18

Кера

преди 7 месеца

Пак ли гласите затваряне, като в концлагер бе ? Че и агитирате за химиоиглосване ? Що народ пострада от предишния експеримент. А първолаците ?! И те ли ще се учат да пишат онлайн ?!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Къде са противогрипните ваксини? Пак няма достатъчно количество. Хората искат ваксини за сезонните грипове. По аптеките няма. Само личните лекари слагат на пенсионерите, другите ку ч,ета ги яли.

16

Димитър

преди 7 месеца

Есента и зимата ще бъдат страшни заради грипа и ковида. Аз съм студент 4 курс, другата седмица започваме лекции. Вече с колегите си говорим и сме притеснени, защото ще минем пак на онлайн обучение. Но в крайна сметка най-важно е здравето. Каквото стане, в крайна сметка поне вече сме свикнали с онлайн обучението, не мисля, че ще е някаква трудност.

15

Кочо

преди 7 месеца

Га ги пръкнахте, га ни ги пръснахте, че и химикалките сварихте да нагласите уБийци БезРодни !

14

Бай Филип

преди 7 месеца

Ковида къде остана? Като имаше ковид грипа къде беше? И как пък разбраха още сега какъв грип колко на брой и кога. Тази прогноза малко ми прилича на прогнозите преди избпри.

13

Анонимен

преди 7 месеца

В моя приятелски кръг ваксинираните са едва няколко души и не може да не ми направи впечатление че ВСИЧКИ до един са с разклатено здраве, откакто се набодоха. Един с пневмония, друг разви автоимунно, една приятелка си отиде от скоротечен рак. Никому на този свят не пожелавам лошо здраве, но дано тепърва никой не се излъже да си сложи от тези не-ваксини.

12

Аутизъм епидемия

преди 7 месеца

Аутизмът при децата в САЩ вече е извънредна ситуация - с изключение на неваксинираните деца на амишитеhttps://tkp.at/2023/07/19/autismus-bei-kindern-in-usa-bereits-notfall-ausser-bei-ungeimpften-amischen-kindern/ Аутизмът е една от очевидните последици от прекаляването с ваксинации. Вече има редица изследвания на причините, които показват ясна връзка между аутизма и ваксинацията. Предполага се, че причината за увреждането са адювантите.

11

Традиционно

преди 7 месеца

Веднага след почивките от моренца и живот на шкембе. Сега дечурлята почват даскало и вирусните епидемии почват заради неваксинираните деца и родители, лоша хигиена и фанатизъм от суеверия, магии, конспирации.

10

Когато трябва

преди 7 месеца

Когато трябва НЕ може без лекарства без антибиотици без ваксини. Много е примитивно да се отрича всичко. Както и това дето отричат за децата. Децата са най-големите разпространители на всякакви по вид зарази.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Почвайте да ваксинирате ваксърите като селскостопански животни, това заслужават с овчедушието си.

8

Анонимен

преди 7 месеца

никога не съм се ваксинирал срещу грип и ковид и съм здрав като бик.А колко мои познати с бустери вече гушнаха букета ,останалите се влачат все болни

7

Болен

преди 7 месеца

Аз също съм болен от вирус една гадна майка си беше извела навън болното си малко момиченце и на следващия ден се разболях.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Днес ме хвана някакъв вирус,лека температура,отпаднало и главоболие!

5

Анонимен

преди 7 месеца

За всеки щам по един бустер за ваксърите.

4

Бегом эа ХББ БУСТЕР

преди 7 месеца

Имунната система на децата е увредена от ваксината COVID-19 mRNA на Pfizer. Австралийска група току-що публикува изследване на мРНК-ваксините, които вредят на децата, тъй като инфекциите в Австралия нарастватhttps://globalresearch.ca/children-immune-systems-damaged-pfizer-covid-19-mrna-vaccine/5830855Здрави деца, ваксинирани с мРНК COVID-19, започват да умират от инфекции, от които не би трябвало да умират: грип, стрептококи А, менингит, сепсис. И то не само в Австралия.Във всички страни с висока степен на ваксинация с COVID-19.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Срещу респираторни вируси не съм се ваксинирал от 20 години. И тази година няма да е по-различно.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Добре,добре.Има и нова ваксина за новия ковид и за четирите щама.Боцкай се народе,щото фармацевтите малко забогатяха от тия ваксини,та им трябват още милиарди.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Отварите на шмайзер са готови чакат мераклии за бустер дози.