104

Анонимен

преди 7 месеца

1 О, мечти, мечти! Сърбия отнема български земи откакто съществува. Откакто сърбите са започнали от малко племе, пасящо ***, да се придвижват на изток, отнемайки земи от България, до Рашка република. Сетне, с политически интриги, привличат помощтта на запада срещу България, отнемайки Вардарска Македония, Моравия и Западните покрайнини. Сърбия е била винаги васална държава.

103

Анонимен

преди 7 месеца

58 Това, сръбското поведение, не е "характер", а самоубийствен инат.

102

Анонимен

преди 7 месеца

83 Русия и Сърбия отнеха от България Вардарска Македония и Западните покрайнини, като избиха и прогониха над милион българи. Сега виждат, как изглежда, когато на тях им отнемат. Иначе, Косово е било в пределите на България 300 години, преди да стане сръбско. Сърбите имат Косово също 300 години, до днес. Сърбите разрушиха, или построиха църкви и манастири върху византийски и български храмове, в Косово, и в Южна Сърбия. Като ги нарекоха "сръбски". Историята дава своите реванши, винаги.

101

Анонимен

преди 7 месеца

Сърбия е станала руска база, гъсто населена с руснаци.

100

вв

преди 7 месеца

NATO харесва това изказване.

99

Анонимен

преди 7 месеца

на никого не му пука признаваш или не. искрено се надявам полуразпад на окупационна зона сърбия да прозължи все така докато се върне в границите на рашка :)

98

Анонимен

преди 7 месеца

Щом има Косово, би трябвало да има Донецк и Луганск. Всичко останало е двоен стандарт.

97

Кравар

преди 7 месеца

Дано Сърбите не се подадат на провокации, защото още една война и на Балканите ще има още по големи последици за Европа, но явно целта някои е точно това, Европа да стане зависима от краварите.

96

Реалист

преди 7 месеца

До нормално: Косово е създадено чрез лъжа и не е признато от Сърбия, така че каква анексия сънуваш? И какви закони на страната в която живеят, според тях те живеят в Сърбия.

95

Анонимен

преди 7 месеца

По време на турското покровителство по балканите, народите ни живеят в мир и покой, сити и обути в продължение на непрекъснати столетия. След като се освобождават от "турско робство" единствено между 45-90 година е малко по-спокойно под руския ботуш. Преди това и след това през няколко години дивите балкански племена почват да се колят един друг.

94

Стоян

преди 7 месеца

Чували ли сте за Албанската Голгота истласкали сме ги до Адриатика и сне щели да ги удавим до един но французи и руснаци ги спасяват за пореден път и ги прехвърлят с кораби на о.Корфу това е най големия срам за сръбската армия ... И сега там са направили кич о продават сръбски униформи знамена и карти абе скрийте се бе смешници ...

93

Анонимен

преди 7 месеца

Дайте им да дишат на сърбите и се радват, достатъчно години страдаха!

92

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен Сърбия сами нямат спечелна война срещу България. Ако печелят то е защото им помагат другите.

91

Анонимен

преди 7 месеца

От 1878 насам България е участвала в 5 войни. В четири от тях срещу Сърбия.

90

Анонимен

преди 7 месеца

На баскет и волей имат високи момчета и това им помага. Но събират много яничери от цяла Югославия и ги потурчват на сърби. На баскет имат и 2 българи Петрушев и Молутинов.

89

Ботьо

преди 7 месеца

Евалата на Вучич ,един мъж с топки в тая *** европа ...евалата на сърбите знаят какво е достойнство и чест

88

До 92.

преди 7 месеца

Хайде лягай, чака те дълга смяна с таксито утре.

87

Резидент разединител

преди 7 месеца

Не че нещо ама сърбите имат една експанзия през цялото си съществуване и тя е от 1300г нататък в която взимат доста български земи. Допреди това са били на територията на сегашна Босня и са си били едно просто планинско продажно нападащо в гръб племе. И сега да викат Косово е сърбия при положение че няма сърби е нелепо. Все едно ние да виакме Белград е България Ниш е България и т.н. Пито платено са казали хората. Няма по-сигурно завземане на територия от размножаването.

86

Анонимен

преди 7 месеца

Доказано исторически сърбите са гаден и коварен народ. Само онези дето ходят да плюскат плескавици им синпатизират. Да се трепат там с албанците и ние да си кротуваме докато онези отслабват повече от нас.

85

Анонимен

преди 7 месеца

До90.Не се засягай истината боли.Робът веднага си личи.