30

НикогаВечеСДС-Чума

преди 7 месеца

Не така мисли тук ДрагакЪФсият гърбав Ай дук, защото успешното начело на "дефектирането" беше поставено преди повече от четвърт век от СДС-Шайката под контрола на господарите им - шпионите от Козяк,чрез ползване на наръчника ,известен като "Доктрината Алън Дъглас".Търсете в Гугъл този наръчник,за да получите просветление.А сега тук, едно всеобщо "анатема" на ДрагалЪФския гърбав Ай дук!

29

Анонимен

преди 7 месеца

Неморално - меко казано, когато става дума за дяволско потъпкване на ЗПУО, включително на 11-те принципа на образованието в България, респективно на Наредби / номер 10/ 01.09.2016 за организация на дейностите в училищното образование!!!!!!!!!/, както и много други, когато целта е не образование и обучение на младите, а тяхното опростачване, започвайки от eventim***mon.bg /Това е официалният имейл адрес на мон!!!!!!, а Eventim е .....eventim.bg ....сайт, осигуряващ .....нестандартни изживявания!!

28

Анонимен

преди 7 месеца

За сведение на чуккчата по-долу, Екзюпери е написал книга със заглавие "Цитаделата", също както и няколко други писатели, като например Арчибалд Кронин. Препоръчвам ги и двете, и двете са много добри четива, едни от най-хубавите книги изобщо, карат те да бъдеш по-добър човек.

27

Анонимен

преди 7 месеца

Много приказки които не казват най-важното! Образованието през 1989 беше значително по-добро защо вместо да правят безумни експерименти не отстояват традиционното обрзование с няколко основни принципа: да бъдат унифицирани учебните програми, да се върне правото на учениците да сменят безпроблемно училища, да бъдат премахнати матурите като необективен натиск върху психиката и вредни за цялостното развитие на децата. Да бъдат създадени и финансирани школи по интерси. С други думи връщане към 1989

26

Анонимен учител

преди 7 месеца

Отворете учебниците след четвърти клас...Материята е трудна за разбиране и осмисляне, да не говорим за запомняне. Прелистете 5, 6, 7 клас...ОГРОМНО количество информация , което обезсърчава учениците.

25

Ехоо

преди 7 месеца

До АнонименТака е!Управляват ни прости и малограмотни хора като Борисов-един пожарникар.Ето,каза 3-ти март да остане като национален празник и всички млъкнаха!Какво означава това?

24

4

преди 7 месеца

Доста верни неща каза,особено за експериментирането,запаметяването като етап на креативността и влакът да стига до крайната гара! Пропусна най-важното-превръщането на ученето в потребност процесуална и с разбиране като вътрешна яснота.

23

Анонимен

преди 7 месеца

ИСТОРИЯТА КОЯТО СЕ ПРЕПОДАВА НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ГОДИНИ Е лъжлива и манипулативна.

22

А бе, Днес!

преди 7 месеца

Защо изтрихте коментара ми, в който написах, че ВИНАГИ е имало надпис в учебниците "Одобрено от МОН"? Нямаше обиди, квалификации! Посъветвах 24 да отвори негов учебник и да погледне. Може ли да сте толкова.... знам ли.... с липсващ усет .....

21

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 11, абсолютно вярно! След 89та се разбра, че никога не сме имали образование "на световно ниво". Случи се това, което се случва с всички африкански и азиатски мигранти. Влизат в едно общество, за което нямат капацитет. И от това общество трябва да намериш знаещи, можещи и мотивирани хора. Еми НЯМА! Отнема време за да разберат тези хора какво е добро образование! За щастие ИМА вече образовани хора и се вижда развитие. Назад остават изоставащите и мързеливите! Но има светлина!

20

Иван Иванов

преди 7 месеца

Браво Марго!!! Ние,твоите съученици от 12ти Б клас на СОУ Тодор Кирков гр. Ловеч се гордеем с теб !!!Дано го прочетат тези които трябва !

19

Анонимен

преди 7 месеца

"Отворете който и да е учебник ,одобрен от МОН" - Едно време, като бях ученик, никой не задължаваше учителите да преподават по учебник одобрен от МОН. Сега незнам как е, но ако ги задължават, нищо чудно, че учителите са намалели критично.

18

Валя Яхниева до #12

преди 7 месеца

Умишлено не съм писала премии в мн.число , но толкова багаж имаш горе това си разбрала. Да определено сама го каза ,че вие учителите сте нагли, алчни ,калпави, мързеливи.Навремето бяхте институция днес сте просто една изтривалка на комплексирани родители и разглезени деца.Колкото повече ви намаляват административните тежести ,за които толкова много ревете, толкова децата по неграмотни излизат .С вас и без вас е все същото. За нула време пратихте България на опашката в класацията по функционалн

17

Анонимен

преди 7 месеца

Тази учителка е доста тлъста... сигурно добре и идва учителската заплата, но не пропуска да плюе по МОН.

16

12

преди 7 месеца

До Валя Яхниева Ако бяхте внимавали в училище, щяхте да знаете, че в българския не може да има премиЙ, защото за мн.число в края на думата се употребява И - премиИ, но учителите са алчни и виновни за собствената ни неграмотност.

15

Анонимен

преди 7 месеца

Светлото бъдеще винаги се превръща в мрачно минало! Някои докато го разберат и живота им минава.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Българина под светлото бъдеще на децата разбира добро образование ... това е едната опорка за светлото бъдеще .. Обаче образованието в западните университети е гола вода. дават лист хартия и после магазинер..

13

Валя Яхниева

преди 7 месеца

Толкова много говори тая ,а в същото време нищо не каза. С каквито и приказки да ни замазват очите факт е ,че учителите са мързеливи ,нехаят за случващото се в училище. Факт е ,че колкото повече им се вдигат заплатите толкова повече образованието опира дъното. Единственото , което ги вълнува е кога ще е поредното увеличение на заплатите им. Ето сега за лошо свършената им работа пак възнаградени с 15% увеличение и то от 1 01.2023., премий за първият учебен ден.

12

?

преди 7 месеца

Построили си замък-училище за принц Уилям и по цял ден празнуват анти-геомилевизма и >>>>анти-септемврийци

11

Американ

преди 7 месеца

19 Посолство те управлява а всичко е руско нещо нема логика а?