33

РЕЦИПРОЧНО

преди 8 месеца

Денков убеден: Кабинетът е стабилен, независимо какво се вижда.Хладилниците ви са хубави,независимо че са празни....

32

До 32

преди 8 месеца

Hиkakъв фaшиcт нe e, фaшиcтитe ca xopa naтpиoти и нaциoнaлиcти! Toзи нanpoтив e нaциoнaлeн ниxилиcт, мapиoнeтka и neтokoлoнeн koнфopмиcт...

31

Шенко

преди 8 месеца

Вижда се молец,вижда се,много добре се вижда,какво правите,как крадете,грабите народа с новата,стара промяна! Виж и какво пише в дясно от носа ти! Да не ти пречи академичния перчем? Козяк!

30

Анонимен

преди 8 месеца

Това плъхоподобно същество що не си гледа пенещите препарати? Как допуснахме този небългарски индивид да ръководи Родината ни!

29

.

преди 8 месеца

ФАШИСТ !!!

28

Анонимен

преди 8 месеца

Хора, докога ще търпим да ни управляват задокеански агенти? От ден на ден става все по-отвратно и нагло.

27

Има си поръчения

преди 8 месеца

Човека си е сложен да изпълнява програмата от господарите навън, които дават увереност да действа без значение какви са националните интереси на държавата ни. Като си изиграе ролята на кукла на конци ще падне ама тогава ще е направил непоправими бели на държавата.

26

Анонимен

преди 8 месеца

"Шъ сЪ опраим'' ,... Костадинов шъ тЪ опраи !

25

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо не се вижда !Мъгла , а след мъглата ,.... МЪГЛА !

24

Сика

преди 8 месеца

То се вижда и чува,молец академичен,че ще си ходите там откъдето и дойдохте! Срам сте за нацията,науката и халтавата сглобка!

23

О Боже

преди 8 месеца

Вижте снимката! Отпред Денков, отзад пише Америка!!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Ах нееее! Стабилни биле, независимо какво се виждало. Ужас умопобъркан. Въри си у украйна и чао.

21

Анко

преди 8 месеца

ПО ТОЧНОТО Е- КАБИНЕТЪТ Е СТАБИЛЕН,НЕЗАВИСИМО КАКВО ВЪРШИ,НЕЗАВИСИМО КАКВО СЕ СЛУЧВА! КАТО ЦЯЛО СМЕ СИЛНО НЕЗАВИСИМИ И МНОГО НЕСТАБИЛНИ! ДОЛНИ СЛУГИ НА ПОСОЛСТВОТО,КОЗЯК!!!

20

aa

преди 8 месеца

денката е толкова объркан и неадекватен че не знае къде ходи и защо, нещо като байдъна горкия. всичко му е стабилно, естествено ни знае ни може всичко му е стабилно. Като дойде затвора тогава ще разбее къде е

19

А знаете ли?

преди 8 месеца

Само за почитната титла академик се получават пожизнено по 6 000 лева за нищо правене.

18

Предатели с Пералня

преди 8 месеца

Естествено! Продажните пионки колкото и да се карат, посолството дърпа всички конци и няма да им позволи да се разпаднат! Трудно се правят 7% на 30, че да вземат властта отново!

17

Анонимен

преди 8 месеца

Събаряйте радев и да се свършва...

16

Анонимен

преди 8 месеца

Секи ден ли ще гъгнете че е стабилитетен ? Аз досега не прочетох статия в която се твърди обратното. Гузен негонен бяга. Пред кого се оправдавате ?

15

Лошо.Денков,лошо...

преди 8 месеца

значи според теб независимо какво е положението,вие ще стоите стабилно?Това е тежка оценка за инфантилността и безразличието на българския избирател към управленците на БГ,няма значение че става по-лошо,ние избирателите ще търпим некадърността,корупцията и властолюбието на ненормалниците,които ни управляват?Недей да лежиш на тази кълка Денков,защото падането ще е лошо,ще видиш хората по площадите и ще се криеш като мишле.Надяваш се да ти се размине защото си сламен човек,други стоят отзад.

14

До 9

преди 8 месеца

До Анонимен 9 Няма лъжа. Те пак си ги свалят, защото знаем, че фашистите са свръх хора. Вдигат обектите срещу траекторията на ракетите и БПЛА-тата и така ги свалят, както и са приели в момента един нов способ, като с мислите си насочват ракетите към собствените си летища, ел.станции, заводи, мостове и др. Няма лъжа.