64

Анонимен

преди 7 месеца

Не е заради нея, но коментарът по надолу е показателен за много неща - много хора не четат, хал хабер нямат за нищо и не се интересуват от каквото и да било. Не им пука дали тези около тях са зле или добре и или им се подиграват, или ги игнорират. Чак като се случи нещо, не дай боже, се почва: "Аууу, ми то кво стАна?". Така са родителите, така са и децата и после искаме нещо да се промени.

63

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 60 - Не знаех, че смртта на случайно момиче от преди ... уау ... 45 години, е причината а проблемите ни днес.

62

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 61 - Кой?

61

Анонимен

преди 7 месеца

Петя Дубарова (1962-1979). Какво каза за измислените поети след 90-те?

60

Анонимен

преди 7 месеца

Личи си, че си от тези, за които пишеш и не си чел нищо на Дубарова. Иначе шеще ще знаеш, че е била адски талантлива, но се самоубива на 17 и то, представи си, заради разни душевни вълнения, на които в днешно време масово се хихика. Е, те затова сме на този хал.

59

Анонимен

преди 7 месеца

Коя е тази поетеса Петя Дубарова и защо се изучава в училище ? Имаме известни заслужили поети от миналото които да се учат в училищата а не някакви измислени поети и писатели след 1990 година

58

Баба

преди 7 месеца

МИ ТАКА ЩЕ Е, ВСЕКИ НОВ МИНИСТЪР ПРАВИ НОВОВЪВЕДЕНИЯ И МНОГО ОТ ТЯХ НЕНУЖНИТАКА ЩЕ Е ЩОМ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ ПО ПАРТИЯ,А НЕ ПО УМ

57

Анонимен

преди 7 месеца

Като имаме мал умни ученици... какво да се прави? Пиян, друсат се... още на по 14 години се пердашат.. Родителите контрол 0 !

56

Анонимен

преди 7 месеца

Проблемът е преди всичко, че последните 30 години издигнахме парите като висша ценност. Само за това се говори - едните се дуят, че имат, другите скимтят, че нямат (което в някои случаи може и да не е точно така). Нищо друго на хоризонта, ценности,идеали, дрън-дрън, а после кифлите били ВИП персони. Ми като го караш да мисли само за парите и го учиш на тарикатлъци как да му е интересно в училище и да смята, че е важно да се учи.

55

И така,

преди 7 месеца

кой е виновен....Първо МОН....всяка година нови програми, нови учебници, всичко работещо и полезно се унищожи...Въведоха се неработещи образователни модели...Целенасочено се смъква нивото на преподаване. В някои училища учителите просто си седят в клас, не преподават учебния материал и накрая на всички пишат тройки...Незаинтересованите учители и ученици, никой не ги наказва...Това е положението, пълна анархия.

54

Ами, една година

преди 7 месеца

се бе паднал Елин Пелин на матурата и бях чул между разговор на ученици да казват- Па аз за първи път чувам такъв автор. Правете си сметката

53

Анонимен

преди 7 месеца

Ами, браво! ЕС постигнаха своето. Неграмотният народ се управлява най-лесно!

52

Анонимен

преди 7 месеца

Не ги бият младите и израстат бци!

51

Анонимен

преди 7 месеца

Най важното производства на една държава е производството на качествени млади хора! Без качествени млади хора държавата е въпрос на време да се разпадне!

50

Анонимен

преди 7 месеца

т.е. бая Tъпи

49

АЗ

преди 7 месеца

Само така! Балонки и чалгичка . Трябват сервитьори, касиери , всякакъв обслужващ персонал за тези, които са учили.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Нормално при този материал. Гледаш около себе си- 7% интелигенция, всичко останало бачкер берач на малини в ЕС таван. Какво да са им децата?! Аутсайдери подпечатани. Отличникът сигурно е някое клетниче, което не е успяло да се яви на първите дати поради заболяване. Хубави новини, че слугинаж яко, а квалифицирани кадри- никакви. Това значи повече пари за нас, можещите и мислещите. Мерси.

47

тулуп

преди 7 месеца

дигитализация брат ми, дигитализация ! всичкото народ програмист стана хахахахахахаахах

46

Анонимен

преди 7 месеца

Нали имат балони с райски газ, дискотеки, цигари, алкохол и поведение на бандити, пък много им пука, че са неграмотни.

45

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС чрез НПО-тата успешно подготви следващото поколение роби