен произход, пък и ще я мъкнат под носовете на Япония, да ставаме пак за резил.
Лютеницата е неколкократно преработена органична маса, загубила ензимите, витамините и полезните вещества от доматите, пипера, патладжана. Тази храна не ви дава жизнена енергия, а дърпа тялото надолу - отнема енергия.
А русофилите/путьофили, Анонимен 2, - в Сибир - и действителността в Родината ни съвсем ще отговаря на припева на химна си.
лютеница не може с розов домат розово масло забранено гимнастика също само гей парад може да живей Ес
Пратете всички евро-атлантици и жендъри в Японията и тогава България ще стане едно по-добро място !
Едно време баба на село правеше много вкусна лютеница. Надоеше малко сурово мляко от кравата и слагаше в казана. Страхотна лютеница. Не научихме рецептата, за жалост.
Българската лютеница, гимнастика и розово масло стигнаха до Япония