34

Бате Пешо

преди 7 месеца

Като взема да чета бг новини ме боли главата и ми се повръща повече нямам думи българина е *** все ще фъшефицарат изборите и за туй народа не гласува

33

Анонимен

преди 7 месеца

Очевадната истина е,че нито мисирката,нито ДС отрочето са достойните,морални,почтени и читави кандидати за кмет на София! И единия,и другия са жалки марионетки на отровната сглобка,която убива НАРОДА и унищожава РОДИНАТА ни под командата на Посолството!!! Софиянци този път да мислят с главите си,а не с емоциите си!!!

32

Анонимен

преди 7 месеца

.....едно гинекологично предложение....

31

Стока

преди 7 месеца

Хекимян е общия кандидат на Герб и ДПС, това го съобщиха едновременно вчера Шиши и Тиквата. Друг е въпроса, защо 1991 г.в София ДПС беше с 0%, а вече гони 7%. Нали ДПС много добре оправя техните регионни, а електоратът им се е преселил в София. А СДС мълчат и пак минават покрай Герб.

30

Анонимен

преди 7 месеца

..хекимян да чете коментарите в сайтовет да види какво мислят хората за него...прода..жник гербадбиий.ски

29

Ясен

преди 7 месеца

Поредното употребено журнале от мафиота Борисов!

28

Анонимен

преди 7 месеца

..то с право последните протестите бяха и пред централата на бтв..

27

Не гласувайте!!!!

преди 7 месеца

Хекимян ,,Ако стана кмет,първо ще се погрижа за себе си,,Поне е искрен човека

26

ТОВА ОТВРАЩАВА

преди 7 месеца

НЕ ЧУХ ХЕКИМЯН ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА СВОИТЕ ОПОНЕНТИ, НО ТЕ ХРАЧАТ ЛИ ХРАЧАТ ЗДРАВО- МОЛЯ ИСКАМЕ ДА ЧУЕМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ АКО ВИ ИЗБЕРЕМ КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ АКО СТЕ БИЛЕ В УПРАВЛЕНИЕТО, А ВИЕ СТРАРТИРАТЕ КАТО БАБИТЕ ПРЕД БЛОКА СЪС ЗЛОБА И ЗАВИСТ ПЛЮВНИ ПО ОПОНЕНТА....НЕ ХЕКИМЯН ВИЕ ОТВРАЩАВАТЕ.

25

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 31 - Защо да е недоразумение? ТоНеговата кандидатура трябва да създаде определени настроения, та да отклони гласове от Вили Лилков. И на този фон да "блесне" Терзиев, когото описвам в коментар 32.

24

ОшеПрез 80-те години

преди 7 месеца

на 20-и век КОМУНИСТИТЕ от висшия ешалон подготвиха чедата си за предстоящите промени. КОМСОМОЛЦИТЕ с Лукановите куфарчета показаха до каква степен НЕ могат да правят бизнес и именцата им бързо залязоха. Сега е времето на нереализираните като ПИОНЕРИ изтърсачета или внучета на червената върхушка - през 1990 г. все още не им бяха вързали на вратлетата червените връзки, затова още в ранната им младост им постлаха червен килим, та като уж-гениални да станат милионери още на 25 г. уж ссъс свои сили.

23

Анонимен

преди 7 месеца

.....е едно недоразумение!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Хекимян ще се представи по добре.И за мен избора им беше странен ,но днес като видях ,мисля че е подходящ.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Защо да е екзотично? Да не са издигнали Алфредо Торес? Абсурдни и нелепи са те с изказванията си и въпросите все едно са паднали от Марс. Дс кандидатът им не успя да каже защо е ползвал кинтекс за старт на бизнеса си. То ни е ясно, но той се прави да ударен от ден 1.

20

Анонимен

преди 7 месеца

ПП пак отвориха торбата с лъжи на кг,а техния Терзиев ДС-то очевадно не става,в комплект със сбъркания Бонев " спасителя.Трагично!Имали екип,ами нищо нямат ,кога Киро е казал нещо вярно

19

бойкоТВ

преди 7 месеца

Абсурдно, а не екзотично

18

Продажник е ....

преди 7 месеца

Продажник за долари

17

Не го ли е срам?

преди 7 месеца

Който се е отъркал в ОПГ Гроб е замирисал на кафяво, меко изпpaжнeнue! Неизбежно е!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Парите са много. Без екип трудно ще се приберат!

15

Да се чете

преди 7 месеца

Хекимян е едно голямо недоразумение!