39

Анонимен

преди 7 месеца

А нещо за епидемията от левкемия след ваксинациите да кажете доц. Кунчев?

38

Анонимен

преди 7 месеца

Ко мъ интересува на крак ли си *** вкарала или на нещо друго. Айде у лево. Ние се ваксинирахме и сега ще вземем и бустерна доза.

37

Анонимен

преди 7 месеца

До анонимен 33 Тъпчо, ще те разочаровам, карах си вирусчето на крак. Никога за такова нещо не бих се ваксинирала.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Дежуртите антиваксъри. Единия с жущерите, другия с пръскачките и третия с уж "научни данни". СмЕх!!!

35

Има ръст

преди 7 месеца

На продажни същества във структурите на залата ни държавна общност! Въпроса е: кога ще се нагушат и да спръът да дерат хората?!

34

Анонимен

преди 7 месеца

Само интелигентните се ваксинират..Това че си интелигентен, съвсем не означава, че не си страхливец, обаче..

33

Неактуално и опасно

преди 7 месеца

https://tkp.at/2023/09/27/pfizer-aktualisiert-beipackzettel Есенната аксина XBB на Pfizer е с нова листовка. В нея самата компания развенчава някои маркетингови митове."За рисковете и страничните ефекти прочетете листовката": Pfizer вече е подновила тази листовка за своята актуализирана мРНК ваксина XBB срещу Covid. Става въпрос за "новото" вещество Comirnaty Omicron XBB.1.5. След като прочете листовката, човек може и да се усъмни дали това е "безопасно и ефективно" лекарство.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Само интелигентните се ваксинират срещу съществуващия вирус на сарс-ков-2, а антиваксърите точат лиги по болниците и боледуват.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Само страхливци се ваксинират срещу несъществуващ в природата вирус..

30

Анонимен

преди 7 месеца

Ще им е трудно дори 80 000 АНТИВАКСбалъци да намерят с малко останал мозък след поредната им ковид инфекция. Затова се плашат от бройките на невинните си жертви. Само можем да им съчувстваме за решението, което са взели за своето здраве, като не са се ваксинирали и не са си сложили маските като нас нормалните хора. Времето вече показа че сме прави.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Ще им е трудно дори 80 000 ВАКСбалъци да намерят да им заголят рамо. Затова вдигат бройките да плашат невинните си жертви. Кой се набол набол. Само можем да им съчувстваме за решението, което са взели за своето здраве. Времето ще покаже кой крив, кой прав

28

Явно

преди 7 месеца

и ад мин 4ето е ваксър, щом 3е.

27

Каунчев

преди 7 месеца

Ваксинирай се, а аз ще си купя нова кола, апартамент, вила на планина, къща на морето и една малка лодка!

26

Shark

преди 7 месеца

Пишете си, не ме бърка. Ще се ваксинирам още повече!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Ръстът съвпада с доставката на новите бъркочи, нали? Хахахаххахахаха.

24

Shark

преди 7 месеца

Пишете си, не ме бърка. Няма да се ваксинирам повече!

23

Анонимен

преди 7 месеца

Явно Ковид си взема "дозата" антиваксъри" и дано нас нормалните хора не ни закача...........няма нормален ваксър! :)))))

22

Анонимен

преди 7 месеца

Висш съветник на правителството на САЩ по въпросите на ваксините бърза да си постави най-новата ваксина Covid, тъй като предупреждава за дългосрочното въздействие на Ковид върху миокарда https://....

21

Анонимен

преди 7 месеца

и тук ли налази антиваксъре - в трета тема си пробутваш конспирациите - ходи там се съешавай с човека червеи-амеба и с оня с облаците

20

Изтрезял и поумнял

преди 7 месеца

Висш съветник на правителството на САЩ по въпросите на ваксините отказва да си постави най-новата ваксина Covid, тъй като предупреждава за дългосрочното въздействие върху миокардита https://twitter.Com/TheChiefNerd/status/1706265236150374574. Д-р Пол Офит разказва защо не получава тазгодишния COVID Booster и казва, че миокардитът може да продължи по-дълго, отколкото се смяташе досега "Мисля, че съм защитен. Не съм получил миналогодишната двувалентна ваксина. Не получавам тазгодишната ваксина, защото мисля, че имам висока честота на Т-клетките... Ще разберем за тази ваксина с течение на времет