336

Революционер

преди 8 месеца

Чакаме да уточните, другари, кога ще е датата на новия народен съд.

335

карачанаков

преди 8 месеца

,,Управляващото мнозинство е на път да извърши национално предателство.........абе другари що така бе когато Вашето недоразумение Корни бе министър икономиката процъфтяваше нали и що ,щото се изнасяше оръжие за Украйна тогава не рИвахте, че е национално предателство.Сега какъв Ви е проблема че ракетите са дефектни или че Расията ще пострада.

334

Анонимен

преди 8 месеца

Тези 'пишман политици от НС - молиционерът от ГЕРБ ББ, Авантюристите от ПП начело с Просто Киро , Хр.Иванов и Ат.Атанасов, офицерът от ДПС Пеевски или не разбират от ракети С300-600,или нас ни смятат за простаци! Кой изпраща за Украйна негодни ракети? Те се зареждат в системи за изстрелване и ако са некачествени ще разрушат установките и може да убият обслужващият персонал! С червени едри букви в инструкцията за употреба е написано: НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ НЕ ПРИМЕНЯТЬ НЕКАЧЕСТВЕНЬIE РАКЕТЬI

333

Анонимен

преди 8 месеца

Дефектни са, един надпис е накриво и с малко по-бледи букви, нещо боята не е била разджуркана преди вапцането.

332

Анонимен

преди 8 месеца

А тия които сега ги произвеждаме , къде отиват , ...явно пак там , дефектните не са милиарди !

331

Анонимен

преди 8 месеца

Що триете поста за фашагите бе? Криете, че Зеленски аплодира ветеран от СС, или криете, че нашите фашаги, като дадат нашите С300, после ще ги заместят със "съвременните" западни буклоци, кпито даже и със старите съветски оръжия немогат да се сравняват - Справка - Запорожските степи! Съд за нашите предатели.

330

Анонимен

преди 8 месеца

Ами като са дефектни каква работа ще свършат за Украйна?

329

До 355

преди 8 месеца

Евала хомосексуалист! Не просто хомосексуалист, а безработен панелен хомосексуалист! Пали дилдото и се скрий в тоалетната

328

До 352

преди 8 месеца

Безполов съм, след като преспах с *** ти.

327

349

преди 8 месеца

Другарю третополов. Съветвам те да се обърнеш към специалист по психични отклонения макар, че вече за теб е прекалено късно.

326

До 347

преди 8 месеца

Евала третополов

325

Анонимен

преди 8 месеца

Куките ми откряднаха колата защото жената я карала пияна ... Ама аз я намерих на GPS и си я взех обратно. Сегс ще сменя номерат аи *** БОЛИ!

324

Анонимен

преди 8 месеца

До 331. Това не е Българска армия. Българската армия трябва да защитава българския народ . Трябваше до сега да е измела тези *** и фашисти от Правителството. Тези дето са в Ямбол сега утре ще стрелят срещу нас.

323

Анонимен

преди 8 месеца

Няма ли да спрете да гласувате за тия аб0ригени вече ?

322

Анонимен

преди 8 месеца

Както с бронетранспортьорите, както с реакторите, така и с С300. Ще се дера от кеф, когато дойде славния ден на новият народен съд. А този ден вече *** на вратата. Политиците да не си правят илюзии, че са защитени. За предателите винаги идва Видовден!

321

2345

преди 8 месеца

Не разбирам руските роби що ревът. Некви стари железа на 40-50 години. За руските стандарти може и да са модерни, но иначе си е скраб. А и доколкото си спомням крайцера Москва го пазеха 3 батареи от морския аналог на С300 и малко потъна. Май не са много добри щом ВСУ ги проби с ракета модел 1971ва година.

320

Анонимен

преди 8 месеца

изведнъж с300 станаха дефектни... да, добре

319

Itso

преди 8 месеца

Дет са вика - честито на гласувалите. Ние не-гласувалите знаем отдавна за какво го правим.

318

Анонимен

преди 8 месеца

335: и деца се продават, питай индийците или мангасарините. И това не е нещо ново а някъде 2000-3000 г практика. Това какво ти казват медиите не значи че е истина. Просто матерял за заспалите офце

317

ПЕЕВСКО ПИВО

преди 8 месеца

Щом няма нищо притеснително според Пеевски - значи има нещо много притеснително!