27

Божкеее...

преди 7 месеца

Тая 'преводачка'е по грозна и от баба Яга...па е и простаКАТО спора....

26

Аман

преди 7 месеца

Лов на вещици

25

Преди години се

преди 7 месеца

бях натъкнал на някакъв канал в ютюб, "брат Натаниел" или нещо от сорта. Та този Натаниел, живее в САЩ и се самоопределяше като ортодоксален християнин и проповедник. След няколко видеа у мен се наслои впечатление, че юдеизма не се понася особено с ортодоксалното християнство, а за ционизма то се явява антипод. Религията и църквата като институция трябва да съществуват, защото покриват фундаменталната човешка нужда - вяра. Без вяра в утрешния ден сме за никъде. Разберете го, вярата е нужна.

24

Обичаме Русия

преди 7 месеца

Не им ли писна, едни и същи да са вечнити морализатори, винаги и умни и прави? Престанете! Правите всичко за вашата кариера и високи постове. Но не ни подценявайте с мъдри и нищо незначещи фрази! Работите от години за Запада и Америка, добре, не ни казвайте кого да обичаме и колко. Уморително е.

23

A

преди 7 месеца

До Фризьор 11Да затворим всички църкви и манастири в България тогава!

22

Безсрамници

преди 7 месеца

Трябва да се засрамят от отвратителното си поведение, Надежди, Марийки, Инджеви, Минчеви, Соломоновци и тути фрути морализатори. Посягат и принизяват всичко, в угода на собсвената си кариера и сервилност. Какво безчестие, каква липса на мярка и свян!

21

И Ленин го е казал

преди 7 месеца

Да, госпожа Неински е страшно оригинална, както обикновено, говори клишета. Това е същността на религията, да управлява е влияе на огромни групи хора. Що за прозрение тресе Надежди, Екатерини, и всички тези които рещиха да философстват на тема религия? И, както, както е казал Ленин, религията е опиум за народите.

20

gogo

преди 7 месеца

БЪЛГАРИЯ !!!!!

19

Българин

преди 7 месеца

Един колега на тази национална предателка - визирам чифутчето Паси, беше казал нещо от рода на "майната му на Православието". Такива хора са готови да продадат вярата ни, историята, религията и всичко, в името на това да бъдем слуги на наглосаксонския свят. Нов народен съд! Само това е спасението.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Нейски се прави на луда, но точно т нар евроатлантици дадоха имота на руската църква на Москва.Апропо, те какви атлантици са е друг въпрос.Стоянов, почитател на руската култура, Костов, съветофил и комунист, Калин Янакиев е бил постоянно в тази черква да се черкува.И тия се водят съюзниците на НАТО.Троянския кон в НАТО, това са ОДС и всички бг евроатлантици.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Доктор Енчев, какво правите??? Заемете се, тая вече е страшна! Баcи киликандзера!

16

Евросатанисти

преди 7 месеца

Църквата е на руското посолство и рептили като Надето нямат думата. Очевидно е, че евроатлантическите сатанисти са подели гонение срещу Православието. Всичко върви по украинския сценарий.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Бабо, хайде да си гледаш внучетата, а не да се занимаваш с това,което става 30 години след твоето участие в политическия живот на държавата. И полагай малко повече грижи за лицето си.

14

Православен

преди 7 месеца

Еврейката какво пък ти разбира от църкви?Да върви у синагогата и да дава акъли!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Църквата е силен инструент за въздействие над слабоумните.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Няма по-мръсни хора от копейките по нашите земи.

11

Фризьор

преди 7 месеца

Всяка затворена църква е нож в сърцето на Путин.

10

Борисов

преди 7 месеца

Руското посолство е собственика на църквата и земята и не само че може да я затвори, но даже виждаме че го прави!Та така

9

Трайчо Китанчев

преди 7 месеца

Либе_растите (дърти, но гладни) пак изпълнява от дупките си... С поредната лъжа, разбира се! И не руската църква беше затворена от посолството на Руската федерация, а беше обезлюдена по заповед на"Посолството"!!! Стига сте тиражирали зомбиращи не истини срещу сребърници!

8

Русия до сега не е

преди 7 месеца

затваряла църкви, но украинската власт компенсира и за двете страни. Същото ще стане и у нас. Изведнъж ще стане ясно от някъде, че трябва да се затворят църквите, защото са бъкани с руски агенти. Просто подготвят терена в момента.