96

Борисов

преди 8 месеца

С нелепо решение направи Радев президент. Прехвърли отговорностите по управлението на държавата на ПП/ДБ. Сега така София в ръцете на комунистите! Нещо се случва, но какво?!

95

Асенка Василева

преди 8 месеца

Това няма да е кмет, а кметица на София! Аз пък съм министърка на финансите!

94

Хахаха

преди 8 месеца

Куку мян доказа колко струва. Докога такива ще се подвизават в ефир и по ръководства.

93

Мисир К0?

преди 8 месеца

Пореден срам и позор за родните мисир....ъъ журналисти! 4 дни преди изборите се оказва , че БТВ е партийната телевизия на Бойко! Не че не знаехме...

92

Пфуй

преди 8 месеца

Хукимян:" Дупки запушвам всякакви, най-вече Герберски!"

91

Разликата

преди 8 месеца

Васил Терзиев е Шеф на 800 служители и има 15 офиса в различни страни по света. Хекимян е подчинен и има шефове, които са над него!

90

Ирония

преди 8 месеца

А БТВ - ама изобщо не работят за Буци.....

89

Вятър

преди 8 месеца

Хекимян е по-скоро НЕЛЕПОТО предложение на ГЕРБ, а спонсорите му ще са хвърлили парите си на вятъра.

88

Цивилизация

преди 8 месеца

Мисля, че е редно и БТВ да дадат обяснение за досегашната редакционна политика на новините им! Лъснаха зависимите и купени новини на БТВ в полза на партия ГЕРБ! Срам и позор! Медиите трябва да не са политизирани! Трябва да са независими и безпристрастни!

87

Срам ме е от този

преди 8 месеца

Как може за една седмица да решиш да сложиш край на 17-годишната си успешна кариера в най-голямата частна телевизия, където си стигнал до висша позиция, да зарежеш професията си и дори да се подиграеш с нея след само една среща с партиен лидер-Борисов? Може, когато така реши Господаря ти! Хекимян не е глупав, не е просто алчен за власт, а е мъпет. И е срам за цялата журналистическа гилдия.!

86

Предупреждение!

преди 8 месеца

Щом си се хванал с ГЕРБ рано или късно плащаш с името и авторитета си!

85

Фъргов

преди 8 месеца

"Ръководството на БТВ трябва да се извини на зрителите за това, че определящият информация и публицистика човек е топла връзка с Борисов. Приказките, че нямал нищо общо и онзи ден се разбрали с Борисов са пълна глупост. Всеки, който познава вожда на ГЕРБ знае със стопроцентова сигурност, че той не импровизира с хора, които не контролира. А този контрол не се случва за три дни......"

84

Цайтнот

преди 8 месеца

Определянето на Хекимян за кандидат кмет на София от ГЕРБ издава тоталния цайтнот, в който е изпаднал Борисов след поредицата от откази на стойностни хора.

83

Леманс

преди 8 месеца

Пълна излагация е тази кандидатура на ГЕРБ - Хекимянчо. Груба политическа грешка на ГЕРБ ...

82

Вълков

преди 8 месеца

Нямам думи. Щом стигнаха и до момента, в който вече не се притесняват да си официализират медиите, през които прокарват влияние, значи нащата са тотално извън контрол. За съжаление, Хекимян ще е поредната дискредитирана личност.

81

Анонимен

преди 8 месеца

Хаххахахха да , това момче само помага на другите кандидати и злепоставя ГЕРБ и БТВ. И двете мафиотски структури да си уволнят пиарите. Та с това само показват,че освен Нова ТВ, че и БТВ е на партия ГЕРБ

80

Ирония

преди 8 месеца

Да живее "независимата" журналистика!

79

Анонимен

преди 8 месеца

Кой му е родния град. Та той може да е роден в България ,но е Арменец. Те се раждат Арменци и умират като такива. Ако беше Македонец можеби щях да гласувам за него ,те са ни братя. Арменците са мигранти,които са избягали заради война. Те живеят тук и не са приели нашите традиции,а са си с тяхните. Абе живи и здрави да са,но са си други хора.

78

Лично мнение

преди 8 месеца

Хекимян няма шанс пред Терзиев. Първият е продажен партиен пл.ужа.к, а вторият е успешен бизнесмен и управленец!

77

Отвратен

преди 8 месеца

ГЕРБ тотално са се самозабравили! Направо да бяха излезли с една пресконференция, на която официално да признаят, че БТВ им е слугиня и ги е обслужвала в продължение на години, изкривявайки общественото настроение в полза на ГЕРБ!