132

Анонимен

преди 7 месеца

Възможно е, Путин да се е договорил с Ердоган при честите им срещи. Ердоган поддържа Азербайджан.

131

Венелин

преди 7 месеца

Стига глупости! Армения още след първата война подписа с азерите признаване на териториалната им цялост, което беше дефакто предаване на Нагорни Карабах, защото той е територия на Азербейджан. Руснаците не искаха да се месят тогава, защото Пашанян се беше ориентирал към НАТО, но изпратиха контингент за да предотврати клането на арменското население. Сега Пашанян прати воници на ученията на НАТО в Полша и вбеси окончателно руснаците, които казаха - НАТО да гарантира сигурността на арменците.

130

ХА ХА ХА

преди 7 месеца

Поверие гласи, че Ленин лежи в мавзолея, омагьосан от зла фея. Ако девствена комунистка го целуне - той ще се събуди и ще се върне СССР...

129

Изводи

преди 7 месеца

Ако се довериш на сигурността си на Русия..Следваш примерите от Армения,Украйна, Грузия, Приднестровието....Ако си твърдо против Русия...Следваш примерите наПолша, Румъния, Прибалтика.Ако си без достойнство си катоСърбия, България, Унгария..Изберете сами, за децата си!

128

До ГАРАНТ

преди 7 месеца

Аремения не е част от НАТО, но доклокото знам е в един военен съюз , с изненада! , Русия, така че развивай си пропагандата сред публика дет не може да чете

127

Анонимен

преди 7 месеца

Рашките много се изложиха с арменците, не че се учудвам , но поне все повече хора разбират що за народ е руския,подобно на America First, Russian`s interest First

126

Анонимен

преди 7 месеца

Ами ако са разчитали на руските "миротворци" кво очакват да стане? Няма някой дето да се е хванал с чебурашките и да е прокопсал. Само глад и мизерия могат да очакват.

125

Анонимен

преди 7 месеца

Хамериканците се бъркат навсякъде !

124

Know how

преди 7 месеца

Русия ще се оправи когато погледне към своите граждани и спре да подпомага бившите сателитни хрантутници от времето на Съветския съюз.

123

Сандо

преди 7 месеца

Армения станаха прекалено прозападни и анти руски и се разделиха с Нагорни Карабах, това е истината. Да видим ние коха ще се разделим с черноморският си регион след всички простотии които ги върши сглобката. Турция само сигнал чака

122

До Гарант

преди 7 месеца

Тавариш не се прави на ударен с мокър пapцал, Нагорни карабах е официално призната територия на азъпбайджан, армения не е член на нато и там има путински миротворци които трябваше уж да гарантират нещо, макар и неясно какво. Освен това азерите очистиха "по грешка" пет руски солдата както пътуват в кола и така показаха на пуйлото че той няма думата там.

121

Гарант

преди 7 месеца

Армения провеждаше съвместни учения с войските на НАТО, докато Азерите завземаха Карабах. Трябва на всички вече да е ясно, колко НАТО може да гарантира нечия териториална цялост.

120

С.Пичаков

преди 7 месеца

Шефа на Казахстан каза че страната му ще съблюдава всички санкции срещу расиюшка.

119

r3v0lv3r

преди 7 месеца

До русия кучета я яли ти си обезумял, какъв приятел им е Азербайджан ? Напротив азерите искат и чисто арменска земя, за да отворят коридор към отделената област. Иранската армия се пъне, но не е ясно дали реално ще се намеси в един реален сблъсък.Турците провеждат имперска политика и ако не дай си боже, някой като Тръмп унищожи алианса, ние може да сме следващите в списъка.

118

Анонимен

преди 7 месеца

Експерт до експерт.

117

русия кучета я яли

преди 7 месеца

тя изобщо вече не е фактор за нищо.бензиностанция с ракети. Иначе съчувствам на Арменците, но те по принцип не са прави. Отделен е въпросът ,че за да има изобщо война, пак руснаците са в дъното на нещата. И в крайна сметка---разума победи. Русия е аут. Арменците научиха ,че по добре без нагорни карабах, но с приятел съсед Азърбайджан, отколкото приятел...боже опази---русия.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Русия губи позиции в постсъветското пространство" - дааа, ама азерите имат нефт, който около 60% е собственост на руски фирми - ха сега кажете кого ще защитава Русия ? Да не говорим, че Армения прие учение на НАТО - ама и те не я защитиха

115

Анонимен

преди 7 месеца

Абе тя Русия все е зле,но да се върнем в исторически план и да кажем нещо за Наполеон и Гитлер,а?Вие изобщо не познавате руската психика и си мислите,че са бунaци.

114

Анонимен

преди 7 месеца

Войната в Украйна е и война за огромните резерви в страната на титан, рядък метал, използван във военната индустрия, отбелязва Newsweek. Според списанието САЩ и съюзническите страни полагат усилия за идентифициране, разработване и използване на огромните ресурси на Украйна от ключов метал, който е от решаващо значение за развитието на най-модерната военна технология на Запада, която ще формира гръбнака на бъдещото възпиране срещу Русия и Китай".500К украинци под земята заради лакомия.

113

Анонимен

преди 7 месеца

Хората вече имат роботи, да ходиш да садиш картофи на село специално в Европа е забравено преди 50-60 години а в САЩ преди повече.