43

Анонимен

преди 8 месеца

Трибуналът няма да се размине, лелче, нямааа.....

42

Аха, почти

преди 8 месеца

Kато дойдоха новите ваксинки и хоооп скочиха "случаите". Я си.... май ка та!

41

Анонимен

преди 8 месеца

При грип си най-зле първите 3-4 дни. При ковид се влошават след петия ден. И след седмица влизат в болница, когато вече е късно за добро лечение.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Яжте питателна храна, не прекалявайте с алкохола, спортувайте, разхождайте се на чист въздух, подсилете имунитета и това е. Дори и да се разболеете, минава много леко.

39

Just saying

преди 8 месеца

...повишена температура, болки в ставите, "течящ нос" и кашлица.. Нещо се обърках, за Ковид ли говори госпожата или за най-обикновен грип ? След 3 години, ако някой отново се хване на тези глупости и не е видял до сега за какъв цирк ставаше дума, най-вероятно вярва, и че Украйна и САЩ са от добрите :)

38

Анонимен

преди 8 месеца

ще се бустеризираме насила ли пак? Айде че наскоро купиха пак някаква голяма партида с ваксини, трябва да ги пробутаме някъде

37

Докато свят светува

преди 8 месеца

Корона-вируси е имало, има , и ще има. Друг е въпросът, кой ще понесе отговорност за неадекватното и ненавременно лечение на хората ? (Които осен ковид имаха и други сапътстващи заболявания).Кой е виновен за сриването на имунитета , вследствие на повсеместното всяване на страх и паника от сутрин до вечер ?

36

Вие честно ли?...

преди 8 месеца

честно ли ще върнете тая изтъркана театрална постановка, само и само да замажете резила в Украйна?

35

Анонимен

преди 8 месеца

Отивайте да се дупчете.

34

Koвидо

преди 8 месеца

Има бая болни по болниците ,но вече не е като преди 2 години , хамериканското посолство вече не се занимава с ковид а с Украйна и затова има по една статийка за Ковида.

33

Анонимен

преди 8 месеца

До 33 - ако имаш симптоми, за какво ще се тестваш? Не е ли ясно че си болен? Трябва теста да ти го каже ли? За какво ти е тоя тест, какво променя дали имаш ковид-настинка или друга настинка?

32

Valio

преди 8 месеца

Всички разбраха дори и децата за лъжците, които изкуствено си вдигат бройките и задължително се купуват ваксини по нареждане от ***.....Дали някога няма да дойде Видовден?Е са ще почнат оня миризливия "математик"кунчев,кантара,ангелов и дъртата *** да излизат по тв-то и да лъжат и плашат хората.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Човек се тества само, ако има симптоми. Вече не се правят тестове само заради тестването. Ако нямаш симптоми, дори ида имаш ковид, за какво ще се тестваш? тестват се само хора със симтоми на ковид. Нормално е голям процент от тях да са положителни.

30

Пръчка в ноздрата

преди 8 месеца

В никакъв случай не се "тествайте". Ако нямате температура или хрема, за кво ще се тествате? Здрав човек за какво би се "тествал" за настинка??? А ако имате симптоми, стойте два-три дена в къщи и се иззлекувайте? КА КАКВО ЩЕ СЕ "ТЕСТВАТЕ"? Не е ли ясно, че имате настинка? Що за безумие с тия "тестове"? Да им помпате "случаите", че да има с какво да плашат бабите и психично болните?

29

Анонимен

преди 8 месеца

Я върви ги доуточни с ДилаРката фон-дур-лАй.Струвами се ,че до края на месеца ще са 99%.Тоя път ще имат много здраве от РусКите попчета.

28

Факсинираните са

преди 8 месеца

да нямате С0полива Хрема, а Рисковете от Ваксината - а на Опаковката на Ваксината - Възможни Странични Ефекти - Смърт, Парализа и т.н. и т.н. какво Му Плащаш - Важното е да не ти тече носа!

27

Анонимен

преди 8 месеца

Скочили са ви бабините въшки. Явно войната приключчва и връщате да ни тормозите с някакъв измислен коронавирус.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Ми много ясно, че ще скача и ще спада. На всеки случай ли ще се вайкаме, ще цъкаме с език и ще правим драма? Хора са се разболявали и умирали през цялото съществуване на човечеството. След 100 години никой от нас сега живущите няма да е жив.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Не минава за ден-два, да, минава за четири.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е, че единствено ненабодените Българиия и Румъния са с отрицателна допълнителна смъртност. В набодения запад падат като врабчета.