28

Анонимен

преди 7 месеца

Либия беше богата и просперираща държава. След като Пуделите от НАТО я съсипаха, сега е бедна държава, щото САЩ им крадат петрола и оставят вътре да се избиват.

27

Анонимен

преди 7 месеца

НЕ ХОДЕТЕ ДА СЕ ЛЕКУВАТЕ В ТУРЦИЯ, ВРЪЩАТ ВИ В КОВЧЕГ - 5 ОТ 5 ПОЗНАТИ И ТО НЕ ТЕЖКА ФОРМА И СТАДИЙ, СЛЕД КАТО СА ВИ ВЗЕЛИ 100 000 ЕВРО И НАГОРЕ. НЕ КУПУВАЙТЕ ТУРСКИ ПРОДУКТИ, ПЪЛНИ СА С КАНЦЕРОГЕНИ И ПЕСТИЦИДИ И ХИМИКАЛИ.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Как войната на старите кравари потопи Либия заради петрола ...

25

Макаренков

преди 7 месеца

Е па то и расиюшка унищожи донбас. Първо го направи най-бедния район на територията на русия и украйна, а после тези дето ги спасява ги прати на фронта да помагат в спасяването и превърна ДНР и ЛНР в ЖНР.

24

Падаря

преди 7 месеца

То и нашите язовири над к.к Оазис за малко да се разрушат размина ни се ...

23

Анонимен

преди 7 месеца

Поредния подарък от люлката на демокрацията Сащ .Хубавото е ,че на света му писна вече от тая Американска демокрация.

22

Анонимен

преди 7 месеца

Там е демокрация, хората живеят добре :)

21

САЩ

преди 7 месеца

Виждате до какво води командването на Кадафи ! Трябва да нахлуем за да го убием за да настане мир в Либия !

20

Хе хе

преди 7 месеца

До Майтап бе, Уилли ....че сме въстанали и свалили Тодор Живков. Добре ,че БКП се самосвали от власт ,та сега ври и кипи от ,,активни борци ,, .

19

Тато

преди 7 месеца

Ето това е на Сащ и европейските им васали последствието! Съсипаха я Либия тотално.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Богатите квартали винаги са защитени от подобни бедствия, защото са на най- хубавите хълмове и с гледка към морето. Бившите речни корита и ниски наводняеми зони междувременно са застроени и в случая десетки хиляди алжирци египтяни и тн са живели там, където преди е било река и ниска прилежаща зона. Преди само 120 год в Малага е имало голямо наводнение и над 200 са били жертвите. Тогава всяка година е имало по- големи или по-малки наводнения, защото язовирната стена я построяват едва след 1930 г

17

9/11

преди 7 месеца

има шещо в тази дата, на следващия 11 Септемри ще се барикадирам в ядрен бункер с вода, лекарства и храна за година.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Абe, тази вoйнa кой я започна? За един прЕател питам.

15

Анонимен

преди 7 месеца

До Майтап бе Уили, а това че Садам Хюсеин започна война с Иран. След това започна война с Кувейт и искаше да унищожи Израел, няма проблем, нали. Прекрасен човек. Кадафи също - спонсорство на тероризъм по целия Свят, ама иначе много добър човек.

14

Майтап бе, Уилли

преди 7 месеца

"народното въстание, което свали Кадафи." ------------ Той и Саддам беше свален от "народно въстание", както и всички останали диктатори, чиито страни тръгват "по пътя на демокрацията" в последните десетилетия. В това число и ние, защото българите въстанаха и свалиха диктатора Тодор Живков. Само в Америка няма народни въстания, защото демокрацията им е съвършена. А, и защото Америка изнася народните въстания в чужбина.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Абе важното е,че живеят "демократично" а това там,някаква си война,разпадаща се инфраструктура,пълен хаос и беззаконие са малки подробности"демокрацията"е важна,всичко друго е вятър и мъгла!

12

Анонимен

преди 7 месеца

Всички наводнения по света май са от изпуснати язовири.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Изостанала работа, Кадафи ги е изкарал от пещерите и се е опитал да ги направи хора те го убиха. Сега по-добре ли живеят?

10

Анонимен

преди 7 месеца

Цитат от Днес БГ от 2011 за тези които не помнят или съзнателно лъжат: "Президентът Медведев още през март заяви твърда позиция за Либия. Той неколкократно обясни защо Русия не е блокирала резолюцията на Съвета за сигурност на ООН... В началото на юли той заяви, че Русия и НАТО нямат разногласия за бъдещето на Либия"

9

Анонимен

преди 7 месеца

Как смеете да пробутвате климатична пропаганда дори за това бе??? Изрродскка секта!