21

Аз Кочо

преди 7 месеца

Лъжете нагло.Депозитите растат по бързо от кредитите през последната година. Доходността чиста от наем е 2 до 2 .5 процента.Лихвата по депозит в евро за 1 г е 1.7 пр.Тази в долари е 3 пр.За чии ми е да купувам имот за инвестиция?

20

Анонимен

преди 7 месеца

Като лихвите по депозити станат 10+%, тогава ще се променят нещата.

19

Рамбооо

преди 7 месеца

Влог в недвижим имот е най добрата инвестиция.Ще дойде ден когато златото ще е на цената на обикновенната ламарина....

18

Стоян Стелий :

преди 7 месеца

Дали да не вложат пари в закупуване на завод за насекоми скакалци,щурци и брашняни червеи за да храня независимите бг ми$$ирки,щото нямат наяждане от ръката на Буци и компания?!?

17

Обръщам

преди 7 месеца

Всичко в злато. Там грешка няма.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Статистиката за депозитите в банковата система е фалшива. Вътре са милиарди обороти пари на фирми за покупка на суровини и милиарди за плащане на заплати и пенсии. Хич няма кой знае колко "свободни" пари за купуване на имоти. Не вярвайте на тези статистики

15

Анонимен

преди 7 месеца

Внимавайте! Банките законно могат да ви откраднат всичките пари, като вместо депозит, гарантиран от централната банка, ви ПРОДАДАТ финансов продукт, застраховка, инвестиция и т н. Могат дори да подпишат от ваше име покупката на подобен продукт и да ви приберат парите ЗАВИНАГИ или За десетки години без право да ги теглите. Не подписвайте каквото и да е, което банката ви пробутва като инвестиция, застраховка и т.н. уж с незабавен падеж, за да не разберете по трудния начин как са ви обрали!

14

Анонимен

преди 7 месеца

А прави ли ви впечатление, магазинерките по кварталните магазинчета, сладоледаджиите и прочие дребни търгаши по парковете и по морето,как изведнъж започнаха да не могат да смятат и да връщат левче-два-пет по-малко ресто? Ножа опира в кокала вече. Вдигнат ли лихвите (което неизбежно трябва да стане), ще стане страшно.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Кви пари статията?

12

Анонимен

преди 7 месеца

само в имоти.

11

младен

преди 7 месеца

"Кредитите за жилище растат" - Така, така. Га лихвата удари 7-8% ще има реване. Седете мирни и гледайте.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Ново строителство, цена по 2000 евро на квадрат и в моя вход един си взе 3 апартамента да ги обедени, всичко се продаде но от 19 апартамента живущи има 2 семейства. Факт.

9

бл.134 в Zап. парк

преди 7 месеца

Така се печели от войната ! По 10 на човек , по 20 ...кой колкото може ...Сега като бутнат и Руската църква какви блокчета ще построят..по 10 милиона двустайния .. о, златен век ! Велик народ !

8

бг смешки 2

преди 7 месеца

ПРО***ст

7

бг смешки 2

преди 7 месеца

До Анонимен ИМОТИТЕ няма да растат повече защото БГ намалява вкл и СОФИЯ ! всичко читаво бяга (избяга в чужбина) ! акции в БГ няма смисъл да купуваш зашото няма реален бизнес а само далавери - обществени поръчки - това не е бизнес ! с една дума държавата е прецакана от яскъде и а народа е МН *** !

6

toti

преди 7 месеца

Кога трябваше си стискахте парите по банки и в буркани,а сега кога са без стойност при тройно по скъпи цени на имоти,ПЪЛНИТЕ ГУШИТЕ НА ТАРИКАТИ ,които се чудеха как да се отърват от недекларирани имоти ,които утр ще си биете главите !!1

5

Анон

преди 7 месеца

Богат народ. От най-богатите.

4

До 3

преди 7 месеца

Къде ги видя тия 75%. Последните 5 години златото е максимум било на 70% над нивото от 2018 и то при долар, който беше 15% по-нисък тогава. Иначе златото е най-доброто хеджиране при инфлацията, но ако беше такава печалбата щях да карам Ламборгини, а не японски ***.

3

марихуаната иде слаб

преди 7 месеца

Слава кокаина. Само ще му се вдига цената. Облекчава симптомите от лъчева болест .

2

съвет мъ дър

преди 7 месеца

Копуевам злато платина диаманди и оръжие щото като дойде войната в бг имотите ще станат на трески . Пък и не се знае кой ще е новият окупатор и дали няма да ви насмете от имотите ви бхаххахахаааъ. Пък и нас на оня свят свети Петър с куфари с пари няма да пуска . Хихихи. Затуй харчете всичко по скъпи коли уиски и кви.