24

Анонимен

преди 11 месеца

Само страхливци ги е страх да се ваксинират срещу Ковид-19.

23

Джон Ковид

преди 11 месеца

Само страхливци се ваксинират срещу несъществуващ в природата вирус

22

РидакторЪ

преди 11 месеца

ща итрия ми - разбира се - такива с облаци-моблаци и пръскане със самолети - директно ги трия - като с гумичка - ай сектир ве

21

Анонимен

преди 11 месеца

През последните 24 часа са поставени 20 дози ваксина срещу КОВИД-19. - това е рекордна бройка от поне година насам! Обикновено са по 10-15. Я някой да сметне колко човека прави това за година. И какъв процент е от населението. Понеже това са "ваксърите" в момента. Всички останали сте "антиваксъри" ако не сте се бустерирали от година насам. Колкото и да се пенявите и да се плюнчите какви "антиваксъри" били другите. Реалността е, в момента максимум 6000 "ваксинирани" има в България!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Дългия Джон Ковид излиза и ще прибере много антиваксъри и антимаскъри - пазете се че не е шега работа - безмозъчните радетели на "секи сам си преценя" да си пълнят здравните заведения, но нека хората с малко повече ъкъл от червеи-амеба като оня в статията за ваксините, да се пазят

19

Анонимен

преди 11 месеца

Време е да се маскираме, време е да се ваксинираме. Започва ковидното шоу.

18

Коѝ сте

преди 11 месеца

Вие,че да ми навирате и принуждавате да си сложа отровния елексир? Че коѝ сте вие да манипулирате? Вие болни мозъци ли сте господа управляващи? Мислите се за богоизбрани и с право да решавате съдби? Не! Вие не сте никакъв елит,вие сте са та ни сти и Бог ще промисли! А вие коѝто им съдействате...,жална ви .....осъзнайте се и не натрапвайте тези неща! Бог прощава на всеки го,ако си покае и осъзнае! Лек ден!

17

Анонимен

преди 11 месеца

е като не предпазва от заразяване, значи трябва да си сложим маските - отивам да взема една кутия добри маски KN95 -благодаря за съвета

16

Али раза

преди 11 месеца

Боле ме резака:-))))) одупените ги е яд че другите не са се надупили

15

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 7 - "Така ще предотврати всякакви бъдещи заразявания с този коварен вирус." Айде още един който само гледа телевизия и не чете - ''Ваксината" НЕ ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ !!!!!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Ахой, общество НЕлюбимо антиваксърско! Пак ли нещо Ви човърка спихнатите мозъци от инфекции с Ковид. Ай запрете се малко, че пак ще напълните поликлиники и болници и не можем да използваме от Вас здравната система и за други заболявания.

13

Анонимен

преди 11 месеца

Щом платените вакс *** надават вой до небесата - значи шефчета им яко са изгладнели и започват пак с пропагандата. Имаме вече достатъчно наблюдения за пблидо три години, тоя номер не минава вече. Как се кара последния вариант? Пейки ще къртим ли? А на Витоша със сертификатче? Я си Е П М !

12

Анонимен

преди 11 месеца

Как протича сега? Какви са симптомите?

11

Анонимен

преди 11 месеца

щом антиваксърите надават вой до небесата - значи положението започва да става сериозно и трябва да се пазим от заразяване - появят ли се масово антиедиотите - значи КОВИД настъпва и ги настъпва яко по мазолите

10

Истината

преди 11 месеца

Истината:Тия, които си набиха по 2 дози преди две години, някои насила, други по своя воля се усетиха, повечето от тях спряха да се бодат още след 2-рата доза, а много малко и след третата. Стана ясно, че т.нар. "имунитет" след ваксинация трае около 3 месеца, но въпреки това спряха да бодат. Защо?По тази логоика трябваше да имат поне по 8,9 дози до момента. Истината е, че се мучат и искат и другите да се набодат на принципа" Аз се прекарах, нека се прекара и другия." Е, нямам желание.Вие давайте

9

До 14

преди 11 месеца

До 14: ти се предпази от страшния вирус и си сложи три бустера наведнъж - в лявата, в дясната ръка и един в зад н и ка! Нас не ни мисли. Ние сме "***". :)

8

Ауууу

преди 11 месеца

м акак така вчера450, неска само 311. Излагте се . Тва е фейк информация , минимун 3111 са

7

Анонимен

преди 11 месеца

И ние се ваксинирахме, всички. Навихме да сложат ваксини и на племенниците. Параолимпийците да си лаят глупостите, за толкова им стигат акълите.

6

До 7

преди 11 месеца

Горкото дете с такива родители. Не са ли проучили вредата от компотите, особено за малки деца без създаден имунитет?

5

Анонимен

преди 11 месеца

Моят внук е на 5 годинки и родителите му го ваксинираха. Така ще предотврати всякакви бъдещи заразявания с този коварен вирус.