40

ФлякФ

преди 8 месеца

Екзекуции на всички рептили сатанисти и политици на площада пред Общината. След тях всички бандити, наркотрафиканти и престъпници. След тях всички корумпирани служители на държавна или частна служба.

39

нормално,

преди 8 месеца

нали намаляват населението. я вирус ше направят, я войни, я смъртоносни наркотици. глобалистка му работа... златен милиард... тайни общества... военноиндустриалния комплекс на *ащ...

38

Демократ

преди 8 месеца

Наркотиците идват от запада, но истинския идеолог на геноцида над Българския народ идва от Русия и лично от Путин!

37

Амин

преди 8 месеца

Естествен подбор!

36

чукове

преди 8 месеца

Наркотиците са американското лекарство за намаляване на населението на земята . Чичо САМ се занимава с подпалване на воини и разпространение на наркотици и джендърство . Много са изобретателни . Целият Пентагон хилядите лаборатории по света за създаване на зарази болести от рода на ковит шарки и какви ли не гадости имат си и служби и службички фондации и какво ли какво ли не .Истински злодеи

35

До Резултат

преди 8 месеца

Даааа, наистина си РезултатА. От прехода. Тебе не те ли научиха какво е сравнителна и превъзходна степен в V-та сменна гимназия? Как може да пишеш "по добри", бе? :D

34

Резултат

преди 8 месеца

62 Експертите от САЩ са по добри от БГ експертите то такива няма а хора с купени дипломи в БГ

33

Експертите кои са?

преди 8 месеца

Защото на тях се позовавате. Цитирайте ги. Дайте и българите-експерти, ако обичате. България не е САЩ, официално все още. Писал съм в коментарите под статията. Като експерт по национална и международна сигурност. Очевидно.

32

Анонимен

преди 8 месеца

До 28 Да, така е. Интернет гръмна тези дни с разкритията на проф. Phillip Buckhaults, експерт по молекулярна генетика. Потърсете видеото в тубата, докато не са го свалили и от там. Дрогата поне не изменя завинаги човешкото ДНК, за разлика от ковид ваксината...

31

Троян

преди 8 месеца

До АнонименЯ питай приятеля си на колко километра е бил точно от Москва, там са 18 000 000. Три Българии. Външни тоалетни няма. Кажи му другия път да отиде във Санкт Петербург и да се върне да разправя лъжи във селската кръчма.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Европа бавно започва да осъзнава, че цялата и индустрия ще се срине от скъпия американски газ. Глупости! Европа никога не е разчитала на скъпата газ от САЩ. Европа имаше план за блицкриг със санкции и оръжия за Украйна който за няколко месеца щеше да срине Русия и Европа щеше да разполага с изобилие от евтин газ и нефт и всичко. Планът беше добър, Путин тотално го разби, а сега Европа няма план Б, и отчаяно цикли на проваления план А.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Вчера един приятел се върна от Русия, и разправя, че извън Москва на 5 километра населените места нямат канализация и руснаците ползват външни тоалетни.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Това е работа която се извършва вече 30 години. Започват с детето още от училище, после го обучават в американски университети, финансират курсовете в НПО, редовно го взимат в САЩ на нови и нови обучения, и после пак като порасне пътува до САЩ на курсове, получава сертификати, и след 10-15 години това е съвсем друг човек. Кажеш ли нещо против САЩ и политиката на САЩ, против Украйна - ти посягаш на него, на целия му живот, на семейството му и е готов на всичко да те смаже. И той е убеден че е добър човек и работи за вярната кауза. Това са "елитите" на България.

27

malgiorno a tutti

преди 8 месеца

Да припомним, че има един братовчед на фентанила, карфентанил, който е около 10000-12000x по-силен от 1mg морфин (точно колко не е установено експериментално). Не се ползва при хора, тъй като не може да се дозира (говорим за дози от порядъка на нанограми на килограм). Употребата е ветеринарна, за сваляне на слонье, носорозье, хипопотамье etc. дзверовье, като се внимава адски много (вдишване на невидима прашинка / капка на кожата може да е моментална свръхдоза). Ефективен антидот - налоксон.

26

Анонимен

преди 8 месеца

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

25

щом

преди 8 месеца

"Важните теми на гъзльовците в парламента" са Украйна, Украйна, затварят се църкви, вдигат се цени, учебници безплатни за ученици няма, идва нова Ковид вълна, да затъпееш и ваксинираш с 5 доза, какво е новата дрога, то Кирето след обсъждане с тати са го разрешили и влиза!

24

Доктор

преди 8 месеца

Отдавна не се бях смял така :)))) Толкова глупости в тази статия, че чак е забележително! То това е и нивото на сайта като цяло. Единствоно коментарите са по-забавни от самата статия, което е и основната причина да влизам тук - да се забавлявам! Много благодаря!

23

До Грозната истина

преди 8 месеца

Държавата/те могат да спрат всичко. Това и правят, чат-пат. Фентанилът е синтетика, която добива масова популярност сред наркоманите в САЩ, когато им спират вноса на хероин, заради последната война в Афганистан. От хероина, обаче, печелят много държави и много хора - фермерите на опиумните полета, транспортьорите, граничарите, държавата. Едно кило хероин e тръгвало от Афганистан за $5 000, стигало е в Амстердам за $80 000. Сега ще печели само собственика на лабораторията. И местният "чадър".

22

Предприемач до 25

преди 8 месеца

Време бол, брат. Живота е за да правиш бързо кинити и бързо да харчиш за нови и нови изживявания. Ти блъскай като замаян за 4-5К месечно или колкото там получават работниците. Не ми пречиш. Окадар!

21

Анонимен

преди 8 месеца

До Предприемач И си губиш времето да пишеш в тоя форум ахахаха неудачник фантазьор