274

965

преди 7 месеца

Никой не може да ме убеди ,че тва е ваксина.Още повече ,като знам кой яростно напира за продажбата на тия бОклу.и. Давайте на уКрайна да може оня хлорофил да обикаля и да си пълни сметката.

273

За остналите 43% ??

преди 7 месеца

За тях нямаха ли една дума да кажат ? Тези 12% си ги е имало винаги, останалите 43% са тези, които са решили сами да преценят за себе си, кое е най-добре и кое не. Тези, които са преценили, че не им е нужна геннатерапия, защото това е правилното и коректно наименование на този препарат, но не звучи "секси" и маркетинга няма да върви :)

272

Новак Джоко

преди 7 месеца

Дай бем ваксините ви, кой сега е номер едно..!?

271

До 278

преди 7 месеца

Много точно си го казал - аз също не съм против ваксините като цяло, а специално срещу тази ! Някои обаче се опитват едва ли не да изкарат такива като мен престъпници, с което само показват своята висша форма на невежество и сляпа сервилност ! Четете повече, хора, образовайте се, и тогава с малко напрягане на мозъците ще проумеете много неща !

270

Анонимен

преди 7 месеца

Забийте си по една ваксина отзад! Аз нещем, от предишната имам витилиго!

269

До АБЕ КАТО СЕ

преди 7 месеца

Ние не врещим бе, врещите вие да ни карате да се ваксинираме насила ! Ваксина срещу коронавирус не е нито нужна, нито е ефективна, иначе нямаше да са нужни 5-6 че и повече ! Борбата срещу тази пандемия трябва да се върши с други методи, а това което се прави, е просто печелене на пари !

268

До Този който

преди 7 месеца

Хаха, ами да не си им се хващал на хорото, сега трябва да го играеш !

267

Антиваксър

преди 7 месеца

Значи трябва да сме още по-активни, 115% явно не са достатъчни !

266

Този Който

преди 7 месеца

Роден съм 83 година. Имам всички ваксини, поставяни по календар тогава. Децата ми също имат всички ваксини по календар, плюс ваксината за ротавирус, която е само препоръчителна. Но за експерименталката, която толкова нагло и оглушително се опитвате да пробутате на всички ще ме хванете за....знаете кое, ако ще и като антиваксър да ме заклеймявате.

265

АБЕ КАТО СЕ

преди 7 месеца

ЗАМИСЛЯ....КВО ТОЧНО ВРЕЩЯТ АНТИВАКСЪРИТЕ НЕ Е ЯСНО...ПРОСТО СИ ВРЕЩЯТ ЗА ДА СИ ПРОВЕТРЯВАТ УСТАТА ЯВНО..

264

Анонимен

преди 7 месеца

Доста манипулативно е да слагате под общ знаменател хора които са против всякакви ваксини (тия мисля са една много малка част ) и хора които са против една определена ваксина (знаете коя е ;) ) ,то даже и официално не е и ваксина .Та не наричайте хората които са против "ваксината" ,антиваксари .

263

Алекс

преди 7 месеца

Ангел Кунчев е тотално компроментиран.Не става за рекламен агент на ваксини.Сменето го.

262

Анонимен

преди 7 месеца

Благодарение на ковидализма антиваксърите у нас се увеличиха 4-5 пъти и продължават да растат. Никой нормален човек няма да си бодне дори обикновена ваксина против тетанус, като видя що за прогнил морал имат търгашите на здраве от фарма индустрията.

261

Бгг

преди 7 месеца

Ваксарите на опашки в градската тоалетна за междинно бустерче.

260

Анонимен

преди 7 месеца

Знаете ли как хубаво ще ви ваксинирам с кожената ваксина..... Гледайте си работата!!

259

Анонимен

преди 7 месеца

Аз виждам само българският прoваксър да вдига шум като за 200%.

258

Изненадан

преди 7 месеца

Експериментът беше доста успешен - накараха огромна част от населението по света да се затвори вкъщи и да не смее да гъкне при това почти доброволно. След това да се боде като стар нарк*оман с напълно ясно съзнание, че това, което си вкарва, не отговаря на понятието "ваксина" напълно официално. Да се откажеш от ПРАВА сам?! Видяхме, че огромна част от населението са масовка и лесно се управлява. Слава Богу - далеч не цялото население е масовка обаче, особено в България. Така че...изненада ;)

257

Анонимен

преди 7 месеца

ген Мутафчийски поръча ли милиони черни чували за труповете?

256

Локумчев

преди 7 месеца

вероятно пак е получил финансова инжекция $$$ сайтове, медии, програми - биг фарма има пари.. данъкоплатеца пак ще плати накрая по един или друг начин сметката.

255

Анонимен

преди 7 месеца

Аз лично знам един дето всеки ден пукаше сливенски амфети, но сакън да не му инжектират от "експерименталните течности". Хептен си изпили главата горкия, вече Костя му е мек, еврейски агент и предател та новия му гуру е Венци Чикагото.