36

Анонимен

преди 8 месеца

вСИЧКО СЕ СЛЕДИ ЗАПИСВА ПОДСЛУШВА ВКЛ ОТ ЛИЧНИ КАРТИ, ТЕЛЕФОНИ,КАМЕРИ,ЕКРАНИ,ТЕЛЕВИЗОРИ,МИКРО ИМЛАНТИ ,НАНО СКЕНЕРИ ,НАНО МИКРОФОНИ.. сАТЕЛИТИ СЛЕДЯТ ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ.. НОВОСТ Е ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА НАНО РОБОТИ В ТЕЛА НА ПОРАЗЕНИ..Руши Сунак се следи от black death mass murderrers..

35

до морозов

преди 8 месеца

Ами аз не познавам хора в Англия, които да го карат на социални и да хвалят Путин и комунизма. Явно се движим в различни кръгове :)

34

александр морозов

преди 8 месеца

До Дддд От коя държава? Да не би държавата да е твоя (която и да е тя)?

33

александр морозов

преди 8 месеца

До до морозов 33. Като не ме познаваш, защо ме коментираш. Или се познаваме, прощавай. Да съм написал някъде, къде живея и с какво се занимавам? Но познавам много ***, които живеят в Англия на социял. и хвалят Путин и "бай Тошовото" време. Тези отпадъци защо не дойдат да живея при нас в Сургут, а са ми избягали в загниващия запад?

32

до морозов

преди 8 месеца

Айде да не се правим на големите вип-ове. Щото не си пазарил в Алди и не плащаш нечий чужд имот. Всеки прави това, което може. Само комплексарите се хвалят

31

сбъркана държава

преди 8 месеца

Вчера един полит. анализатор по бнт каза за обвинените и експулсирани за шпионаж руски свещеници : "по-добре не искайте да знаете подробности от обвиненията, че да не се окаже, че са замесени и българи, които са им съдействали в шпионажа, и кои точно" . И какво излиза-уж сме в ЕС и Нато, пък българите масово шпионирали в полза на руските служби....

30

александр морозов

преди 8 месеца

До Боби 30. Случайно знам. Със здравна застраховка, не е така, както го опасвате. Нещата стават когато поскаш и както поискаш. ВБ не е за гастарбайтери.

29

Боби

преди 8 месеца

До александр морозов Ако случайно не знаеш в ВБ нещата се случват нека да го кажем изключително бавно. Да си запишеш час за някои доктори специалисти може да чакаш месеци а ти примерно си подут от възпалил се зъб - което вече е опасно дори за мозъка... Ето само този случай вземи следващото заседание ще е след 3 седмици без 2 дни...

28

александр морозов

преди 8 месеца

А имало защо.... "Прочут мошеник, свързан с ГРУ, е давал задачи на българите, обвинени в шпионаж!".. Да , другаря Марсалек. Пак ни окушаха.

27

Копейкин

преди 8 месеца

Имам шестото чувство, че ние с Радев ще сме шестия и седмия от Великолепната седморка.

26

александр морозов

преди 8 месеца

До Боби 22. Дано са невинни, но що, са стояли 6 месеца в ареста, не е било от невинност. Такива индивиди са срам за България.

25

Пижо

преди 8 месеца

Шофьор на такси и маникюристка събирали инфо, докато оправяли клиенти... Имали машина за фалшиви документи. За какво му е на един шпионин такава машина?! Тя трябва на дребни мошеници, продаващи лични карти на мигрантите в UK. Другият пък правил търговия с руски фирми. Отново става дума за мошеници, печелещи от заобикаляне на санкциите. Изгоряха! Само, защото нямаме държава и защото по Фейса са се изцепили в полза на Русия

24

Анонимен

преди 8 месеца

Хванете 5 педофилантропа от Слънчака и поискайте размяна. Лесно е. Това не са хора, освен този Бисер, които да са на такива длъжности, че да разполагат с важна информация

23

Дон Кикот

преди 8 месеца

За шепа копейки сега ще ги разхождат като панаирджийски мечки по каушите.

22

До 19. Чарли

преди 8 месеца

Не си прав. Достатъчно е да арестуват тия от парламента и още двайсетина бизнесмени като Хампарцунян и Домусчиев, дето се захранват от лобистки закони и народни пари.

21

Боби

преди 8 месеца

До александр морозов Докато не се произнесе съда въпросните люде са невинни. Обвинени са в еди какво си. Въпросът е обвинението е ХАЙЛИ ЛАЙКЛИ или както се казва са ги хванали със свалени ***.

20

александр морозов

преди 8 месеца

До Анонимен 18. Е върви ги арестувай убавецо. Само, че трябва да изфабрикуваш обвинения, които бързо ще станат на пух и прах. За разлика от туристе, тези нещастници са шпионирали за чужда държава. А в Англия не арестуват без достатъчно доказателства. Схващаш ли разлика, м/у твоята дребна душичка и останалия свят?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Каквото и да следиш и споделяш, това косвено може да бъде от полза за врата! Трафик на самолети (но него го има качен в приложение и без това), трафик на птици, кога минава боключийския камион. Ако последният се бави, значи криза с боклюците. Правителството може да падне!

18

Чарли

преди 8 месеца

Половин България е за арестуване

17

Анонимен

преди 8 месеца

пълно глупости. Ако бяхме държава, сега трябваше да арестуваме 5 пияни англичани от Слънчака и да ги обявим за шпиони, след което да уредим размяна. Тези нашите сега са изоставени от държавата ни и ще послужат за някаква рекламна антируска кампания