68

BG

преди 8 месеца

ХАК ви е 5лв.мълчете си спете си спокойно,вдигайте се!

67

Пореден

преди 8 месеца

Така ни се пада сами сме си виновни овчици за стригане и доене...

66

да

преди 8 месеца

усещам зимна революция!

65

Аврам

преди 8 месеца

Ех мечти! От една година разни тарикати мечтаят за дерогация и таван от 60$. Голата истина е че или петрол по 90$ или никакъв . Все още от сглобката като от дявол се боят от спирането на Лукойл. Но това рано или късно ще стане и тогава протестите от февруари 2013г. ще са детска игра.

64

Анонимен

преди 8 месеца

А, скоро ще ви го направят 5 лв. горивото и ще хванете дерогацията за рогата.Пука ми чий е петрола, стига да ми е евтино горивото. Дали печалбите отиват при Байдън или при Путин ми е през пу...тинката.Но България се управлява от политизирани небългари в некоалиция с бандити и други истински етнически небългари.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Вместо вноса на руски петрол който бил по евтин да се облага с по висок данък и парите да влизат в държавата директно. Ние чакаме Лукойл да намали цените след като ползва руски петрол.Едва ли ще дочакаме.

62

много неща трябват

преди 8 месеца

да накарате работниците например за да получат заплата да отидат на работа,но не го изпълнявате,защо тогава ревете за други неща,в цяла Европа горивата се вдигната последните два месеца,но виждаш ли само за богоизбрания българин трябва да му е евтино,че направо безплатно

61

до и къде е лъжата

преди 8 месеца

Явно ти са малко мозъчните гънки и не правиш разлика между национализация и обратно изкупуване.Италия и Германия могат да си го позволят,България не.Защо навремето се отказаха западните компании от Нефтохим-защото Ч.море е вътрешно и вкарване на петрол от другаде е скъпо и нерентабилно.И Германия и Италия могат да имат избор на доставчик.Тук не е така.През Босфора преминават танкери до 60000тона и чакат между 10 и 30дни.ПП обявиха, че са осигурили 2 танкера-за една седмица,а после?

60

И къде е лъжата?

преди 8 месеца

До До да си припомним....Не е важно КОЙ, а КАКВО е изкупено! И фактите говорят, че са изкупени активите на Лукойл и сега са притежание на други лица и фирми.Ако ще и от Космоса да са, с монопола на Лукойл там е свършено! Друг е въпросът как би се реализирало такова дело в България и дали в крайна сметка няма да се окаже,че новите собственици са замаскираните стари!У нас всичко е възможно, особено когато Темида е с превръзка на очите!

59

Анонимен

преди 8 месеца

Българският русофил с удоволствие плаща 32 стотинки надценка щом е в полза на Путин и в ущърб на България. Ограбване е само ако е намесена западна компания. Ако ни граби руска компания няма проблеми.

58

джо

преди 8 месеца

Като чета писанията на някои тука, излиза, че всички, които карат елекро и хибридни автомобили са хванали някой за шлифера. Те са задължително граждани и са голяааама работа и повечето са с по два чифта мь.ди..

57

Анонимен

преди 8 месеца

До джо 57 : Парадокс, нали? Как с 6 милиона експерти все сме на дъното :D

56

джо

преди 8 месеца

Ей , аман от пишман експерти и глупотевини по тия сайтове. Нали един такъв експерт обясняваше, че като държавата разтрогне концесията за пристанище Росенец, горивата ще паднат с левче. Това беше преди месец, въпросът е.... Колко по - евтини станаха горивата???

55

Бай Илийчо

преди 8 месеца

И 10леа а стане бендзина па ша карам .

54

свободен пазар

преди 8 месеца

каква свръхпечалба ве, мpъxльo, това е свободен пазар! освен това държавата прибира 60% от тая цена, виж си касовата бележка! да ви имам и експертизата!

53

Анонимен

преди 8 месеца

цените на горивата трябва и пет лева да минат. Друго няма да откажат панелистанеца да си кара бричката, за която не може да си позволи и горивото, да не говорим за поддръжка и ремонти. Радвам се, защото броя на убийците по пътищата ще намалее в пъти и ще може да се кара спокойно. Който може да си го позволи, де.

52

Марио

преди 8 месеца

Цените на горивата са вече на 3.00 лева,а бяха 2.40 лева!Още ли ще приказвате лъжи инебивалици,за това си има и виновни , начело с Кирчо , Кокорчо и .....!

51

българина

преди 8 месеца

когато някой от нпо коментира, трябва да каже кой го финансира! както като се пускат проучвания се казва кой го е поръчал и финансирал Тъй като това нпо се финансира и от чужбина значи работи за чужди интереси. Работа на данс е да им държи сметка чии интереси обслужва срещу пари

50

Анонимен

преди 8 месеца

Какво ви интересува колко печели лукоил или който и да било? Спрете да броите чуждите пари, хората си имат достатъчно счетоводители! Образовайте се и вие ще изкарвате добре. Завистта е най-типичният български порок. Разберете, че печалбата НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, а следствие от правилни решения и добра подготовка.

49

Вервайте ми

преди 8 месеца

Седенков обеща дизелът да не надхвърля 3 лв.