8

Вицът на годината:

преди 7 месеца

Баш "българската" лютеница няма нищо общо с българската лютеница. Лютеницата трябва да се прави предимно от домати и с чушки. А сега фалшиментото, кой знае защо наречено "българска лютеница" го правят от каквото си поискат - от моркови, от тикви, от хранителни отпадъци и кой знае от какво още. И това било храна със защитен произход, пък и ще я мъкнат под носовете на Япония, да ставаме пак за резил.

7

Ми

преди 7 месеца

да бяхте помагали на жената, а не само да плюскате!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Лютеницата е неколкократно преработена органична маса, загубила ензимите, витамините и полезните вещества от доматите, пипера, патладжана. Тази храна не ви дава жизнена енергия, а дърпа тялото надолу - отнема енергия.

5

rambaldievskievich

преди 7 месеца

А русофилите/путьофили, Анонимен 2, - в Сибир - и действителността в Родината ни съвсем ще отговаря на припева на химна си.

4

Анонимен

преди 7 месеца

А киселите краставички кога?

3

Анонимен

преди 7 месеца

лютеница не може с розов домат розово масло забранено гимнастика също само гей парад може да живей Ес

2

Анонимен

преди 7 месеца

Пратете всички евро-атлантици и жендъри в Японията и тогава България ще стане едно по-добро място !

1

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време баба на село правеше много вкусна лютеница. Надоеше малко сурово мляко от кравата и слагаше в казана. Страхотна лютеница. Не научихме рецептата, за жалост.