40

тя

преди 8 месеца

Стига оправдавахте безумните си действия със шпионаж !Какво може да се шпионира в България - един радграден двор - нищо ! Замисъла е друт и ние га знаем - руско влияние !

39

Анонимен

преди 8 месеца

И тоя е *** !

38

сектантите от КГБ

преди 8 месеца

си имали църква..ха.ха ..айде - куфар,гара,сибир

37

анонимен

преди 8 месеца

мръ со тия било нецензурна дума ..................

36

анонимен

преди 8 месеца

пишете само глупости за какво ще ни шпионират руснаците за *** по улицата за оп ика ни те ъгли за во нята за мизерията - глу пост и

35

СМЕХ....

преди 8 месеца

РУСКИТЕ ШПИОНИ И ДИВЕРСАНТИ, ВИ ТРЪШНАХА ВРАТИТЕ НА БОЖИЯ ХРАМ---СЕГА ЦЕЛУВАЙТЕ ГЗ НА *** ДА ВИ ДАДЕ КЛЮЧА ОТ ХРАМА!!!!

34

РУСКА ЦЪРКВА....

преди 8 месеца

....ЗА ШАНТАЖ И ШПИОНАЖ!!!!

33

СМЕХ....

преди 8 месеца

РПС---НЯМА НИКАКВА СОБСТВЕНОСТ И ПРАВА НАД НАШАТА ЦЪРКВА....а да се хвърлят като роб в краката на ГУНДЯЕВ И *** си е срам и решил пред света!!!!

32

А"правилните&qu

преди 8 месеца

Е и? Всяка религия е пропаганда. Много ни подценявате с глупавите заклинания и анализи!

31

Анонимен

преди 8 месеца

Войната в Украйна струва на русия стотици милиарди долари. Само валутните резерви бяха 300 милиарда. Ако руснаците наистина бяха православни християни щяха с тези пари да поканят всеки който се чувства руснак да отиде да живее в русия и да му осигурят жилище и работа. Обаче те са християни само в тяхната пропаганда. А всъщност са азиатска орда която няма нищо общо с християнските ценности. Разводи, златотърсачество, крвения и война за заграбване на територии. Варвари от 19 ти век.

30

Забележка

преди 8 месеца

Изгонените руски и беларуски свещеници не са освободени от Руската православна църква (РПЦ), която ги е назначила съгласувано с Българската православна църква (БПЦ). Напускайки България, те са заключили църквата и са оставили ключовете на отговорно съхранение някъде, може би, в посолството на Руската федерация. БПЦ може и да е назначила нови свещеници, но за да влезе в сила, назначението е редно да бъде съгласувано с РПЦ, а изгонените свещеници да бъдат освободени по съответния начин от РПЦ.

29

Анонимен

преди 8 месеца

До До погобре - Много добре го каза!

28

Абе

преди 8 месеца

Тука пак пълно с разбирачи, които нищо не разбират от темата, но се мислят едва ли не за експерти ! Хайде по-скромно, това са църковни дела !

27

Шпиони?

преди 8 месеца

Руските свещеници са обвинени в шпионаж, защото се изказвали против църковния разкол в Украйна, изгарянето на храмове и покатоличването на украинците.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Ами тя си е Руска ,с Нотариален Акт .Стига дрънка .....

25

Палашите

преди 8 месеца

До АнонименЧерквата вероятно е руска собственост още от турско,но със сигурност от 1898г. когато има налични документи.Била е църква на белогвардейците,но СССР притиска българското правителство през 1936г. да им я вземе. Сега пак другият началник пак притиска българските палаши пак да я вземат.

24

Румен коремното

преди 8 месеца

Най потърпевши от затварянето на църквата са Радев , БСП, Възраждане и ИТН ! Няма на кой да се изповядат горките !

23

До погобре

преди 8 месеца

Ако се затвори руското посолство, след време ще се радвате на разпарчетосването на България. В момента има 2 световни коалиции. За съжаление пак сме от губещата страна. Историята ни казва, че след такива грешки враговете ни искат територии. Това го има в историята ни. За съжаление управляващите не желаят да се учат от историческите грешки. Бог да пази България,!

22

Майора

преди 8 месеца

Много ми е интересно дали др. Путин ще мълчи и няма да има реакция ако нашия посланик заключи църквата в Москва и не дава ключа! Явно и опозиция и президент държат на Русия , но не и на страната!

21

Владо

преди 8 месеца

От Сидериона на Козяк са готови да пратят протестантски свещеници да отслужат служба на Тиквовден (Хелоуин). А после да прекръстят и всички православни в протестанти. Междувременно ще сменят лева за евро, националния ни празник и името България на София ланд.