24

Анонимен

преди 7 месеца

Защо не сме с румънците в тази борба? Не само сме в една лодка за Шенген, но сме и съседи и съюзници. Това е позор.

23

мунчо

преди 7 месеца

Нормално е да лаем но нищо да не правим за шенген, всеки ден минават хиляди бежанци хващат 10% а Румънците го нямат този проблем. Защо всяко лято гори баира до Хсанти, ами от там минават всички бежанци от Гърция в Бг и после към Сърбия, няма как да ги хванат. Ако Румънците влезнат в шенген без нас ние никога няма да влезнем, Странджа и Родопите няма как да бъдат завардени, там има пътеки, които ги знаят малцина и правят мангизи...

22

Анонимен

преди 7 месеца

Парите са чисти, но австрийците (устрици на американски) са патриоти. А нашите вогат ли да кажат, че през България не минават стотици мигранти, всеки божи ден.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Не ви ли е срам чужд министър да брани повече българските интереси от вашите?

20

Аврам

преди 7 месеца

Румъния достатъчно е унизена щом си има истински австриец за президент,какъвто се явява Йоханес.А България се е унизена по рождение тъй че ние не се оплакваме.

19

Анонимен

преди 7 месеца

Чолаку защитава българските интересни от нашите.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Власите са наследници на Влад Цепеш и не приемат ковид фашагите от Австрия да се гъбаркат с тях. Цепеш заради проявена липса на уважение е нареждал да забиват пирони в главите на турски пратеници.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Еми продължавайте да си избирате Кирчовците и чакайте някой да ви вземе на сериозно. Денков дори едно евро не поиска за наводненията , а Мицотакис си поиска 2 милиарда евро и ги получи.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Като махнеш Молдовските княжества и Трансилвания, Влашко е малка област, навремето под Българско етнокултурно влияние

15

Нане

преди 7 месеца

Нема империя, която да се е занимавала с Нас и да не се е разпаднала... Наред е краваршингтаюн... ===)))

14

Анонимен

преди 7 месеца

Надявам се тях да ги приемат,а ние като си траем да не влезем. Да видим Просто Киро и Тиквун какво ще обясняват после. Много е лесно да се репчат на някакви бг журналисти,но когато е време за мъже ги няма никакви. Трайкат си ,за да не засегнат господарите. Станахме робски народ. Ако Аспарух можеше да види какви льольовци сме станали щеше да се откаже от нас и да се присъедини към Византийската империя. *** Тиквун,слаба държава

13

пламен йотински

преди 7 месеца

живее съвременният рускиH, арменските, и сръбските се надяваха на росият и фалираха

12

Българ

преди 7 месеца

Кога ще стигнем Румънците???

11

Нане

преди 7 месеца

До 1...улавецо,сръбетата за разлика от наще улави политици са печеливши в двете световни войни, а ние сме губещите... И сега и с таквиз, кат теб сме на път да загубиме и третата... ===)))

10

Анонимен

преди 7 месеца

САЩ да си опичат акъла винаги сме били с губещите.

9

Емо

преди 7 месеца

Николай Денков както мънка и той ще удари секирата на Австрия като Румъния... Мекушавия Борисов нямаше да свърши никаква работа...

8

Анонимен

преди 7 месеца

А Боко в аериканското посолство сигурно го карат да пълзи под масата.

7

Нане

преди 7 месеца

Ква крачка са били пред нас ве... румънските фашисти бяха изпратили войска на източния фронт и руснаците ги бяха направили държава от третият свят заради туй нещо... А нас сега краварите ни направиха колония... ===))) за сега...

6

До 3

преди 7 месеца

България винаги е била на страната на губещите! Навремето бяхме с Германия и ядохме много бой. После бяхме с Русия и пак ядохме много бой и още не можем да се оправим. И сега сме с Американците и пак ядем бой и си плащаме като попове. България явно е обречена прокълната държава. Никога няма да имаме стандарта на западните държави защото все се опитваме да се прикрепим към някой голям брат. Нямаме смелост да си градим наша система и да си отстояваме интересите. Затова и никой не ни уважава.

5

Xaxa

преди 7 месеца

Помага на Молдова да е независима от Русия или искат да лапнат цяла....?!?!